Prime Video esitteli The Bridge -realitysarjan kilpailijat Kommentit pois päältä artikkelissa Prime Video esitteli The Bridge -realitysarjan kilpailijat

The Bridge -kilpailijat

Prime Video julkaisee 4. marraskuuta ensimmäisen paikallisen alkuperäisrealitysarjan The Bridgen. Nyt näemme ensimmäistä kertaa sarjan kilpailijat ja pääsemme tekemään kurkistuksen sarjan syövereihin.

The Bridge on realitysarja, jossa 12 toisilleen tuntematonta kilpailijaa kohtaa keskellä kaunista, mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. Voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti, joka löytyy saarelta 300 metrin päässä rannasta.

Päästäkseen saarelle on kilpailijoiden rakennettava yhteistuumin silta. Apuvälineinä on ainoastaan perustyökalut sekä hyvin rajallisesti muita tarvikkeita. Aikaa on rajoitetusti, vain kaksi viikkoa. Tähän kiteytyy kuitenkin vain pelin fyysinen puoli ennen varsinaista psykologista valtakamppailua. Tekevätkö kilpailijat epäitsekkäästi yhteistyötä vai lentävätkö puukot selkien takana alusta lähtien, kun kukin tavoittelee palkintoa omakseen?

Tutustu kilpailijoihin

PATRIK GRÖNQVIST, 50, Porvoo, palomies. Patrikin olemus huokuu todellista alfaenergiaa. Sukellusta harrastava ammattipalomies on nähnyt elämässään paljon, ja psyykkistä ja fyysistä voimaa Patrikilla riittää. Patrikin mukaan hänen ainoa heikkoutensa on se, ettei hänellä ole heikkouksia. Heikkouden sietäminen sekä hänessä itsessään että muissa on – sietämätöntä.

MIKE LANKI, 28, baarimikko ja striimaaja, Kotka. Positiivinen ja iloa kupliva Mike kulkee aina kadun valoisaa puolta. Hän kohtaa ongelmallisetkin tilanteet avoimin sydämin ja löytää aina keinon tulla toimeen kaikkien kanssa: “Olen luonteeltani yllytyshullu, mutta kun kuulin, että rakennamme sillan, niin jouduin oikeasti miettimään mihin olen lähtenyt mukaan!”

MINNI SALMINEN, 48, vastaava luova tuottaja, Lahti. Epäoikeudenmukaisuus vapise – täältä tulee Minni! Minni on aina valmis auttamaan muita. Hän pitää suurimpana esikuvanaan Peppi Pitkätossua, ja heillä on paljon samoja piirteitä, kuten sitkeyttä ja oikeudentajua: “Seikkailu osoittautui vielä paljon odotettua yllätyksellisemmäksi. Kokemus oli kokonaisuudessaan käsittämätön ja täysin ennakoimaton – tehtävästämme ja tavoitteestamme lähtien. Opettava, rankka, tunteellinen, rakastettava, liikuttava ja uniikki.”

ESIN GUNGÖR, 37, some-vaikuttaja ja sisällöntuottaja, Helsinki. Aurinkoinen Esin on ulospäinsuuntautunut ja energinen persoona. Omien sanojensa mukaan hänen kanssaan on helppo tulla toimeen, mutta jyrääviä ihmisiä hänen on vaikea sietää: “Nautin sillan rakentamisesta, eikä aikaa jäänyt murheiden miettimiseen, koska piti myös työstää kemioita uusien henkilöiden kanssa.”

MARJU KAUPPINEN, 39, nuorisokeskuksen vetäjä ja hevosharrastaja, Luvia. Kiltin ja empaattisen Marjun unelma on aina ollut oman ratsastuskoulun perustaminen. Epäoikeudenmukaisuutta ja eläinten kaltoinkohtelua Marju ei siedä, ja hän on aina valmiina auttamaan apua tarvitsevia: “Fyysinen ja henkinen koettelemus. Elämäni paras matka!”

ADA PAAKKI, 21, opiskelija ja kahden lapsen äiti, Jyväskylä. Lempeä mutta päättäväinen nuori nainen on kokenut elämässään monenlaista hankaluuksia. Nyt hän kokee vihdoin löytäneensä elämäänsä tasapainon. The Bridgen kaltainen seikkailu mahdollistaa hänelle itsensä ylittämisen kokemuksen ja hän on valmis heittäytymään tuntemattomaan: “Kaiken kaikkiaan todella siisti kokemus, vaikka ikävöin lapsia aina kun oli aikaa ajatella. Onneksi siltaprojekti ja muut työt pitivät kiireisenä!”

KIRA ”KIPA” TIIVOLA, 38, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, Helsinki. Kipa on nainen, joka näkyy ja kuuluu. Entisenä joukkueurheilijana Kipa on päättäväinen tiimityöskentelijä, joka tavoittelee aina voittoa: “Ohjelmaan osallistuminen oli mielenkiintoinen kokemus. Totaalikuplaantuminen ja ison yhteisen tavoitteen saavuttaminen vaikuttivat suuresti ryhmäämme, joka koostui erilaisista ihmisistä. Kokemus oli kuin ihmiskoe, jota ei kannata missata!”

HELI ALA-NIKKOLA, 51, työturvallisuusvalvoja, Pori. Heli on itsenäinen toiminnan nainen. Heli rakastaa luontoa, askartelua ja tee-se-itse-projekteja: “Puhtaan luonnon keskellä oli hyvä fiilis. Olimme eristyksissä muusta maailmasta ja meistä hitsautui todella hyvä tiimi.”

TURKKA JUNKKARI, 29, poliisi, Helsinki. Turkka on rikostutkija, joka ei pelkää antaa runosuonensa sykkiä! Vapaa-ajallaan Turkka harrastaa askartelua, laulua ja runoilua. Ammattikuulustelijana toiminut Turkka uskoo olevansa kilpailussa vahvoilla: “Lähdettyäni matkaan en osannut odottaa, että minut vietäisiin saarelle, vietäisiin pois puhelin ja lompakko, ja laitettaisiin tekemään ruumiillista työtä aamusta iltaan.”

MIKA KUNNARI, 46, opettaja, Helsinki. Mika on opettaja, joka rakastaa työtään täydestä sydämestä! Vapaa-ajallaan hän viihtyy erilaisten ulkoliikuntalajien parissa, ja hänen uusimmat lajikokeilunsa ovat slack line ja skeittaus. Kunnarin mukaan ihminen ei ole koskaan liian vanha opettelemaan uusia asioita.

FARHAD ”FADU” MOHAMMADI, 26, Tampere. Fadu on koulutukseltaan kokki, mutta on työskennellyt pääosin myynnin parissa. Hän on harrastanut ja kilpaillut painissa ja kokee olevansa ehdottomasti yksilöpelaaja. Hän pystyy työskentelemään tiimissä, mutta ärsyyntyy helposti, jos asioita ei hoideta kunnolla: “Tämä oli elämäni parhaimpia kokemuksia. Lähtisin uudestaan milloin tahansa.”

VILLE-MARKUS VESTERINEN, 21, teatteriharrastaja ja kodinkonemyyjä, Uusikaupunki. Ville-Markus harrastaa teatteria ja rakastaa esiintymistä ja laulamista. Ville-Markus syventyy myös mielellään keskusteluihin yhteiskunnasta, tasa-arvosta ja oikeudenmukaisuudesta. Henkinen kantti on hänen vahvuutensa ja hän kokee sopeutuvansa myös erilaisiin ryhmiin kameleontin tavoin: “Lähdin reissuun skeptisenä. Kotiuduin onnellisena ja itseni voittaneena. Kokemus oli täydellinen. Juuri sitä mitä tähän hetkeen kaipasin. En tajunnut yhtään mihin olin ryhtymässä, ja en vaihtaisi päivääkään pois. Heittämällä elämäni upein kokemus.”

The Bridge saa ensi-iltansa 4. lokakuuta Prime Videolla Suomessa.

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt

Saara Aalto pränkkää Suomea

on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia.

Sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään Suomen eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.

Saara Aalto pränkkää Suomea -sarjan avausjaksossa jekutetaan TV-persoona Sauli Koskista. Jakson loppuhuipennus saa monessa mukana olleen TV-konkarin kiemurtelemaan tuolissaan.

Toisessa jaksossa pränkätään Suomen menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuvaa Petteri Koposta, jonka tunneskaala innostuksesta ihmetykseen ovat silmin nähtävissä koko jakson ajan.

Kolmannessa jaksossa moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä joutuu Saara Aallon pränkkäyksen uhriksi.

Sarjan neljäs jakso on omistettu Jukka Hildénille, joka on Suomen TV-viihteen konkari ja jekkumestari vailla vertaa. Niinpä onkin herkullista, kun hänen vaimonsa Chachi järjestää miehelle mojovan yllätyksen!

Viidennessä jaksossa pränkkäysvuorossa on Justimus, joka on yksi Suomen tunnetuimmista komediaryhmistä. Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen onkin totuttu näkemään lukemattomissa sketseissä tiiviissä yhteistyössä. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin kaksi vastaan yksi. Pränkkinaruista vetelee tuttuun tapaan Saara Aalto!

Kauden kuudes jakso on yllätyksiä täynnä ja finaalipränkkäys tullaan viemään vielä astetta korkeammalle.

Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta. Ensi-illan jälkeen julkaistaan kaksi jaksoa joka perjantai. Ensimmäinen kausi koostuu kaikkiaan kuudesta jaksosta.

Kommentoi