Pokemon fanin pakkohankinta: Pokepallolla ladattavat langattomat kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Pokemon fanin pakkohankinta: Pokepallolla ladattavat langattomat kuulokkeet

Razer tuo huhtikuun 16. päivä Kiinan markkinoille Pokemon-teemaiset, langattomat kuulokkeet, jotka ladataan pokepallossa. Kuumeisesti voi odotella tietoa, koska tuotteet saapuvat muualle maailmaa, eritoten Eurooppaan. Kuulokkeet tulevat myyntiin 120 dollarin hinnalla.

Tyyllikkään keltaisissa, langattomissa kuulokkeissa koristaa Pikachun silhuetti ja sähkösalama. Kun kuulokkeista loppuu virta, ne sujautetaan pokepallon sisälle latautumaan. Ristiriitaiseksi toki tilanteen tekee se, että on pokemoneista se, joka ei koskaan halua mennä pokepallon sisälle. Ja nyt se joutuu toistuvasti hakemaan virtaa sieltä. Joka tapauksessa tuote on varmasti Pokemon-faneille pakkohankinta.

Artikkelikuva: Razer

Kommentoi

Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset Kommentit pois päältä artikkelissa Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset

Razer Basilisk

on päivittänyt hiljattain kaksi sen suosittua pelihiirimallia entistä ekologisemmiksi. Basilisk v3 ja DeathAdded Essential -hiiret ovat saaneet maailmanlaajuisen turvallisuussertifiointiyhtiö UL:n Ecologo -sertifikaatin.

Sertifikaatti tarkoittaa, että laitteiden pakkaus, korjaaminen ja jätteiden hävittäminen saavuttaa tietyn laatuvaatimuksen.

Hiirien päivittäminen ekologisemmiksi on osa Razerin 10-vuotista suunnitelmaa panostaa entistä vastuullisempaan tuotteiden valmistamisprosessiin.

Kommentoi

Razer tekee konseptista totta ja tuo RGB kasvomaskin markkinoille Kommentit pois päältä artikkelissa Razer tekee konseptista totta ja tuo RGB kasvomaskin markkinoille

Aiemmin tänä vuonna esitteli CES-tapahtumassa konseptin RGB-valoin varustellusta älykkäästä kasvomaskistaan. Konsepti kantoi nimeä ”Project Hazel” ja herätti suurta mielenkiintoa julkistuksen myötä. Moni yhtiö on myöhemmin astunut esille vastaavilla tuotteilla, mutta nyt Razer vahvistaa, että maski on tulossa kuluttajien saataville.

Hazel on ulkonäöltään hyvin futuristinen kapistus läpinäkyvällä etuosalla ja suodattimia koristavalla RGB-valaistuksella. Valoja pystyy säätämään puhelimeen asennettavalla sovelluksella, joka ilmoittaa myös milloin kasvomaskin suodattimien vaihto olisi suotavaa. Maski onkin pakattu äärimmilleen tekniikkaa. Puhumista on pyritty helpottamaan sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen avulla, minkä lisäksi lataus onnistuu helposti langatonta latausta tukevalla kotelolla. Älymaskin molemmilla sivuilla on suodatin ja niiden kerrotaan täyttävän N95-standardin vaatimukset. Säädettävillä hihnoilla maskista saadaan ilmatiivis istuvuus kasvoille.

Yhtiö ei ole ilmoittanut tietoja julkaisuun tai hinnoitteluun liittyen, mutta uskoo maskin olevan tarpeellinen vielä tulevaisuudessakin rokotuksista huolimatta. Lisätietoja maskista löydät täältä.

Kommentoi