Prince of Persia -uusinnon julkaisu viivästyy hamaan tulevaisuuteen Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia -uusinnon julkaisu viivästyy hamaan tulevaisuuteen

Prince of Persia: The Sands of Time

on viivästänyt odotetun -uusinnon julkaisun hamaan tulevaisuuteen. Pelin piti alunperin ilmestyä maaliskuussa 2021.

Viivästyksen syynä on kehittäjän halu tehdä pelistä alkuperäiselle uskollinen versio, joka kuitenkin vastaa tämän päivän tasoa laadullisesti.

Peli lanseerattiin alunperin Ubisoft Forward 2020 -tapahtumassa ja sen piti ilmestyä jo tammikuussa 2021. Pelin julkaisua kuitenkin viivästettiin fanien antaman palautteen johdosta.

Prince of Persia: The Sands of Time -pelin on määrä ilmestyä - ja -konsoleille, sekä :lle Ubisoft Store- ja Epic Games Store -kauppapaikkojen kautta.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

: The Forgotten Passage on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.