Plus-Plus julkaisi kaksi uutta tuotesarjaa – Plus-Plus Go! ja Plus-Plus Jewelry & Glitter Kommentit pois päältä artikkelissa Plus-Plus julkaisi kaksi uutta tuotesarjaa – Plus-Plus Go! ja Plus-Plus Jewelry & Glitter

Plus-Plus GO!

on useita palkintoja voittanut luova rakennuslelu, jolla voi leikkiä tuntien ajan. Kaikki tuotteet on valmistettu ruokakäyttöön soveltuvista materiaaleista ja ovat täydellisiä opetusleluja, jotka vahvistavat lapsen motorisia taitoja, luovuutta, keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä. Ne avaavat lapsen luovuuden ja tarjoavat kaivattua aikaa poissa ruudun edestä yhdessä lasten, vanhempien ja isovanhempien kanssa. Se on lelu, jonka kanssa voi kasvaa! Plus-Plus on valmistettu Tanskassa. Plus-Plus-tehdas ja -pääkonttori käyttävät täysin puhdasta energiaa, joka on tuulivoimasta peräisin. Kaikki tuotteet ja pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.

Plus-Plus GO! on uusi 7–12-vuotiaille suunnattu tuotesarja, joka tarjoaa täysin uudentasoista leikkiä Plus-Plussan kanssa. Plus-Plus julkaisee GO!-tuotteiden myötä renkaan ja alustan, jotka Plus-Plus-yhteensopivina tarjoavat sekä vakautta että liikettä Plus-Plussan rakennuskokemukseen. Rengas on valmistettu siten, että lapsi voi rakentaa missä tahansa ulottuvuudessa. Rakentaminen on täysin avointa, juuri mistä Plus-Plus tunnetaan. Sarja sisältää kaksi kilpa-autoa, yhden palo- ja pelastussetin ja yhden katukilpurisetin. Tuotteet olivat ehdolla Toy of the Year -palkinnon saajiksi Yhdysvalloissa.

PLUS-PLUS Glitter

Saat uusien Plus-Plus Glitter -värien (5–12-vuotiaat) kanssa Plus-Plus-luomuksesi säihkymään. Plus-Plus Glitter saapuu sekä vaaleanpunaisena että violettina. Plus-Plus sisältää ensimmäistä kertaa setin, jolla voi luoda ikiomia Plus-Plus -koruja.

Plus-Plussalta löytyy nuoremmille 1-6-vuotiaille lapsille myös Plus-Plus BIG -vaihtoehto. Se on 2,5 kertaa tavallista Plus-Plussaa suurempi ja luotu pienille lapsille, joille on suuria ideoita. Se on turvallinen alle yksivuotiaille, mutta suositeltu ikä on yksivuotiaista ylöspäin. Niin tytöt kuin pojat, sekä heidän vanhempansa, nauttivat mielikuvituksensa käyttämisestä luodessaan yhdessä värikkäitä kaksiulotteisia pulmia ja mosaiikkeja tai kolmiulotteisia rakennelmia. Täydellinen opetuslelu vahvistaa lapsen motorisia taitoja, luovuutta, keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä. Löydät koko Plus-Plus BIG -tuotekattauksen täältä.