Project Resistance tuo moninpelaamisen Resident Evil -pelimaailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Project Resistance tuo moninpelaamisen Resident Evil -pelimaailmaan

Project Resistance

PAN Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Project Resistance -kauhupeli laajentaa huippusuosittua Resident Evil -pelimaailmaa uudenlaisella kokonaisuudella.

Project Resistance -työnimellä kulkeva kauhupeli esittelee epäsymmetrisen viiden pelaajan moninpelikokemuksen. Se yhdistää toisiinsa sekä yhteistyöpeleistä tuttuja ominaisuuksia että kilpailullisia elementtejä. Epäsymmetrisen pelisuunnittelun ansiosta pelijoukkueet eivät koostu tasavertaisista tiimeistä, vaan peli koostuu yhdestä neljän pelaajan selviytyjäjoukkueesta sekä viidennen pelaajan ohjastamasta Mastermind-johtajasta. Tämä erityinen neljä vastaan yksi -asetelma luo puitteet ennennäkemättömälle kauhupelikokemukselle.

Selviytyjänelikon tehtävänä on selvitä ulos taustalla häärivän Mastermindin hallitsemasta ympäristöstä. Tämä vaatii paitsi hyviä hermoja että suunnitelmallisuutta, sillä vastassa on toinen toistaan haastavampia vastuksia, ansoja ja muita vaaroja. Hyvin tiiminä pelaavalla joukolla onkin paljon paremmat mahdollisuudet selvitä kuin yksinään sooloilevilla pelaajilla.

Selviytyjät selviytymässä Project Resistance -pelissä
Selviytyjät selviytymässä.

Mastermindin roolissa oleva pelaaja tarkkailee selviytyjiä valvontakameroiden avulla. Voittaakseen pelin hänen on oltava askeleen edellä selviytyjäjoukkiota. Mastermind hyödyntää hallitsemaansa ympäristöä erilaisin ansoin ja katalin hirviöin yrittäen näin saada selviytyjät pulaan. Aseistamalla valvontakameroita tai ohjastamalla erilaisia zombeja Mastermind voi yllättää pelaajat moninaisin tavoin. Lisäksi ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa Mastermind voi vetää yllensä paksun trenssitakin ja ohjata itse Tyrantia. Massiivinen Tyrant tunnetaan Resident Evil -sarjassa lähes voittamattomana vihollisena.

Selviytyjien mahdollisuudet voittaa peli riippuvat paljon yhteistyökyvystä ja keskinäisestä kommunikaatiosta. Sen avulla pelaajat voivat voittaa vaikeatkin viholliset keskittymällä yksittäisten vihollisten voittamiseen tai tilojen hallintaan. Asiaa kuitenkin monimutkaistaa kellossa kuluva aika, joka osaltaan vaikuttaa pelin kulkuun ja määrittää pelierän voittajan. Jokaisella selviytyjähahmolla on myös omanlaiset taitonsa, joiden oikeanlainen käyttö on keskeisessä osassa selviytymiskamppailua.

Project Resistance
Pelin taustalla on RE Engine -pelimoottori, joka on nähty myös 2- ja 5 -peleissä.

Project Resistance on kehitteillä sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle -pelipalvelun kanssa yhteensopivana. Pelistä on luvassa myös suljettu betatestivaihe. Se on käynnissä 4.-7. lokakuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Betatestiin voi hakea 11.-18. syyskuuta välisenä aikana. Kauhupelin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

Ubisoft on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi