Prime Video julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen Amazon Original -sarjan Kommentit pois päältä artikkelissa Prime Video julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen Amazon Original -sarjan

Toppen

Prime Videon ensimmäistä Nordics Original -sarjaa tähdittävät Sissela Benn, Klara Hodell Risberg, Robert Gustafsson sekä monet muut huippunäyttelijät, ja sarjan ohjauksesta vastaa Sara Haag.

on tänään ilmoittanut antavansa vihreää valoa ensimmäiselle pohjoismaiselle Amazon Original -sarjalle, Toppenille, jonka kuvaukset on käynnistetty Tukholmassa. Kuusiosaisen poliittisen satiirisarjan jaksot ovat 30-minuuttisia ja ne ovat saatavilla yksinoikeudella Prime Videolla Pohjoismaissa ja maailmanlaajuisesti yli 240 maassa ja alueella myöhemmin tänä vuonna.

Sarjassa seurataan Ruotsissa käytävää vaalivuotta, kun hallitseva sosialistipuolue, fiktiivinen Demokratiska Samlingspartiet (DSP), kamppailee laskevan kannatuksensa kanssa vaalipäivän jo häämöttäessä kuuden kuukauden päässä. Kunnianhimoinen lehdistösihteeri Lisa työskentelee sosiaali- ja terveysministeriössä hallituksen löyhän populistisen aloitteen parissa, jonka tarkoitus on osoittaa, että hallitus todella ”välittää” kansan hyvinvoinnista. Samalla hän raataa pitääkseen turhautuneen ministerin Roxannen tyytyväisenä ja kiinni vallan kahvassa. Mutta kun puolueen pahaenteiseltä nukkemestarilta ja kovapäiseltä piiskurilta Kaminskylta tulee jännittävä ja odottamaton pyyntö, pelikenttä muuttuu radikaalisti: Roxannesta tulee puolueen kärkinimi ja vaaliveturi.

Lisa ja Roxanne ottavat vastaan mutkikkaan haasteen tavoitteenaan vaalivoitto, mutta mikä Kaminskyn suunnitelma lopulta oikein onkaan? Uskooko hän vilpittömästi Roxanneen, vai onko taustalla muitakin motiiveja? Sarja seuraa hahmojen koomista valtataistelua kellon tikittäessä kohti vaalipäivää.

Toppenin näyttelijäkaartiin lukeutuvat Sissela Benn, Klara Hodell Risberg, Robert Gustafsson, Eric Stern, Daniel Hallberg, Christopher Wollter ja Leif Andrée sekä monia muita huippunäyttelijöitä. Sarjan ohjaa  Sara Haag.

”Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä FLX:n erittäin lahjakkaan tiimin kanssa ensimmäisen Amazon Original Nordic -sarjan, Toppenin parissa. Meillä on kunnianhimoiset suunnitelmat tarjota parasta paikallista sisältöä pohjoismaiselle yleisöllemme, ja tämänpäiväinen ilmoitus korostaakin jatkuvaa sitoutumista ja investointeja alueelle.”

kertoo Amazon Studiosin European Originals -yksikön johtaja, Georgia Brown

”Olemme todella innoissamme voidessamme esitellä paikallisia tarinoita, joihin tiedämme pohjoismaisen yleisön samaistuvan, ja tämä on meille vasta alkua. Haluamme Toppenilla tarjota pohjoismaisille katsojillemme komedian, jossa on korkeatasoisia satiirisia käänteitä, jotka voisivat todellisuudessa tapahtua politiikan maailman kulissien takana.”

kommentoi Nordic Originalsin johtaja Karin Lindström Amazon Studiosilta

 julkaistaan yksinoikeudella Prime Videolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa syksyllä 2022.

Kommentoi

The Terminal List -sarjasta saatiin toiminnan täyteinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Terminal List -sarjasta saatiin toiminnan täyteinen traileri

The Terminal List

Amazon on julkaissut uuden trailerin tulevasta Chris Prattin (The Tomorrow War, Jurassic World) tähdittämästä Prime Video -alkuperäissarjasta The Terminal List. Sarja saa ensi-iltansa 1. heinäkuuta.

Jack Carrin bestseller-romaaniin perustuva seuraa James Reeceä (Chris Pratt), jonka Navy SEAL -joukko joutuu väijytyksen uhriksi tärkeän salatehtävän aikana. Reece palaa perheensä luo ristiriitaisin tuntein ja syyllisyyttä potevana. Kun tapauksesta alkaa nousta esiin uutta tietoa, Reece hahmottaa häntä vastaan toimivat pimeät voimat, jotka uhkaavat paitsi hänen, myös hänen rakkaimpiensa henkeä.

Chris Prattin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole ja Alexis Louder. 

Johtavia tuottajia sarjassa ovat Chris Pratt ja Jon Schumacher Invisible Productionsilta, Antoine Fuqua Fuqua Filmsiltä (The Equalizer, Training Day) ja käsikirjoittaja-showrunner David DiGilio. Kirjailija Jack Carr ja käsikirjoittaja Daniel Shattuck ovat sarjan vastaavia tuottajia. on Amazon Studiosin ja Civic Center Median yhteistuotanto, joka on tehty yhteistyössä MRC Televisionin kanssa.

saa ensi-iltansa Prime Video -palvelussa heinäkuun 1. päivä.

Kommentoi

Brittiläinen psykologinen trillerisarja Chloe sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Brittiläinen psykologinen trillerisarja Chloe sai uuden trailerin

Chloe

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Prime Video -sarjasta nimeltään Chloe. Voit katsoa psykologisen trillerisarjan trailerin alta.

Sarjassa seurataan Becky Greeniä (Erin Doherty), jolla on pakkomielle seurata lapsuudenystävänsä Fairbournen (Poppy Gilbert) täydellisesti kuratoitua sosiaalista mediaa.

Chloen hurmaava elämä, ihaileva aviomies ja menestyvien ystäväpiiri ovat vain napsautuksen päässä, ja Becky ei voi olla tiirustamatta maailmaan, joka on niin jyrkästi ristiriidassa omansa kanssa hänen pitäessä huolta äidistään, jolla on todettu varhainen dementia. Kun yhtäkkiä kuolee, ottaa Becky uuden identiteetin ja soluttautuu Chloen lähimpien ystävien kadehdittavaan elämään yrittäkseen selvittää, mitä hänelle oikein tapahtui.

Chloe -sarja saapuu yksinoikeudella Prime Video -palveluun 24. kesäkuuta.

Kommentoi