Prime Videon tulevasta joululeffasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Prime Videon tulevasta joululeffasta saatiin ensimmäinen traileri

Your Christmas or Mine?


on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta brittiläisestä joulukomediasta Your Christmas Or Mine?, joka julkaistaan 2. joulukuuta.

Mukana on brittiläinen tähtinäyttelijäkaarti, johon kuuluvat Asa Butterfield, Cora Kirk, Alex Jennings, David Bradley, Harriet Walters, Daniel Mays, Angela Griffin, Natalie Gumede, Lucien Laviscount ja Ram John Holder.

Elokuvassa seurataan nuorta pariskuntaa Jamesia (Asa Butterfield, Sex Education) ja Hayleytä (tulokas, Cora Kirk), jotka päätyvät kokemaan toistensa perheen joulun ilman kumppaneitaan, kun suuri yllätys muuttaa suunnitelmia. Jim O’Hanlonin (Catastrophe, Trying) ohjaamassa elokuvassa nähdään brittiläisten lahjakkuuksien tähtikaarti, johon kuuluvat Alex Jennings (The Crown), Harriet Walter (Killing Eve), Daniel Mays (Fisherman’s Friends), David Bradley (Harry Potter -sarja), Angela Griffin (Valkoiset linjat), Natalie Gumede (Titaanit), Lucien Laviscount (Emily in Paris) ja Ram John Holder (Desmond’s).

Opiskelijat Hayley ja James ovat nuoria ja rakastuneita. Hyvästeltyään joulun Lontoon juna-asemalla he molemmat tekevät saman hullun sekunnin murto-osan päätöksen vaihtaa junaa ja yllättää toisensa. Ohittaessaan toisensa asemalla he ovat täysin tietämättömiä siitä, että he ovat juuri vaihtaneet joulua. Hayley saapuu valtavaan kartanoon pienessä kylässä Gloucesterin maaseudulla ja löytää paikan, jossa joulua ei ole olemassakaan. Kun taas James suuntaa pohjoiseen Macclesfieldissä sijaitsevaan pieneen paritaloon ja astuu lämpimän kaoottiseen sekasortoon, jonka vain suurperheen joulu voi tuoda tullessaan. Kun koko maa on peittynyt kaikkien aikojen suurimpaan lumipeitteeseen, rakastavaiset jäävät loukkuun vuoden maanisimpaan aikaan. Jouluperinteet kääntyvät päälaelleen, salaisuudet paljastuvat ja perhetotuudet kerrotaan hulvattomin seurauksin. Pariskunta tajuaa, että on paljon sellaista mitä he eivät tiedä toisistaan. Pystyvätkö he vaihtamaan takaisin joulupäiväksi? Ja selviääkö Hayleyn ja Jamesin orastava suhde uuteenvuoteen?

Your Christmas Or Mine? liittyy Prime Video -palvelun tuhansien TV-sarjojen ja elokuvien joukkoon, joihin kuuluvat myös tulevat brittiläiset Original - How to Date Billy Walsh ja Gassed Up. Elokuvat edustavat Prime Videon kasvavaa brittiläistä alkuperäisohjelmatarjontaa sekä uusia brittiläisesti tuotettuja sarjoja, jotka käynnistyvät vuosina 2022 ja 2023. Näitä ovat Hartswood Filmsin tuottama kuusiosainen trillerisarja The Devil’s Hour, jonka pääosissa nähdään Jessica Raine ja Peter Capaldi, rap- ja porausmusiikkidraama Jungle, jonka tuottajina toimivat ensikertalaiset tv-tuottajat Nothing Lost, kuusiosainen eeppinen trillerisarja The Rig, jonka pääosissa nähdään Martin Compston ja Emily Hampshire, sekä kuusiosainen draamakomediasarja Mammals, jonka on kirjoittanut Jez Butterworth ja jonka pääosissa nähdään ja Sally Hawkins.

