Polttopallomoninpeli Knockout City saa kolmannen kautensa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Polttopallomoninpeli Knockout City saa kolmannen kautensa – katso traileri

Knockout City

:n ja Velan Studiosin vauhdikas polttopallomoninpeli on saamassa kolmannen kautensa nimeltään Hacked lokakuun 5. päivä.

Kausi tuo mukanaan uusia pelilistoja, tapahtumia sekä täysin uuden dynaamisen pelikentän. Kausi tuo mukanaan myös mystisen Z3R0 -hahmon. Lockdown Throwdown on pelin uusi kartta, joka vie pelaajat vanhan vankilan pihamaastoon.

on vauhdikas moninpeli, jossa pelaajat tarvitsevat polttopallosta tuttuja heittämisen, kiinniottamisen ja väistämisen taitoja pärjätäkseen kilpailuhenkisissä otteluissa. Pelata voi joko 3 vastaan 3, 4 vastaan 4 tai kaikki kaikkia vastaan -pelitiloissa. Yhteensä joukkueessasi voi olla pelaajia 32 kappaletta. Pelihahmoja voi luonnollisesti tuunata makunsa mukaan erilaisten vaatteiden ja varusteiden avulla.

on saatavilla 4, One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle. Peli on takaisinpäin yhteensopiva myös 5 ja Series X sekä S -konsoleilla.

Kommentoi

Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri

Suosittuun Pipsa Possu -lastenohjelmaan perustuva My Friend Peppa Pig -peli on ilmestynyt :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin

Pelissä pelaajat suunnittelevat ja vaatettavat oman eläinhahmon ja pääsevät Pipsan mukaan moniin seikkailuihin. Pääset auttamaan Sika-isää löytämään silmälasinsa, jäljittämään metsäneläimiä ja leikkimään mutalätäkössä.

My Friend Peppa Pig on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

EA Sports on julkaissut uusimman FIFA 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

FIFA 22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi