Project Mercury sekä Between Two Castles ilmaisena Steamissa Kommentit pois päältä artikkelissa Project Mercury sekä Between Two Castles ilmaisena Steamissa

Steamista löytyy taas pari ilmaista peliä lisättäväksi pelikirjastoon kiitos pelinkehittäjien ja -julkaisijoiden, jotka haluavat keventää kotona istumisen taakkaa tarjoamalla ilmaista viihdettä.

Project Mercury

-pelistudion retrohenkinen on toiminta-seikkailupeli, joka sijoittuu synkkään neon-cyberpunk-apokalypsiin voimakkaalla Contra-fiiliksellä. Pelissä on kukistettavaksi yhdeksän bossia ja läpikäytäväksi kahdeksan kenttää jotka ovat täynnä ulkoavaruuden mörköjen kanssa taistelua ja tiukkaa tasohyppelyä. Peli on maksutta omaksi napattavissa 8. huhtikuuta asti tästä.

Between Two Castles

sen sijaan tarjoaa pelin . Samannimisen lautapelin digitaaliversio on yksinkertainen strateginen pulmapeli, jossa pelaaja muodostaa parin joko toisen pelaajan tai tekoälyn kanssa työskennelläkseen yhdessä rakennusmiehenä ja täyttääkseen työmaalla Mad Kingin kreisit käskytykset. Pidä linna tasapainossa tässä pulmarakennusstrategiapelissä. Between Two Castles on saatavana ilmaiseksi 30. maaliskuuta asti tästä.

Pelit ovat pysyvästi pelattavissa kun ne on käynyt lisäilemässä kirjastoon eli ei kun klikkailemaan.

Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin Kommentit pois päältä artikkelissa Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin

Sea of Thieves Season 11

Merirosvoseikkailupeli on saavuttanut vaikuttavan 40 miljoonan pelaajan rajapyykin juuri ennen sen rantautumista :lle, pelin kehittäjä ilmoittaa.

Vuodelle 2018 sijoittuvassa blogikirjoituksessa johtava tuottaja Joe Neate kertoo 40 miljoonan pelaajan jakautuvan Xboxin, Windows 10:n ja Steamin pelaajien kesken. Rare on julkaissut yli 100 ilmaista päivitystä pelin julkaisun jälkeen Onelle ja :lle kuusi vuotta sitten. Pian julkaistava 12. kausi tuo mukanaan uusia lisäyksiä, kuten heittoveitset ja Bone Callerin.

Sea of Thieves saapuu PlayStation 5:lle huhtikuun 30. päivä. Premium-versio tarjoaa viiden päivän ennakkotilaajille pääsyn peliin jo huhtikuun 25. päivästä alkaen. Edistyminen ja esineet siirtyvät Xbox- ja PS5-version välillä, ja pelissä on ”vain PlayStation” palvelimet, joilla pelaajat voivat halutessaan poistaa käytöstä moninpelin eri alustojen välillä. Suorituskykyvaihtoehdot vastaavat Xbox Series X -versiota, ja PS5-versiossa on 60 peruspokaalia sekä Platina-pokaali nimeltä ”Merirosvojen Perfektionisti”.

Sea of Thieves

Sea of Thievesin julkaisua pidettiin aikanaan Rarelle kriittisen tärkeänä pelinä, sillä studio oli tehnyt muutaman Kinect Sports -pelin ennen kuin luopui liiketunnistamislisälaitteesta. Sea of Thievesistä on kuitenkin tullut Rarelle menestys ja yksi sen kautta aikojen eniten pelatuista peleistä. Tulevaisuuden suunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta Rare työstää edelleen vuonna 2019 julkistettua Everwildia, jolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

Sea of Thieves on viimeisin Xbox-peli, joka hyppää kilpaileville alustoille. Aiemmin vastaavan siirtymän ovat tehneet Obsidianin Grounded ja Pentiment sekä Tango Gameworksin Hi-Fi Rush. Microsoft testaa nyt multialustastrategiaa tällä kvartetilla ja saattaa tulevaisuudessa julkaista lisää omia ensisijaisia pelejään myös muille kuin Xbox-konsoleille.

Lähde: IGN

Ennakko alamaailmaan – Hades II tekninen testi avautuu Kommentit pois päältä artikkelissa Ennakko alamaailmaan – Hades II tekninen testi avautuu

Hades II

on ilmoittanut teknisen testin järjestämisestä tulevalle -jatko-osalle . Testi antaa innokkaille pelaajille mahdollisuuden kurkistaa peliin ennen sen -julkaisua myöhemmin tänä vuonna.

Testi tarjoaa pienen maistiaisen pelin alkuvaiheesta, keskittyen pelin ensimmäiseen suurempaan alueeseen sekä muutamiin pelin alkuvaiheen hahmoihin, järjestelmiin ja sisältöön. Supergiant kuitenkin korostaa testin rajallista laajuutta, sillä se on pienempi kuin Early Access -versiossa tarjottava sisältö.

Kaikki eivät pääse osallistumaan testiin. Pelaajat voivat ilmoittautua mukaan Hades II:n -sivulla, mutta vain valittu joukko pelaajia pääsee mukaan. Supergiant lähettää osallistujille sähköpostikutsun, jossa on ohjeet pelin lataamiseen. He aikovat laajentaa testiryhmää vähitellen ajan myötä.

Hades II

”Vaikka et heti saisikaan kutsua tekniseen testiin, sinut voidaan silti kutsua myöhemmin”, Supergiant vakuuttaa. Heidän lähestymistapansa on kutsua ensin pieni ryhmä pelaajia, käsitellä kaikki ilmenevät ongelmat ja sitten laajentaa testiryhmää asteittain.

Teknisen testin arvioidaan kestävän ”viikosta kuukauteen”. Joten jos jo malttamattomana odotat palata Manalaan ja taistella myyttisiä vihollisia vastaan, suuntaa Hades II:n Steam-sivulle ja ilmoittaudu mukaan saadaksesi mahdollisuuden osallistua!

Lähde: PC Gamer