Predator saapui Fortniteen osana pelin kausipassia Kommentit pois päältä artikkelissa Predator saapui Fortniteen osana pelin kausipassia

Predator x Fortnite

on vihdoin paljastanut, että The -elokuvista tuttu pääpahis on saapunut -peliin.

Predator -asun saa omakseen etenemällä pelin kausipassissa. Saatavilla on myös muita kosmeettisia kilkkeitä, jotka pelaajat saavat omakseen suorittamalla Jungle Hunter -tehtäviä. Saatavilla on myös emoteja, Heat Vision Hunter -spray, banneri sekä hymiö.

Fortnitessa on nähty useita vierailevia hahmoja kuten Halon Master Chief, God of Warin Kratos sekä hahmoja -sarjasta.

Kommentoi

Unreal -pelimoottorin uusi MetaHuman -työkalu mahdollistaa tulevaisuuden pelihahmot Kommentit pois päältä artikkelissa Unreal -pelimoottorin uusi MetaHuman -työkalu mahdollistaa tulevaisuuden pelihahmot

Unreal Engine - MetaHuman

-pelin luoja on lanseerannut uuden pelihahmojen luontityökalun nimeltään MetaHuman. Työkalu on osa firman Unreal Engine -pelimoottoria.

Selainpohjaisella työkalulla varsin vakuuttavien ja elävän näköisten hahmojen luonti onnistuu ainoastaan minuuteissa. Hahmot pystytään myös yhdistämään moderneihin liikkeentunnistusmekanismeihin, jolloin hahmoille saadaan entistä elävämmät liikkeet ja eleet.

Vielä ei ole varmaa milloin Epic julkaisee teknologiansa laajempaan levikkiin, mutta siitä enemmän kiinnostuneet voivat tilata uutiskirjeen Unreal Enginen kotisivuilta.

Kommentoi

Terminator ja Sarah Connor -aiheiset skinit saatavilla Fortnite -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator ja Sarah Connor -aiheiset skinit saatavilla Fortnite -peliin

Fortnite x Terminator

Juuri hiljattain -aiheisella skinillä päivittynyt jatkaa hittileffojen kimaraa ja tällä kertaa vuorossa on The Terminator. Klassisen T-800 -hahmon lisäksi peliin saadaan myös Sarah Connor -aiheinen skini.

Hahmot myötäilevät vuoden 1991 Terminator 2: Judgment Day -elokuvan hahmoja ja ne ovat hankittavissa pelin omasta kaupasta 1500 V-Bucksin hintaan.

Hahmoskinien lisäksi saatavilla on muita leffasta ammentavia tavaroita kuten T-800 Endoskeleton Arm Back Bling, Combat Knife, HK Sky Net Uplink Back Bling ja Techno-Grip Axe.

Fortnite x Terminator

Kommentoi