Postal Dude on täällä taas – Postal 4: No Regerts ilmestyi Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Postal Dude on täällä taas – Postal 4: No Regerts ilmestyi Steamiin

Postal 4: No Regerts

Useamman vuoden odottelu on vihdoin tullut päätökseen kun saapui yllättäen Steamin Early Access -tilaan. Peli on järjestysnumerostaan huolimatta jatkoa vuonna 2003 ilmestyneelle -pelille. Pelisarjan kehittäjä ei tunnusta 2011 julkaistua -peliä viralliseksi vaan pitää sitä turhana spin-offina.

Uusi peli sijoittuu Meksikon rajalle sijaitsevalle kuvitteelliselle Edensin kaupunkipahaseen, jossa voi aiheuttaa vanhaa kunnon yleistä sekasortoa tai vaikka suorittaa tehtäviä vähemmän väkivaltaiseen tapaan. Voit tutustua kaupungissa sijaitsevaan vankilaan tai kokeilla onnea kaupungin kasinoilla.

Pulumiinalla saa sopivasti hämminkiä aikaan.
Pulumiinalla saa sopivasti hämminkiä aikaan.

Aseissa ei ole jälleen säästelty: saatavana on mm. pulumiina, sekä Spurt'n'Squirt ase jonka voi täyttää halutessaan vedellä, bensalla tai vaikka urealla. Myös tutut ja turvalliset lapio, bensakannu ja machete nähdään pelissä.

Päähahmon ääninäyttelijänä kuullaan legendaarinen Jon St. John, joka tunnetaan parhaiten Duke Nukemin äänenä.

Star Wars Outlawsin Jabba the Hutt -tehtävä lukittiin Season Passin taakse – ja sekös faneja v*tuttaa” Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Outlawsin Jabba the Hutt -tehtävä lukittiin Season Passin taakse – ja sekös faneja v*tuttaa”

Outlaws herättää taas kerran närää, sillä odotettu Jabba the Hutt -tehtävä on lukittu Season Passin taakse. Pelin 70 euron perusversio ei siis sisällä kaikkea sisältöä, kertoo IGN.

Ubisoftin kalliimpiin Gold- ja Ultimate-versioihin sisältyy Season Pass, johon kuuluu ”Jabba's Gambit” -tehtävä pelin julkaisupäivänä. Muusta Jabba-sisällöstä ei ole vielä tarkempia tietoja.

Fanit ovat tyytymättömiä, sillä heidän mielestä tarinatehtävän tulisi kuulua peruspeliin. Tämä seuraa aiempaa kritiikkiä Season Passin sisällyttämisestä yksinpelipeliin.

ilmestyy 27. elokuuta PS5:lle, /S:lle ja :lle.

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.