Pöytäpelistä valkokankaalle – Margot Robbie tuottamaan Monopoly-elokuvaa Kommentit pois päältä artikkelissa Pöytäpelistä valkokankaalle – Margot Robbie tuottamaan Monopoly-elokuvaa

Huhut ovat vihdoin kuumenemassa – -elokuva on virallisesti työn alla, ja tuottajana toimii itse !

Kyseinen uutinen paljastui Lionsgaten CinemaCon 2024 -esityksessä. Robbie, joka tuotti menestyksekkään Barbie-elokuvan, tuottaa Monopoly-elokuvaa -tuotantoyhtiönsä kanssa. Entertainment liittyy myös voimiin tässä kunnianhimoisessa projektissa.

”Monopoly on huippukiinteistö – sanaleikki täysin tarkoitettu”, sanoi LuckyChap lausunnossaan. ”Tämä peli on resonoinut faneille ympäri maailmaa sukupolvien ajan, ja olemme innoissamme tuodessamme sen eloon yhdessä lahjakkaiden tiimien kanssa Lionsgatessa ja Hasbrossa.”

Vaikka juoniyksityiskohdat pysyvät piilossa, korosti Monopolyn kiistämätöntä maailmanlaajuista vetovoimaa. ”99% maailmanlaajuinen tietoisuus” ja lähes puoli miljardia myytyä kopiota maailmanlaajuisesti tekevät pelistä hedelmällisen maaperän kiehtovalle elokuvalle.

Monopoly-elokuvalla on ollut hieman mutkikas matka valkokankaalle. Jo vuonna 2007 huhut kiersivät Ridley Scottin ottavan ohjaksia käsiinsä. Vuonna 2019 raportoitiin mahdollisesta yhteistyöstä näyttelijä Kevin Hartin ja ohjaaja Tim Storyn välillä. Nämä projektit eivät kuitenkaan koskaan konkretisoituneet.

Lionsgaten hankki eOnen Hasbrolta 500 miljoonalla dollarilla, joka viimein avasi tien tämän Monopoly-elokuvan toteutumiselle. Robbien tuotantovoiman ja Lionsgaten resurssien kanssa tästä voisi tulla Monopoly-elokuva, jota fanit ovat odottaneet.

Joten, johtaako tämä elokuvallinen yritys box office -dominanssiin, vai jättääkö se yleisön tuntemaan itsensä konkurssiin? Vain aika näyttää. Mutta yksi asia on varma: Monopolyn tulevaisuus ei enää ole sidottu pelilaudan rajoituksiin!

Lähde: IGN

The Blair Witch palaa – uusi elokuva suunnitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Blair Witch palaa – uusi elokuva suunnitteilla

, elokuva joka aiheutti aikoinaan kylmiä väreitä, tekee paluun! Uusi tulkinta on tulossa Productionsin ja Lionsgaten yhteistyönä.

Tämä jännittävä uutinen julkistettiin CinemaCon 2024:ssä. Projekti on osa laajempaa sopimusta kahden studion välillä, ja Blumhousen on määrä ”uudelleentulkita Lionsgaten kirjaston kauhuklassikoita.”

Kauhunero Jason Blum, Blumhousen toimitusjohtaja, liittyy voimiin Roy Leen (2016 Blair Witch -uusinnan tuottaja) kanssa tuodakseen tämän uuden näkemyksen eloon. Kuitenkin, juonen ja hahmojen yksityiskohdat pysyvät vielä salassa.

”Olen uskomattoman kiitollinen Lionsgaten tiimille tästä mahdollisuudesta,” Blum sanoi lausunnossaan. ”The Blair Witch Project on elokuva, jota ihaillen. Se mullisti löydettyyn materiaaliin perustuvan kauhun ja nousi kulttuuri-ilmiöksi. Ilman The Blair Witch Projectia, tuskin olisi ollut Paranormal Activitya.”

Alkuperäinen Blair Witch Project vuodelta 1999 oli mullistava menestystarina. Sen innovatiivinen markkinointikampanja, joka hämärsi rajoja todellisuuden ja fiktion välillä, sai yleisön kyseenalaistamaan elokuvan aitouden.

Blumhouse Productions on kauhugenren jättiläinen, tunnettu korkeatasoisista kauhuelokuvistaan vaatimattomilla budjeteilla. Heidän vaikuttavaan portfolioonsa kuuluvat Paranormal Activity -sarja, Insidious, The Purge ja viimeisin hitti M3GAN.

Lähde: IGN

Lionsgate on siirtänyt useita elokuvien julkaisupäiviä – The Crow ja Saw XI sai uudet päivämäärät Kommentit pois päältä artikkelissa Lionsgate on siirtänyt useita elokuvien julkaisupäiviä – The Crow ja Saw XI sai uudet päivämäärät

on sekoittanut julkaisuaikataulujaan, mikä vaikuttaa muutamiin odotettuihin elokuviin.

-elokuva oli alun perin määrätty kesäkuun 7. päivälle, mutta se näkeekin päivänvalon vasta 23. elokuuta. Bill Skarsgård tähdittämää elokuvaa joudutaankin valitettavasti odottelemaan lähes syyssateille saakka.

Kauhufaneille on sekä hyviä että huonoja uutisia. on viivästynyt kokonaisella vuodella, siirtymällä syyskuusta 2024 syyskuuhun 2025. Kuitenkin täyttääkseen aukon, Lionsgate tuo Halle Berryn trillerin Never Let Go -syyskuun 27. päivään 2024. Tässä pelottavassa tarinassa Berry taistelee kammottavaa pahuutta vastaan poikiensa kanssa, heidän välisen sidoksensa ollessa heidän ainoa puolustuksensa.

The Best Christmas Pageant on siirtynyt viikolla eteenpäin ja saapuu marraskuun 8. päivänä. Tämä sydämellinen komedia, jonka pääosissa ovat Judy Greer ja Pete Holmes, lupaa tuoreen näkökulman joulun henkeen.

Kun odottelemme The Crow -elokuvaa, äskettäin julkaistu traileri tarjoaa vilauksen elokuvan synkästä ja karusta maailmasta. Skarsgård kostaa rakkaansa murhan, ja hänen voimansa heräävät tuomaan oikeutta.

Tiedot Saw XI:stä pysyvät vielä mysteereinä, mutta Saw X:n vahvan lipputuloksen perusteella fanit voivat odottaa toista karmivaa lukua Jigsawin perinnössä.