Your Christmas Or Mine? ilmestyy yksinoikeudella palveluun 2. joulukuuta.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla joulukuussa

Your Christmas or Mine?

Suoratoistopalvelu on julkaissut sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa joulukuussa. Mukana on mm. joulukomedia Your Christmas or Mine, komedialeffa Something From Tiffany’s, piilokameraohjelma Saara Aalto pränkkää Suomea sekä kauhuleffa Nanny.

Your Christmas or Mine

2.12.2022

Your Christmas or Mine on sydäntä lämmittävä brittiläinen alkuperäiskomedia, jossa esiintyy loistava kattaus eturivin brittinäyttelijöitä. Elokuvassa seurataan nuorta paria, Jamesia (Asa Butterfield Sex Education -sarjasta) ja Hayleyta (Cora Kirk), joiden joulusuunnitelmat kääntyvät päälaelleen yllättävän tapahtuman seurauksena. He joutuvat viettämään joulun toistensa perheiden seurassa, jonka seurauksena tutut jouluperinteet kääntyvät ylösalaisin, salaisuudet paljastuvat ja perheiden sisäisiä asioita puidaan ääneen hauskoin seurauksin. Pariskunta tajuaa, etteivät he oikeastaan tiedä toisistaan paljoakaan. Voisivatko he vain palata ajassa takaisin joulupäivään? Ja selviääkö Hayleyn ja Jamesin tuore suhde vuodenvaihteen yli?

Something From Tiffany’s

9.12.2022

Mikään ei ole verrattavissa lomaan New Yorkissa, jonka kadut loistavat taianomaisesti ja ikkunoista heijastuvat valot häikäisevät silmiä, ja jossa Tiffanylta hankittu pieni laatikko voi muuttaa yhden – tai useamman – ihmisen elämän. Rachel (Zoey Deutch) ja Gary (Ray Nicholson) ovat hyvin onnellisia, mutta eivät ole vielä valmiita ottamaan viimeistä askeltaan kohti suurempaa sitoutumista. Ethan (Kendrick Smith Sampson) ja Vanessa (Shay Mitchell), jotka ovat yhdessä kuin täydellinen valokuva, ovat juuri tekemässä suhteestaan virallisen, kun inhimillinen tapaus, jossa lahjapaketit menevät sekaisin, saa heidän polkunsa risteämään. Käynnistyy odottamattomien sattumusten sarja, joka lopulta johtaa pariskunnat sinne, missä heidän on tarkoitettukin olla. Koska rakkaus – kuten elämä yleensä – on täynnä yllätyksiä, niin on myös Something from Tiffany’s.

Saara Aalto pränkkää Suomea

16.12.2022

Saara Aalto pränkkää Suomea

Saara Aalto pränkkää Suomea on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia. Katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi. Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta.

Nanny

16.12.2022

Tässä syrjäytymisestä kertovassa psykologisessa kauhutarinassa Aisha (Anna Diop) on juuri muuttanut Senegalista New Yorkiin ja saanut työn varakkaan pariskunnan (Michelle Monaghan ja Morgan Spector) tyttären hoitajana. Pitkä välimatka kotiin jääneeseen nuoreen poikaan painaa Aishan mieltä ja hän toivoo työpaikan mahdollistavan myös pojan pääsyn Yhdysvaltoihin. Samalla perheen epävakaa kotielämä kasvattaa huolenaihetta entisestään, ja pojan saapumisen lähestyessä väkivallan läsnäolo tunkeutuu paitsi Aishan uniin, mutta on myös läsnä todellisuudessa, mikä uhkaa muuttaa hänen käsitystään amerikkalaista unelmasta.

kausi 3

21.11.2022

Odotetun toimintatrillerin kolmannella tuotantokaudella Jack Ryan (John Krasinki) työskentelee CIA:n upseerina Roomassa. Hänelle kerrotaan, että 50 vuotta uinunut Sokol-projektiksi kutsuttu salainen suunnitelma Neuvostoliiton palauttamiseksi ollaan herättämässä henkiin. Jack lähtee matkaan tehtävänään vahvistaa asiaan liittyvät tiedustelutiedot. Asiat menevät kuitenkin nopeasti pieleen, ja hän joutuu virheellisesti keskelle suurempaa salaliittoa. Maanpetoksesta syytettynä ja punainen pidätysmääräys niskassaan Jack pakotetaan pakenemaan pitkin Eurooppaa entiset liittolaiset sekä uudet viholliset kannoillaan. Samalla hän taistelee aikaa vastaan pysäyttääkseen konfliktien sarjan, joka toteutuessaan johtaisi globaaliin katastrofiin.

Lemmenlöylyt

26.11.2022

Lemmenlöylyt - Kausi 1 Finland

Henny Harjusolan juontamassa Lemmenlöylyt -treffisarjassa nähdään mitä tapahtuu, kun “superdeittailija” joutuu saunaan kolmen tuntemattoman sinkun kanssa. Treffeillä on kolme kierrosta, joihin sisältyy erilaisia haasteita, kuten kysymyskortteja tai fyysisiä tehtäviä. Jokaisella kierroksella jännitys lisääntyy ja tunnelma kuumenee, kunnes on aika tehdä päätös. “Superdeittailijan” on valittava kenet sinkuista hän haluaa pitää, ja valitun sinkun on päätettävä, lähteäkö vai jäädä. Deittaileminen voi olla hankalaa, mutta Lemmenlöylyt -sarja tekee kokemuksesta helpomman lisäämällä yhtälöön saunomisen elementin, minkä ansiosta vieraat voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Sarjan ovat tuottanut Moskito, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 26. joulukuuta.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat kannattaa katsoa Prime Videolta marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat kannattaa katsoa Prime Videolta marraskuussa

The English

Prime Video -suoratoistopalvelussa tullaan näkemään marraskuussa mm. palvelun ensimmäinen kotimainen tuotanto The Bridge -realitysarja. Mukana on myös sarjat Mammals ja The English sekä leffat My Policeman ja The People We Hate at the Wedding.

4. marraskuuta

on ikoninen realitysarja, jossa 12 toisilleen tuntematonta kilpailijaa kohtaa keskellä kaunista mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. Voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti, joka löytyy saarelta 300 metrin päässä rannasta. Päästäkseen saarelle on kilpailijoiden rakennettava yhteistuumin silta. Aikaa on kuitenkin rajoitetusti, vain kaksi viikkoa, ja apuvälineinä ainoastaan perustyökalut sekä hyvin rajallisesti muita tarvikkeita. Tähän kiteytyy kuitenkin vain pelin fyysinen puoli ennen varsinaista psykologista valtakamppailua, sillä lopulta vain yksi kilpailija voittaa palkintopotin. Tekevätkö kilpailijat epäitsekkäästi yhteistyötä vai lentävätkö puukot selkien takana alusta lähtien, kun kukin tavoittelee palkintoa omakseen?

My Policeman

4. marraskuuta

Elokuva kertoo tarinan kielletystä rakkaudesta ja muuttuvista sosiaalisista käytännöistä. My Policeman seuraa poliisi Tomin (Harry Styles), opettaja Marionin (Emma Corrin) ja museon kuraattori Patrickin (David Dawson) tunnematkaa 1950-luvun Britanniassa. Katseen siirtyessä 1990-luvulle, Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) ja Patrick (Rupert Everett) pyörivät edelleen kaipauksessa ja katumuksessa, mutta nyt heillä on viimeinen mahdollisuus korjata menneisyyden vahingot. Bethan Robertsin kirjaan perustuvasta tarinasta ohjaaja Michael Grandage veistää katsojille visuaalisesti vetävän ja sydäntä sykähdyttävän kuvan kolmesta ihmisestä jumissa historian, vapauden ja anteeksiannon vuorovesissä.

