Project Resistance tuo moninpelaamisen Resident Evil -pelimaailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Project Resistance tuo moninpelaamisen Resident Evil -pelimaailmaan

Project Resistance

PAN Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Project Resistance -kauhupeli laajentaa huippusuosittua Resident Evil -pelimaailmaa uudenlaisella kokonaisuudella.

Project Resistance -työnimellä kulkeva kauhupeli esittelee epäsymmetrisen viiden pelaajan moninpelikokemuksen. Se yhdistää toisiinsa sekä yhteistyöpeleistä tuttuja ominaisuuksia että kilpailullisia elementtejä. Epäsymmetrisen pelisuunnittelun ansiosta pelijoukkueet eivät koostu tasavertaisista tiimeistä, vaan peli koostuu yhdestä neljän pelaajan selviytyjäjoukkueesta sekä viidennen pelaajan ohjastamasta Mastermind-johtajasta. Tämä erityinen neljä vastaan yksi -asetelma luo puitteet ennennäkemättömälle kauhupelikokemukselle.

Selviytyjänelikon tehtävänä on selvitä ulos taustalla häärivän Mastermindin hallitsemasta ympäristöstä. Tämä vaatii paitsi hyviä hermoja että suunnitelmallisuutta, sillä vastassa on toinen toistaan haastavampia vastuksia, ansoja ja muita vaaroja. Hyvin tiiminä pelaavalla joukolla onkin paljon paremmat mahdollisuudet selvitä kuin yksinään sooloilevilla pelaajilla.

Selviytyjät selviytymässä Project Resistance -pelissä
Selviytyjät selviytymässä.

Mastermindin roolissa oleva pelaaja tarkkailee selviytyjiä valvontakameroiden avulla. Voittaakseen pelin hänen on oltava askeleen edellä selviytyjäjoukkiota. Mastermind hyödyntää hallitsemaansa ympäristöä erilaisin ansoin ja katalin hirviöin yrittäen näin saada selviytyjät pulaan. Aseistamalla valvontakameroita tai ohjastamalla erilaisia zombeja Mastermind voi yllättää pelaajat moninaisin tavoin. Lisäksi ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa Mastermind voi vetää yllensä paksun trenssitakin ja ohjata itse Tyrantia. Massiivinen Tyrant tunnetaan Resident Evil -sarjassa lähes voittamattomana vihollisena.

Selviytyjien mahdollisuudet voittaa peli riippuvat paljon yhteistyökyvystä ja keskinäisestä kommunikaatiosta. Sen avulla pelaajat voivat voittaa vaikeatkin viholliset keskittymällä yksittäisten vihollisten voittamiseen tai tilojen hallintaan. Asiaa kuitenkin monimutkaistaa kellossa kuluva aika, joka osaltaan vaikuttaa pelin kulkuun ja määrittää pelierän voittajan. Jokaisella selviytyjähahmolla on myös omanlaiset taitonsa, joiden oikeanlainen käyttö on keskeisessä osassa selviytymiskamppailua.

Project Resistance
Pelin taustalla on RE Engine -pelimoottori, joka on nähty myös 2- ja Devil May Cry 5 -peleissä.

on kehitteillä sekä PlayStation 4- ja One -pelikonsoleille että :lle -pelipalvelun kanssa yhteensopivana. Pelistä on luvassa myös suljettu betatestivaihe. Se on käynnissä 4.-7. lokakuuta PlayStation 4- ja One -pelikonsoleille. Betatestiin voi hakea 11.-18. syyskuuta välisenä aikana. Kauhupelin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Kommentoi

NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja

NZXT Signal

Laitevalmistaja on lanseerannut kaksi uutta videon kaappauskorttia Signal 4K30 ja HD60 sekä näihin yhteensopivan -kaapelin.

Signal -kaappauskortit tarjoavat sisällöntuottajille ja striimaajille edullisen tavan päästä alkuun. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, toimivat USB Gen 2.0 ja HDMI -liittimien avulla ja niihin voi liittää haluamansa konsolin, kameran tai tietokoneen. Laite on myös yhteensopiva videokaappaukseen soveltuvien sovelluksien kuten OBS:n kanssa.

4K30

4K30 on erityisesti korkealaatuiseen striimaukseen suunnattu laite. Se tukee resoluutiota 30 fps:n ruudunpäivitysnopeudella ja HDR laatua 60 fps:n nopeudella. 1400p laatu takaa 144 fps ja 1080p laatu 240 fps:n nopeuden. Hintaa 4K30 laitteelle kertyy 199,99 euroa.

HD60

HD60 on puolestaan ideaali ja Live -striimauksiin 1080p:n resoluution ja 60 fps:n nopeudella. Laite soveltuu erityisesti edellisen sukupolven konsoleille, Nintendo Switchille tai kameralle, jossa on HDMI-liitin. Hintaa HD60 laitteella kertyy 149,99 euroa.

Lisäksi on lanseerannut erityisesti Signal -laitteille yhteensopivan -kaapelin, joka on 2 metriä pitkä ja sen avulla käyttäjät voivat kuulla konsolin äänen ja samalla nauhoittaa ääntä äänikortista. Kaapelille hintaa kertyy 9,99 euroa.

Laitteet ja kaapeli tulevat Euroopan markkinoille kesäkuun 30. päivä.

Kommentoi

Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyi Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Yli 130 vuoden osaamisella menestynyt huippumerkki Kubota edustaa japanilaista näkemystä maatalouskaluston ja välineistön saralla. Kubotan arvostettu osaaminen on nyt saapunut osaksi Farming Simulator 22 -peliä. Pelilaajennus sisältää peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta täydentämään olemassa olevaa valikoimaa.

Valikoiman lippulaivamallina on Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa maaseutukonttorissa konsanaan. M8 on Kubotan tähän asti suurin traktorimalli ja sen valtava ohjaamo tarjoaa kattavan näköalan ympäristöön. Huippumallin ohella mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden vauhdikkaiden menopelien avulla matka taittuu nopeasti ja ketterästi haastavassakin maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-vaatteita ja asusteita. Tänään julkaistun Kubota Pack -lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi