Pohjoismaiset sarjat Björnstad, Beforeigners, Kamikaze ja Lust palaavat SkyShowtime Exclusives -sarjoina 14. maaliskuuta alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Pohjoismaiset sarjat Björnstad, Beforeigners, Kamikaze ja Lust palaavat SkyShowtime Exclusives -sarjoina 14. maaliskuuta alkaen

SkyShowtime suoratoistipalvelu vahvisti tänään, että suositut pohjoismaiset alkuperäissarjat Beforeigners (Norja), Björnstad (Ruotsi), Kamikaze (Tanska) ja Lust (Ruotsi) ovat striimattavissa yksinoikeudella 14. maaliskuuta alkaen.

Sarjat ovat osa hiljattain julkistettua hankintasopimusta, jossa SkyShowtime varasi Euroopan yksinoikeuden 21:een Warner Bros. Discovery -sarjaan, mukaan lukien muutamiin Maxin suosittuihin ja kiiteltyihin pohjoismaisiin sarjoihin.

SkyShowtime Exclusives -sarjat Beforeigners,  Björnstad, ja Lust tullaan näkemään palvelussa yksinoikeudella. Lisäksi tilaajien suoratoistettavissa ovat tunnetut sarjat Welcome to Utmark (Utmark – Norja) ja Pray, Obey, Kill (Knutby – Ruotsi). Myöhemmin tänä vuonna pohjoismaiset asiakkaat voivat striimata myös SkyShowtime-alkuperäissarjan ID (työnimi – Suomi ja Ruotsi).

Lisätietoa SkyShowtime Exclusives -sarjoista:

Beforeigners

Norjalainen scifikomediasarja sijoittuu lähitulevaisuuteen, missä menneisyyden ihmisiä alkaa ilmestyä nykypäivään. ”Beforeignerit” saapuvat kolmelta aikakaudelta: kivikaudelta, viikinkiajalta ja 1800-luvun lopusta. Sarjan kuvitteellinen norjalaisyhteiskunta on monisävyinen ja johtaa sekä mahdollisuuksiin että haasteisiin, toivoa ja inhimillisyyttä unohtamatta. on sekä kuvaus surrealistisesta maailmasta että kyttäkaksikkotarina, jossa rikosetsivä Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) ja Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) tutkivat murhaa vuosia ensimmäisen aikamuuttoaallon jälkeen.

Tämä ruotsalaissarja perustuu samannimiseen menestysromaaniin. Björnstadin pikkukaupunki menettää vähä vähältä asemiaan ympäröivälle metsälle, mutta kun paikallinen junnukiekkojoukkue pääsee kilpailemaan kansallisen tason menestyksestä, kaupunkilaisten unelmat lepäävät teinipoikien harteilla. Raskas taakka johtaa väkivallantekoon, joka traumatisoi nuoren tytön ja sekoittaa kaupungin. Syytökset leviävät kaikkialle lumipallon lailla ja vaikuttavat lopulta kaikkiin asukkaisiin.

on koskettava tanskalainen draamasarja, jossa vahvatahtoinen ja hurmaava 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Yhtäkkiä hän löytää itsensä yksin isosta kartanosta, missä hänellä on kalliit autot tallissa ja ainakin teoriassa kaikki, mistä ihmiset vain haaveilevat – nuoruutta, kauneutta ja (paljon) rahaa – mutta materialla ei enää ole merkitystä Julielle, ja hän joutuu etsimään syytä jatkaa eteenpäin. Hän lähtee villille ja myrskyisälle matkalle, joka vie hänet koti-Tanskasta maailman kaukaisiin kolkkiin. Sarja perustuu Erlend Loen romaaniin Muleum. Katso traileri täältä: https://youtu.be/Z0mez_WT0aQ.

Lust

Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) ja Martina (Elin Klinga) ovat nelikymppisiä elinikäisiä ystäviä, jotka asuvat ja suurimman osan aikaa myös menestyvät Tukholmassa. Kun Anette lähtee toteuttamaan valtion tutkimushanketta nimeltä ”Sex is the Highway to Health”, jossa selvitetään hyvän seksin – tai sen puutteen – vaikutusta yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen, ystävykset päätyvät yllättäen pohtimaan tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien halujensa tielle. Ystävyydestä ja uteliaisuudesta kertova komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää uran, avioliiton ja äitiyden asettamia odotuksia syvemmältä.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, :ssä, Chromecastilla, :n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.

Kommentoi

SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies

Marisa Davilan ja Cheyenne Isabelin tähdittämä, kymmenen jakson mittainen kausi on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 7. huhtikuuta alkaen, ja saatavilla on aluksi kaksi jaksoa.

vahvisti tänään lanseerauspäivän uutuussarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies. Paramount Television Studiosin tuottama uusi musikaalisarja saapuu SkyShowtimelle perjantaina 7. huhtikuuta, ja 10 jakson mittaisen kauden uusia jaksoja tulee striimattavaksi joka perjantai.

Musikaalisarjan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1954, neljä vuotta ennen alkuperäisen Greasen tapahtumia, ja ennen kuin rock ’n’ roll oli kuningas ja T-Birds koulun kovin jengi. Neljä kyllästynyttä hylkiötä uskaltautuu pitämään hauskaa omilla ehdoillaan ja synnyttää moraalipaniikin, joka muuttaa Rydell High Schoolin ikiajoiksi.

Sarjassa nähdään Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) sekä Jackie Hoffman (apulaisrehtori McGee).

Sarjan käsikirjoittajana, vastaavana tuottajana, showrunnerina ja ohjaajana toimii Annabel Oakes (Atypical, Transparent). Temple Hillin Marty Bowen ja Wyck Godfrey ovat vastaavia tuottajia, samoin Adam Fishbach. Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) ohjasi pilotin sekä kaksi muuta jaksoa ja on yksi vastaavista tuottajista.

PICTURESTARTin Erik Feig ja Samie Kim Falvey ovat vastaavia tuottajia ja tuottajana on Grace Gilroy. Koreografiasta vastaa Jamal Sims, joka oli myös ohjaajana, ja musiikista vastaa Grammy-ehdokkaana ollut vastaava musiikkituottaja Justin Trante.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, :n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi

Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen

Vuoden 2022 Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva on katsottavissa -suoratoistopalvelussa keskiviikkona 15.3. Elokuva sisältyy palvelun kuukausitilaukseen eikä vaadi erillistä vuokrausta. Menestyssarjan koko alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa, ja joukkoon liittyvät Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï. Sarjan ja vuonna 2019 julkaistun Downton Abbey -elokuvan tarinaa jatkavassa elokuvassa Crawleyn perhe lähtee matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään mysteeriä, joka liittyy vanhan kreivittären perimään huvilaan.


Sarjan faneilta erittäin positiivisia arvioita saaneen elokuvan on käsikirjoittanut alkuperäissarjan luoja Julian Fellowes ja ohjannut Simon Curtis.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, :n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.

Kommentoi