Mammals

11. marraskuuta

Jez Butterworthin kirjoittama synkkä koominen draama on täynnä salaisuuksia ja paljastuksia. Sarjassa käsitellään nykyajan avioliiton ja uskollisuuden monimutkaisuutta ja hankaluutta. Mitä tapahtuu kahdeksan miljardin ihmisen maailmassa sen jälkeen, kun “se oikea” on löytynyt? Pystymmekö pysymään uskollisina kumppaneillemme sekä pitämään lupauksemme? Emmekö me kaikki ole loppujen lopuksi vain nisäkkäitä?

The English

11. marraskuuta

Palkitun kirjailijan ja ohjaajan Hugo Blickin The English -sarja on eeppinen -tyylinen jahti. Sarja käsittelee identiteetin ja koston ydinteemoja ja luo ainutlaatuisen ja vakuuttavan vertauksen rodusta, vallasta ja rakkaudesta.

Aristokraattinen englantilainen Lady Cornelia Locke (Emily Blunt) ja entinen ratsuväen partiolainen, pawnee Eli Whipp (Chaske Spencer), tapaavat 1890-luvun Keski-Amerikassa ylittääkseen väkivaltaisen maiseman, joka on rakennettu unelmista ja verestä. Molemmilla on selkeä käsitys kohtalostaan, mutta kumpikaan ei vielä tiedä, että se on juurtunut heidän yhteiseen menneisyyteensä. Vastassa on yhä hirvittävämpiä esteitä, jotka vievät päähenkilöt sekä fyysisesti että psyykkisesti äärirajoille. Kun jokainen este on ylitetty, he pääsevät lähemmäksi lopullista määränpäätään. Uudessa Hoxemin kaupungissa Wyomingissa paikallisen sheriffin Robert Marshallin (Stephen Rea) ja nuoren lesken Martha Myersin (Valerie Pachner) tekemä selvitystyö johtaa sarjaan omituisia ja hirvittäviä ratkaisemattomia murhia, joiden avulla Cornelia ja Whipp ymmärtävät heidän yhteen kietoutuneen historiansa todellisen laajuuden. Samalla he joutuvat kohtaamaan tulevaisuuden, joka heidän täytyy elää todeksi.

Sarjassa nähdään myös näyttelijät Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones ja Ciarán Hinds.

The People We hate at the Wedding

18. marraskuuta

Elokuvassa seurataan kovaonnisten sisarusten Alicen (Kristen Bell) ja Paulin (Ben Platt) matkaa Englannin maaseudulle heidän suostuttuaan vastentahtoisesti osallistumaan vieraantuneen, varakkaan sisarpuolensa (Cynthia Addai-Robinson) häihin yhdessä äitinsä Donnan (Allison Janney) kanssa. Hääviikon aikana perheen monet luurangot tulevat kaapista ulos, ja epätodennäköinen jälleennäkeminen tuo jokaiselle motivaatiota viedä omaa elämäänsä eteenpäin. The People We hate at the Wedding on moderni hääkomedia, johon jokainen hieman dysfunktionaalisessa perheessä kasvanut, tai joskus häihin pakotettuna osallistunut voi samaistua.

Good Night Oppy

23. marraskuuta

Good Night Oppy kertoo inspiroivan tositarinan mönkijästä nimeltään Opportunity. Opportunity lähetetään 90 päivää kestävälle tehtävälle Mars-planeetalle, jossa se päätyykin lopulta viettämään 15 vuotta. Elokuva seuraa Opportunityn uraauurtavaa matkaa Marsissa sekä robotin ja miljoonien kilometrien päässä olevien ihmisten välille muodostuvaa merkittävää sidettä.

Muita tulevia julkaisuja:

Savage x Fenty Show (4. tuotantokausi), 4. marraskuuta

Cyrano, 11. marraskuuta

Meet Cute, 25. marraskuuta

Kommentoi