Post-apocalyptinen seikkailupeli The Uncertain: Last Quiet Day ladattavissa ilmaiseksi Steamista Kommentit pois päältä artikkelissa Post-apocalyptinen seikkailupeli The Uncertain: Last Quiet Day ladattavissa ilmaiseksi Steamista

Steamista on ladattavissa ilmaiseksi The Uncertain: Last Quiet Day -seikkailupeli. Tilaisuus kannattaa käyttää nopeasti hyödyksi sillä tämä kampanja kestää vain 9.3. asti.

sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa ihmiset ovat lähes kokonaan kadonneet maailmasta ja tilalla ovat vain robotit. Pelissä seurataan keksijä-robottia RT-217NP, joka on kiinnostunut ihmisistä ja yrittää samanmielisten robottien kanssa auttaa jäljelle jääneitä ihmisiä selviytymään. Moraalisilla valinnoilla ja arvoituksien ratkaisemisella on iso rooli pelissä.

on saatavilla 9.3. asti Windowsille sekä Macille.

Kommentoi

Google aikoo tuoda Android -pelit PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Google aikoo tuoda Android -pelit PC:lle

Google Play Games PC

on tuomassa Android -pelejä Windows :ille ja on julkaissut Play Games -palvelunsa rajoitetusta Hong Kongissa, Etelä-Koreassa sekä Taiwanissa.

Android pelaajat voivat siis jatkaa siitä mihin jäivät puhelimillaan ja jatkaa tietokoneillaan. Play Games toimii :llä samalla tilillä kuin Androidillakin. Pelajata voi hiiren ja näppäimistön avulla.

Vielä ei ole varmaa milloin kyseinen palvelu saapuu Eurooppaan, mutta alustavien tietojen mukaan palvelun pitäisi avautua muualla maailmassa myöhemmin tänä vuonna.

Palveluun voi ennakkorekisteröityä sen virallisilta sivuilta.

Kommentoi

Quake -uusinto päivittyi uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Quake -uusinto päivittyi uuden sukupolven konsoleille

Quake

Quake -uusinto on saanut ilmaisen päivityksen uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Päivitys mahdollistaa pelin pelaamisen 120 :n ruudunpäivitysnopeudella -resoluutiolla. Xbox -konsolilla peli tukee Xbox Play Anywhere ominaisuutta ja PlayStation 5:llä DualSensen adaptiivisia liipasimia sekä sisäänrakennettua kaiutinta.

Uusinto nivoaa peruspelin lisäksi sen kaksi virallista lisäosaa ja kaksi Machine Gamesin tuottamaa lisäosaa.

Alunperin vuonna 1996 MS-DOS ja Windows :ille ilmestynyt peli käännettiin seuraavina vuosina myös Sega Saturn ja Nintendo 64 -konsoleille.

uusinto on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi