Pokémoneista tutulla Piplup-taskuolennolla on oma Twitter- ja Instagram-tili Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémoneista tutulla Piplup-taskuolennolla on oma Twitter- ja Instagram-tili

The Company on paljastanut uusia Piplupille omistetuja sosiaalisen median tilejä. Piplup on yksi Pokémon Diamond ja Pearl -nimikkeiden aloituspokémoneista.

Taskuolennoistaan tunnettu pelitalo julkisti vastikään lähetyksessä olevan työstämässä useampaa nimikettä, jotka sijoittuvat Diamond ja Pearl -pelien Sinnohin alueelle. Voinee siis olettaa, että kyseinen projekti on laitettu kasaan promoamaan vielä tehokkaammin tulevia Pokémon uusintoja.

Taskuhirviöiden imperiumista vastaava yhtiö on tehnyt vastaavanlaisen tempauksen aikaisemmin Project Eeveen yhteydessä, josta syntyi lukuisia Eeveelle omistettuja fanituotteita.

Asiasta kertoi Nintendolife.

This War of Mine -pelin kehittäjä lahjoitti yli 600 000 euroa Ukrainalle Kommentit pois päältä artikkelissa This War of Mine -pelin kehittäjä lahjoitti yli 600 000 euroa Ukrainalle

This War of Mine

-pelin kehittäjä on lahjoittanut 3 miljoonaa Puolan zlotya (n. 620 000 euroa) sodasta kärsivälle Ukrainalle.

Sodanvastaisen pelin kehittäjä kertoi aiemmin lahjoittavansa kaikki tulot pelin ja sen lisäosien myynnistä humanitääriseen apuun Ukrainaan.

Myös monet muut pelifirmat ovat keränneet varoja maan hyväksi. Mukana ovat mm. , , , , sekä .

Aiemmin tällä viikolla EA ilmoitti poistavansa Venäjän joukkueet FIFA -peleistään.

This War of Mine on saatavilla PlayStation 4, Xbox One ja -konsoleille, PC:lle sekä iOS ja Android -mobiililaitteille.

Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

-pelisarja tulee samaan jatkoa tämän vuoden lopulla -konsolille kun ja ilmestyvät.

Peleistä ei vielä toistaiseksi tiedetä paljoakaan, mutta se tulee olemaan viimeisimpien Pokémon -pelien kaltainen avoimen maailman seikkailu.

Trailerin perusteella pelissä tullaan näkemään kolme uutta ruoho, tuli ja vesi -luokkien Pokémonia.

Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ilmestyvät Nintendo Switch -konsolille tämän vuoden lopulla.