Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uusinto ilmestyy 2026 – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uusinto ilmestyy 2026 – katso traileri

Prince of Persia: The Sands of Time

on paljastanut tietoja - ja The Rogue -pelien päivityksistä ja julkistanut myös uudelleen julkaistavan -pelin.

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown saa Mask of Darkness -tarinapäivityksen syyskuussa 2024. Lisäksi pelaajat pääsevät syventymään heti ilmaiseen Divine Trials -päivitykseen, joka lisää 22 asiantuntijahaastetta Metroidvania-inspiroituun seikkailuun. Näihin pääsee Hall of Memorials -salin kautta, joka on uusi ovi Havenissa. Pelaajat voivat valita neljästä ainutlaatuisesta haasteesta. Nämä avautuvat asteittain, kun pelaaja saa uusia voimia. Jokainen neljästä haasteesta sisältää myös uudistetun pomotaistelun.

The Rogue Prince of Persia

on saatavana Early Access -vaiheessa Steamissa ja GeForce Now'ssa. Sen ensimmäinen iso ilmaispäivitys ilmestyi tänään ja otti askeleen lähemmäksi tavoiteltua 1.0-julkaisuaan vuonna 2025. The Temple of Fire -päivitys lisää peliin vaarallisen uuden alueen, jossa on uusia ansoja ja liikkumishaasteita. Mukana on myös kaksi uutta vihollista ja uusi ase. Päivitys tuo myös roguelite-toimintatasohyppelypeliin Meta Progression Skill Tree -järjestelmän.

Prince of Persia: The Sands of Time

Ubisoft vahvisti, että legendaarisen Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uudelleenjulkaisu tapahtuu vuonna 2026. Klassinen seikkailu on rakennettu uudelleen alusta alkaen ja on nyt siirtymässä täyteen tuotantovaiheeseensa. Ubisoft Montreal, yhteistyössä Toronton, Bukarestin, Pariisin ja Punen kehitysstudioiden kanssa, herättää Henkarin ja Farahin tarinan henkiin uudelle pelaajasukupolvelle.

Prince of Persia -pelisarja

Prince of Persia -pelit ovat perinteisiä sivuttain rullaavia toimintaseikkailuja, joissa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla -, -, -, ja Nintendo Switch -pelikonsoleille, sekä :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.