Nämä sarjat ja leffat kannattaa katsoa Prime Videolta marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat kannattaa katsoa Prime Videolta marraskuussa

The English

Prime Video -suoratoistopalvelussa tullaan näkemään marraskuussa mm. palvelun ensimmäinen kotimainen tuotanto The Bridge -realitysarja. Mukana on myös sarjat Mammals ja The English sekä leffat ja The People We Hate at the Wedding.

4. marraskuuta

on ikoninen realitysarja, jossa 12 toisilleen tuntematonta kilpailijaa kohtaa keskellä kaunista mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. Voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti, joka löytyy saarelta 300 metrin päässä rannasta. Päästäkseen saarelle on kilpailijoiden rakennettava yhteistuumin silta. Aikaa on kuitenkin rajoitetusti, vain kaksi viikkoa, ja apuvälineinä ainoastaan perustyökalut sekä hyvin rajallisesti muita tarvikkeita. Tähän kiteytyy kuitenkin vain pelin fyysinen puoli ennen varsinaista psykologista valtakamppailua, sillä lopulta vain yksi kilpailija voittaa palkintopotin. Tekevätkö kilpailijat epäitsekkäästi yhteistyötä vai lentävätkö puukot selkien takana alusta lähtien, kun kukin tavoittelee palkintoa omakseen?

4. marraskuuta

Elokuva kertoo tarinan kielletystä rakkaudesta ja muuttuvista sosiaalisista käytännöistä. seuraa poliisi Tomin (Harry Styles), opettaja Marionin (Emma Corrin) ja museon kuraattori Patrickin (David Dawson) tunnematkaa 1950-luvun Britanniassa. Katseen siirtyessä 1990-luvulle, Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) ja Patrick (Rupert Everett) pyörivät edelleen kaipauksessa ja katumuksessa, mutta nyt heillä on viimeinen mahdollisuus korjata menneisyyden vahingot. Bethan Robertsin kirjaan perustuvasta tarinasta ohjaaja Michael Grandage veistää katsojille visuaalisesti vetävän ja sydäntä sykähdyttävän kuvan kolmesta ihmisestä jumissa historian, vapauden ja anteeksiannon vuorovesissä.

Mammals

11. marraskuuta

Jez Butterworthin kirjoittama synkkä koominen draama on täynnä salaisuuksia ja paljastuksia. Sarjassa käsitellään nykyajan avioliiton ja uskollisuuden monimutkaisuutta ja hankaluutta. Mitä tapahtuu kahdeksan miljardin ihmisen maailmassa sen jälkeen, kun “se oikea” on löytynyt? Pystymmekö pysymään uskollisina kumppaneillemme sekä pitämään lupauksemme? Emmekö me kaikki ole loppujen lopuksi vain nisäkkäitä?

The English

11. marraskuuta

Palkitun kirjailijan ja ohjaajan Hugo Blickin The English -sarja on eeppinen Western-tyylinen jahti. Sarja käsittelee identiteetin ja koston ydinteemoja ja luo ainutlaatuisen ja vakuuttavan vertauksen rodusta, vallasta ja rakkaudesta.

Aristokraattinen englantilainen Lady Cornelia Locke (Emily Blunt) ja entinen ratsuväen partiolainen, pawnee Eli Whipp (Chaske Spencer), tapaavat 1890-luvun Keski-Amerikassa ylittääkseen väkivaltaisen maiseman, joka on rakennettu unelmista ja verestä. Molemmilla on selkeä käsitys kohtalostaan, mutta kumpikaan ei vielä tiedä, että se on juurtunut heidän yhteiseen menneisyyteensä. Vastassa on yhä hirvittävämpiä esteitä, jotka vievät päähenkilöt sekä fyysisesti että psyykkisesti äärirajoille. Kun jokainen este on ylitetty, he pääsevät lähemmäksi lopullista määränpäätään. Uudessa Hoxemin kaupungissa Wyomingissa paikallisen sheriffin Robert Marshallin (Stephen Rea) ja nuoren lesken Martha Myersin (Valerie Pachner) tekemä selvitystyö johtaa sarjaan omituisia ja hirvittäviä ratkaisemattomia murhia, joiden avulla Cornelia ja Whipp ymmärtävät heidän yhteen kietoutuneen historiansa todellisen laajuuden. Samalla he joutuvat kohtaamaan tulevaisuuden, joka heidän täytyy elää todeksi.

Sarjassa nähdään myös näyttelijät Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones ja Ciarán Hinds.

The People We hate at the Wedding

18. marraskuuta

Elokuvassa seurataan kovaonnisten sisarusten Alicen (Kristen Bell) ja Paulin (Ben Platt) matkaa Englannin maaseudulle heidän suostuttuaan vastentahtoisesti osallistumaan vieraantuneen, varakkaan sisarpuolensa (Cynthia Addai-Robinson) häihin yhdessä äitinsä Donnan (Allison Janney) kanssa. Hääviikon aikana perheen monet luurangot tulevat kaapista ulos, ja epätodennäköinen jälleennäkeminen tuo jokaiselle motivaatiota viedä omaa elämäänsä eteenpäin. The People We hate at the Wedding on moderni hääkomedia, johon jokainen hieman dysfunktionaalisessa perheessä kasvanut, tai joskus häihin pakotettuna osallistunut voi samaistua.

Good Night Oppy

23. marraskuuta

Good Night Oppy kertoo inspiroivan tositarinan mönkijästä nimeltään Opportunity. Opportunity lähetetään 90 päivää kestävälle tehtävälle Mars-planeetalle, jossa se päätyykin lopulta viettämään 15 vuotta. Elokuva seuraa Opportunityn uraauurtavaa matkaa Marsissa sekä robotin ja miljoonien kilometrien päässä olevien ihmisten välille muodostuvaa merkittävää sidettä.

Muita tulevia julkaisuja:

Savage x Fenty Show (4. tuotantokausi), 4. marraskuuta

Cyrano, 11. marraskuuta

Meet Cute, 25. marraskuuta

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt

Saara Aalto pränkkää Suomea

on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia.

Sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään Suomen eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.

Saara Aalto pränkkää Suomea -sarjan avausjaksossa jekutetaan TV-persoona Sauli Koskista. Jakson loppuhuipennus saa monessa mukana olleen TV-konkarin kiemurtelemaan tuolissaan.

Toisessa jaksossa pränkätään Suomen menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuvaa Petteri Koposta, jonka tunneskaala innostuksesta ihmetykseen ovat silmin nähtävissä koko jakson ajan.

Kolmannessa jaksossa moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä joutuu Saara Aallon pränkkäyksen uhriksi.

Sarjan neljäs jakso on omistettu Jukka Hildénille, joka on Suomen TV-viihteen konkari ja jekkumestari vailla vertaa. Niinpä onkin herkullista, kun hänen vaimonsa Chachi järjestää miehelle mojovan yllätyksen!

Viidennessä jaksossa pränkkäysvuorossa on Justimus, joka on yksi Suomen tunnetuimmista komediaryhmistä. Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen onkin totuttu näkemään lukemattomissa sketseissä tiiviissä yhteistyössä. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin kaksi vastaan yksi. Pränkkinaruista vetelee tuttuun tapaan Saara Aalto!

Kauden kuudes jakso on yllätyksiä täynnä ja finaalipränkkäys tullaan viemään vielä astetta korkeammalle.

Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta. Ensi-illan jälkeen julkaistaan kaksi jaksoa joka perjantai. Ensimmäinen kausi koostuu kaikkiaan kuudesta jaksosta.

Kommentoi