Pokémon GO -kehittäjältä tulossa NBA -aiheinen peli Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon GO -kehittäjältä tulossa NBA -aiheinen peli

NBA All World

Pokémon GO -kehittäjä on ilmoittanut julkaisevansa koripalloaiheisen All World -pelin mobiililaitteille.

Kehittäjän mukaan pelissä yhdistyvät elämäntyyli sekä oikean maailman metaversumi. Peli toimii kuitenkin kuin kehittäjän muutkin tekeleet. Kartta täyttyy kiinnostavista kohteista ja voit esimerkiksi täyttää pelihahmosi kestävyyttä läheisessä ostoskeskuksessa tai hankkia uudet kengät läheisestä urheilukaupasta.

Pelissä voi luonnollisesti myös pelata muita pelaajia vastaan koripalloa. Tämä vastaa Pokémon GO -pelin saliominaisuutta. Pelissä voi myös kerätä oikean maailman NBA -pelaajia.

on tulossa ja iOS -laitteille.

Kommentoi

Pokémon Go -kehittäjän seuraava peli on Tamagotchi-henkinen Peridot Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Go -kehittäjän seuraava peli on Tamagotchi-henkinen Peridot

Peridot

Suursuositun Go -pelin kehittäjä on lanseerannut seuraavan AR-peliprojektinsa, joka on nimeltään Peridot.

Peridot yhdistelee Go -pelin AR-elementtejä sekä -tyyppistä hahmon kasvattamista. Peridotissa pelaajien täytyy suojella maagisia otuksia sukupuutolta valmentaen, ruokkien ja leikkien niiden kanssa.

Pelissä jokainen otus on uniikki ja niillä on oma ”DNA”, joka simuloi oikean elämä DNA:ta. Pelaajat etsivät oikeasta maailmasta pesiä, joissa olennot pesivät. Pelaajat voivat myös lenkittää otuksia ja etsiä niiden lempiruokaa maastosta.

Peridot ilmestyy huhtikuussa valikoiduilla markkinoilla ja Android -laitteille.

Kommentoi

Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille

World of Warcraft

on julkaisemassa tänä vuonna Diablo -aiheista mobiilipeliä Immortal, mutta nyt myös Warcraft on saamassa oman mobiilikäsittelynsä.

Pelistä ilmoitettiin Blizzardin viime vuoden viimeisen neljänneksen tulosilmoituksessa. Tuloillaan on myös uutta sisältöä ja Hearthstone -peleihin.

Uudesta mobiilipelistä ei kuitenkaan vielä tiedetä paljoakaan. Vielä ei ole varmaa on kyseessä enemmän strategiapainotteinen vaiko Hearthstone -tyylinen peli. Kyseessä voi olla jopa Pokémon GO -tyylinen -peli.

Kommentoi