The Pokémon Companyn ja vaatevalmistajan yhteistyökumppanuus laajenee kasvomaskeihin Kommentit pois päältä artikkelissa The Pokémon Companyn ja vaatevalmistajan yhteistyökumppanuus laajenee kasvomaskeihin

The Company ja vaatevalmistaja tarjosivat viime vuodesta alkaen faneille mahdollisuuden suunnitella ja tilata Pokémon-teemaisia paitoja. Nyt heidän tuotevalikoima laajenee kasvomaskeihin.

Kuva: Original Stitch/The Pokémon Company

Maskien valmistukseen käytetään samankaltaista kuviointityyliä mitä on saatavilla myös Original Stitchin Pokémon-paidoissa. Kasvosuojainten valmistukseen käytetään heidän paitojen tekemisestä jääneitä ylijäämäkankaita. Maskeille voi valita tyylin perustuen yhteen ensimmäisistä 151:stä taskuriiviöstä.

John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa? Kommentit pois päältä artikkelissa John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa?

WWE-tähti John Cena on sytyttänyt fanien keskuudessa spekulaatioita jakaessaan The Legend Of Zeldan Linkistä vuoden 1986 alkuperäisessä muodossaan omalla Instagram-tilillään.

Vaikka julkaisu ei tarjoa mitään selitystä, fanit villitsevät mahdollisuudesta, että Cena liittyisi mukaan Picturesin tulevaan Zelda-live-action-elokuvaan.

Innostuksesta huolimatta luotettavat lähteet eivät ole vahvistaneet elokuvan näyttelijävalintoja. Ohjaaja Wes Ball on kyllä kiinnitetty projektiin, mutta näyttelijäkaarti pysyy mysteerinä.

Mikä hahmo mielestäsi sopisi erinomaisesti John Cenalle?

Nintendon patentti vihjailee parannuksia Switchin telakkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon patentti vihjailee parannuksia Switchin telakkaan

saattaa helpottaa Switchin telakan johdon liitäntäongelmia nokkelalla patentilla.

Oletko koskaan taistellut johtojen kanssa liittäessäsi Nintendo Switchiä televisioon? Jos näin on, et ole yksin. Nykyinen Switchin telakka pakottaa johdot vasemmalle puolelle, mikä voi aiheuttaa turhautumista riippuen televisiosi porttien sijainnista.

Mutta älä enää huolehdi, Switchin omistajat! Äskettäin löydetty Nintendo-patentti vihjaa mahdolliseen ratkaisuun. Huhtikuun 2. päivä 2024 päivätty patentti kuvaa telakkaa, jossa on pyörivä I/O-lohko. Tämä nokkela ominaisuus mahdollistaisi porttien vaihtamisen vasemmalle osoittavasta oikealle, luoden virtaviivaisemman kaapeliliitäntäprosessin.

Patentin mukaan Nintendo tunnustaa nykyisen telakan asetelman potentiaalisesti ”hankalaksi”. Patenttiin sisältyy kuvia, jotka esittelevät ”pyörivän lohkon”, joka kääntyy 180 astetta, kääntäen portit vasemmalta oikealle. Jopa nykyisen telakan oikealla puolella olevat kaksi USB-porttia säätyisivät vastaavasti tähän uuteen suunnitteluun.

Vaikka tämä kuulostaa tervetulleelta parannukselta, artikkeli varoittaa, että ratkaisu ei välttämättä näe päivänvaloa nykyisille -malleille. Konsoli lähestyy elinkaarensa loppua, sillä se on jo ylittänyt 139 miljoonan kappaleen myynnin ja seitsemän vuoden iän. Tällaisen muutoksen toteuttaminen tällä hetkellä ei ehkä ole Nintendon prioriteetti.

Kuitenkin patentti tarjoaa toivon pilkahduksen tulevalle Switchin seuraajalle. Tämä pyörivä I/O-paneeli voisi olla näppärä ratkaisu seuraavan sukupolven Switchille, jonka fanit ovat nimenneet ”Switch 2”:ksi. Vaikka yksityiskohdat Switch 2:sta ovat vielä salaperäisiä, tämä patentti viittaa siihen, että Nintendo pohtii käyttäjäystävällistä kaapelinhallintaa tulevien konsolien osalta.

Lähde: NintendoLife