Prime Video tarjoilee sarjoja ja elokuvia ystävänpäivään Kommentit pois päältä artikkelissa Prime Video tarjoilee sarjoja ja elokuvia ystävänpäivään

Shotgun Wedding

Ystävänpäivä lähestyy ja on aika juhlistaa rakkautta. Prime Videon tarjonnasta löytyy romanttista komediaa tai sydämen pakahduttavaa kyynelmagneettia. Löydä uusi lempisarjasi tai elokuva, tai vaikkapa vanha klassikko alta olevalta listalta.

Prime Videon elokuvia ystävänpäiväksi

Shotgun Wedding

“Kunnes kuolema meidät erottaa” saa täysin uuden merkityksen tässä ratkiriemukkaassa ja adrenaliinintäyteisessä seikkailussa, jossa Darcyn ja Tomin täytyy pelastaa rakkaimpansa —elleivät he ehdi tappaa toisiansa ensin.

Somebody I Used to Know

Romanttinen komedia seuraa työnarkomaani Allya (Brie), joka tapaa ex-poikaystävänsä (Ellis) reissulla kotikaupunkiinsa. Jälleennäkeminen saa hänet kyseenalaistamaan aiempia elämänvalintojaan.

Harry Styles on mukana kauniissa tarinassa, joka kertoo kielletystä rakkaudesta ja murroksessa olevista sosiaalisista normeista.

The People We Hate at The Wedding

Moderni hääkomedia niille, joilla on hieman häiriintynyt suku (eli kaikille), tai niille, joiden on täytynyt osallistua häihin, jotka olisi mieluummin jättänyt väliin (myöskin kaikille).

Being the Ricardos

Lucy ja Desi kohtaavat yhden kriisin, joka saattaa lopettaa heidän työuransa, ja toisen, joka voi päättää heidän avioliittonsa.

Prime Videon sarjoja ystävänpäiväksi

Lemmenlöylyt

Mikä on se yksi ainoa asia, joka voi tehdä kuumista treffeistä vieläkin kuumemmat? No, sauna tietenkin. Katso saunatreffisarja, joka lämpenee jakso jaksolta.

The Pursuit of Love

The Pursuit of Love on romanttinen komedia-draama rakkaudesta ja ystävyydestä. Maailmansotien väliseen Eurooppaan sijoittuvassa sarjassa pääsemme seuraamaan kahta naista, jotka metsästävät täydellistä aviomiestä. Spoileri: ennen vanhaan sekään ei ollut nykyistä helpompaa.

The Summer I Turned Pretty

Kolmiodraama yhden tytön ja kahden veljeksen välillä. Tarina ensirakkaudesta, sydänsuruista ja täydellisen kesän taiasta.

Upload

Oltuaan onnettomuudessa itseohjautuvalla autolla nuori ohjelmistokehittäjä haluaa, että hänen tietoisuutensa ladataan virtuaalimaailmaan. Siellä hän tapaa Noran, asiakaspalveluyhteyshenkilönsä. Mutta onko Nora muutakin?

Muuta katsottavaa Prime Videossa ystävänpäivänä

Kommentoi

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viimeisestä kaudesta saatiin virallinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viimeisestä kaudesta saatiin virallinen traileri

The Marvelous Mrs. Maisel Season 5

on julkaissut virallisen trailerin tulevasta The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viidennestä päätöskaudesta. Voit katsoa trailerin alta.

Viidennellä kaudella Midge Maisel pääsee lähemmäksi unelmiaan kuin koskaan aiemmin. Mutta onko asia kuitenkaan niin?

Sarjan luoja Amy Sherman-Palladino ja vastaava tuottaja Daniel Palladino kertovat olleensa täysin varmoja miten sarja saadaan päätökseen aina neljännen kauden loputtua.

Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluu Emmy-voittaja Rachel Brosnahan, nelinkertainen Emmy-voittaja Tony Shalhoub, kolminkertainen Emmy-voittaja Alex Borstein, Emmy-ehdokas Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, SAG Award -voittaja Reid Scott, Alfie Fuller sekä Jason Ralph.

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viides kausi starttaa Prime Videolla huhtikuun 14. päivä.

Kommentoi

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan toiselle kaudelle kiinnitettiin uusia näyttelijöitä Kommentit pois päältä artikkelissa Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan toiselle kaudelle kiinnitettiin uusia näyttelijöitä

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset

tiedottaa kiinnittäneensä Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset -sarjan tulevalle tuotantokaudelle kolme uutta näyttelijää.

Game Of Thrones -sarjasta tunnettu Ciarán Hinds tulee vahvistamaan sarjan rosteria seuranaan Rony Kinnear (Bond: Skyfall) ja Tanya Moodie (Motherland). Tiedote ei vielä paljasta, mitä hahmoja kyseiset näyttelijät tulevat sarjassa esittämään.

Sarjan kakkoskauden tuotanto on parhaillaan käynnissä Iso-Britanniassa. Tuleva kausi ilmestyy vuoden 2024 aikana.

Kommentoi