Pokémon Sword and Shield saapuu Nintendo Switchille marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Sword and Shield saapuu Nintendo Switchille marraskuussa

Kahdeksannen sukupolven saapuu näillä näkymin ajoissa loppuvuoden pyhien vieton ykköshitiksi jo marraskuun 15. päivänä. and Shield on jo nyt ennakkotilattavissa tuplapakettina, mikä sisältää molemmat pelit. Peli sijoittuu uuteen Englantiin pohjautuvaan Galar-alueeseen esitellen uudet kahdeksannen sukupolven Pokémonit, kuten legendaariset Zacianin sekä Zamazentan. Aloitustaskuhirviöinä esitellään otsakekuvassakin näkyvät Grookey, Scorbunny ja Sobble. Peli esittelee myös uuden Dynamax-systeemin, mikä tekee Pokémoneista valtavia!

Trailerin tarjoaa Gamespot:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi