Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Pokémon -pelisarja tulee samaan jatkoa tämän vuoden lopulla Switch -konsolille kun Scarlet ja ilmestyvät.

Peleistä ei vielä toistaiseksi tiedetä paljoakaan, mutta se tulee olemaan viimeisimpien Pokémon -pelien kaltainen avoimen maailman seikkailu.

Trailerin perusteella pelissä tullaan näkemään kolme uutta ruoho, tuli ja vesi -luokkien Pokémonia.

Scarlet ja ilmestyvät Switch -konsolille tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupelin uudella videolla nähdään Kimberly ja Juri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin uudella videolla nähdään Kimberly ja Juri

Street Fighter 6

Capcom on julkaisemassa seuraavaa 6 -peliä ensi vuoden puolella ja nyt pelistä on saatu uusi pelivideo. Voit katsoa sen alta.

Videolla nähdään pelin hahmot akrobaattinen Kimberly sekä ilkeästi persoonallinen Juri. Yhteensä pelistä on paljastettu seitsemän hahmoa, joihin kuuluvat Ryu, Chun-Li, Guile, Jamie sekä Luke.

6 -peli ilmestyy ensi vuoden puolella 5, PlayStation 4, ja S -konsoleille, sekä :lle. Peli juhlistaa pelisarjan 35-vuotista taivalta.

Kommentoi

Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri

Minecraft Legends

on saamassa oman toimintaa ja strategiapeliä yhdistelevän Minecraft Legends -pelin ensi vuoden puolella. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Peli ei varsinaisesti ole Stracraftin ja vastaavien tyyppinen reaaliaikainen strategiapeli, vaan pelissä edetään päähahmoa ohjaamalla. Pelissä tulee kuitenkin olemaan strategiaelementtejä ja tietenkin tuttu kulmikas grafiikka.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään Dungeons vuonna 2020.

Legends on tulossa vuonna 2023 PlayStation, Xbox ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle Steamin ja Microsoft Storen kautta. Peli tulee olemaan saatavilla myös Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi