Projektori, joka määrittelee kodin viihteen uusiksi – testissä Samsung The Freestyle Kommentit pois päältä artikkelissa Projektori, joka määrittelee kodin viihteen uusiksi – testissä Samsung The Freestyle

Kodin viihteen maailmassa videotykit ovat pitkään olleet olennainen osa immersiivistä elokuva- ja pelielämystä. Perinteiset videotykit kuitenkin usein tuovat mukanaan haittoja, kuten kookkaan koon, rajoitetun kannettavuuden ja monimutkaisen asennuksen. Toisen sukupolven malli Samsungin The Freestyle -projektorista pyrkii ratkaisemaan nämä huolenaiheet tarjoamalla kompaktin, kannettavan ja käyttäjäystävällisen ratkaisun elokuvien, pelien ja monien muiden nauttimiseen.

Freestylen muotoilu on virkistävä poikkeama perinteisten projektoreiden laatikkomaisesta muotokielestä. Ulkoasu on pelkistetty ja valkoinen, sopii hyvin tyylikkääseen sisustukseen. Sen sylinterimäinen muoto henkii modernia eleganssia ja sulautuu saumattomasti minkä tahansa sisustuksen joukkoon. Mittasuhteiltaan vain 102 x 173 x 95 mm, Freestyle on uskomattoman kompakti ja kevyt, mikä tekee siitä helpon kuljettaa ja asentaa vaikka kaverin luokse lauantai-illan elokuva- tai pelisessioita varten.

Joillekin tämä tulee pettymyksenä, mutta joillekin tämä on varsin realistinen tieto, etenkin kun kyseessä on noin 1000 euron . Ja se fakta on, että Freestyle kykenee vain 1080p -laatuiseen kuvaan, joten turha on haaveilla 4K-tasoisesta elämyksestä.

Kuva: Errori.net

Yksi Freestylen vaikuttavimmista ominaisuuksista on sen automaattinen keystone-korjaus. Aseta projektori katselupinnan kulmaan, ja Freestyle säätää automaattisesti kuvaa luodakseen täysin suorakulmaisen projisoinnin. Tämä poistaa manuaalisten säätöjen tarpeen ja varmistaa, että elämyksesi on aina linjassa, eikä turhia ärräpäitä tarvitse huudella, illan tunnelmaa latistaakseen.

Lisäksi Freestyle ylpeilee automaattitarkennusominaisuudestaan, joka varmistaa, että kuva säilyy terävänä ja selkeänä riippumatta pinnasta, jolle se projisoidaan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen epätasaisille tai tekstuuripinnoille, kuten seinälle tai katolle projisoitaessa.

Freestyle poistaa tarpeen kaapeleille ja ulkoisille laitteille integroimalla runsaasti langattomia yhteysvaihtoehtoja. Wi-Fi ja Bluetooth mahdollistavat sisällön saumattoman suoratoiston vaikkapa älypuhelimesta. Toisena vaihtoehtona on laitteen yhdistäminen micro-HDMI-kaapelilla videoiden katselemiseen esimerkiksi koneeltasi. Kehitysehdotuksena tälle voitaisiin antaa se, että kyseinen paikka voisi sijaita hieman erillään itse virtajohdon vierestä, nimittäin ilman juuri oikean paksuista adapteria, kytkentä virran kanssa ei onnistu samaan aikaan.

Kultakorville ei tyydytystä

The Freestyle ei yllä hienoimpien ja omistautuneimpien älykaiuttimien tasolle, mutta kaikkea ei voi samaan pakettiin saada. Sen 360 asteen äänihajonta luo laajan äänikentän, joka ulottuu kauas projektorin vaatimattomasta koosta huolimatta, ja sopeutuu yllättävän tehokkaasti sekä musiikki- että elokuvatilanteisiin. Kultakorville tämä ei kuitenkaan tule olemaan tarpeeksi, joten ulkoisen äänilaitteen kytkentä projektoriin on suotavaa, mikäli haluaa ”täyden kokemuksen”. Vaikka The Freestylella on vähän tehoa ja fyysistä tilaa, se tuottaa silti kohtuullisen määrän bassoa.

Kuva: Errori.net

Tasapaino suorituskyvyn ja kannettavuuden välillä

Kompaktista koostaan huolimatta Freestyle tarjoaa yllättävän vaikuttavaa kuvanlaatua. Toki se tarjoaa vain 1080p resoluutiota, mutta isompaan resoluutioihin mentävissä laitteissa, myös hintalappu tulee kasvamaan huomattavissa määrin. Väritoisto on ok tasoa, eli ne kuuluisat mustat eivät ole niin mustia, kuin hifistien villeimmissä unissa, mutta annattekoon se anteeksi muihin ominaisuuksiin nähden.

Freetylen 550 lumenin kirkkaus on riittävä sisätilojen katseluun kohtuullisessa valaistuksessa, kun taas 30 tuumasta 100 tuuman projisointialue palvelee erilaisia katseluympäristöjä. Kuva on terävä, värikäs ja huomattavasti häiriötön, mikä tekee elokuvien katsomisesta, pelaamisesta tai esitysten seuraamisesta iloa

Freestyle loistaa muuttamalla olohuoneesi tai vaikkapa autotallisi väliaikaiseksi elokuvateatteriksi tai peliluolaksi. Sen automaattinen keystone ja automaattitarkennus varmistavat, että projisoitu kuva on aina linjassa ja täydellisesti tarkennettu, luoden todella immersiivisen katselukokemuksen. 550 lumenin kirkkaus tarjoaa riittävästi valoa jopa kohtuullisessa ympäristövalossa, mahdollistaen elokuvien nauttimisen ilman täydellistä pimeyttä.

Monipuolinen viihdekeskus, joka tekee käyttäkokemuksesta vaivatonta, mutta hintalappu voi olla edelleenkin joillekin liian kova

Freestyle -projektori määrittelee uudelleen kannettavan kodin viihteen. Tyylikäs muotoilu, monipuoliset yhteysvaihtoehdot ja vaikuttava kuvanlaatu tekevät siitä ihanteellisen valinnan elokuvien harrastajille, pelaajille ja kaikille, jotka etsivät kannettavaa viihderatkaisua. Vaikka hinta (999€) voi nostaa kulmakarvoja, Freestyle sopeutuu vaivattomasti erilaisiin illanviettoihin, ja sen upea käyttöliittymä tarjoaa lyömättömän kokemuksen. Tulevissa alennusmyynneissä, jos hintaa lasketaan kilpailijoiden tasolle, se on varmasti pakkohankinta kaikille projektorista haaveileville.

Samsung The Freestyle -projektori

Kuvanlaatu8.5
Äänenlaatu7
Ominaisuudet10
8.5 out of 10
Hyvää Kompakti. Tyylikäs. Vaivaton käyttö. Käyttöjärjestelmä erinomainen. Kuvanlaatu yllättävänkin hyvä. Keystone-korjaus. Huonoa Liittimien kanssa esiintyvät pienet ongelmat. Äänenlaatu ei korvia hivele. Hinta on monille takuulla iso kysymysmerkki.

Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa


on vihdoin paljastanut odotetun Galaxy Ringin Mobile World Conference (MWC 2024) -tapahtumassa, antaen meille ensisilmäyksen sen muotoiluun ja toimintoihin. Tämä terveys- ja hyvinvointilaiteduo kilpailee suoraan -sormuksen kanssa ja tarjoaa useita kiinnostavia ominaisuuksia.

on saatavana kolmessa värissä (platinaryhmä, kulta ja keramiikkamusta) ja vaikuttaa hieman paksummalta kuin Oura-sormus sen sisäisten komponenttiensa vuoksi.

Sormus tarjotaan koissa 5–13, ja akun kapasiteetti vaihtelee koon mukaan (14,5 mAh:sta 21,5 mAh:iin). Tarkat akunkeston tiedot eivät ole vielä tiedossa, mutta Oura-sormus tarjoaa jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella, joten siinä on ainakin Samsungilla kirittävää.

Galaxy Ring seuraa unta, sydämen sykettä, liikettä ja hengitystä, tarjoten henkilökohtaisia suosituksia kerätyn datan perusteella. Lisäksi se tarjoaa uuden ”My Vitality Score” -ominaisuuden, joka arvioi käyttäjän virkeyden.

Aluksi Galaxy Ring on yhteensopiva vain Samsungin Galaxy-puhelimien kanssa, mutta sen on tarkoitus toimia myös muiden Android-laitteiden kanssa tulevaisuudessa. iOS-yhteensopivuus on vielä epäselvää.Vaikka tarkka hinta ja julkaisupäivä ovat vielä tuntemattomia, Samsung lupaa paljastaa lisätietoja tulevien kuukausien aikana, mukaan lukien täydellisen sensoripaketin ja virallisen julkaisuikkunan.

Samsungin tekoälyominaisuuksia saapuu yhtiön vanhempiin puhelimiin maaliskuun lopusta alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tekoälyominaisuuksia saapuu yhtiön vanhempiin puhelimiin maaliskuun lopusta alkaen

on ilmoittanut -ominaisuuksien laajentamisesta laajemmalle valikoimalle laitteita uuden One UI 6.1 -päivityksen myötä. Tämä päivitys pyrkii tekemään niin sanotusta ”mobiiliälystä” helpommin saatavilla olevaa, tavoittaen Galaxy S23 -sarjan, S23 FE:n, Z Fold5:n, Z Flip5:n ja Tab S9 -sarjan käyttäjät maaliskuun lopusta alkaen.

”Tavoitteenamme on tehdä tekoälystä helpommin saatavilla olevaa ja antaa käyttäjille voimaa,” sanoi Samsungin Mobile eXperience Businessin presidentti TM Roh. ”Tämä on vasta alkua, tavoitteenamme on tuoda Galaxy AI yli 100 miljoonalle käyttäjälle vuonna 2024.”

Tekoälyn tuomia mahdollisuuksia puhelimeen ovat mm:

Viestinnän rajattomat mahdollisuudet

 • Chat Assist säätää viestin sävyä haluamaksesi ja kääntää sen vieläpä 13 kielelle.
 • Live Translate tarjoaa äänen ja tekstin käännökset puheluihin.
 • Interpreter helpottaa reaaliaikaista keskustelua kääntämällä puheen sanasta sanaan.

Vaivatonta tuottavuutta

 • Circle to Search Googlella tarjoaa intuitiivisia tuloksia eleellä.
 • Note Assist luo muotoja, tiivistää ja kääntää muistiinpanoja.
 • Browsing Assist tuottaa tiivistelmiä uutisartikkeleista.
 • Transcript Assist litteroi kokouksia ja tarjoaa tiivistelmiä/käännöksiä.

Luovuuden vapauttaminen

 • Generative Edit muuttaa kuvien kokoja, sijoittaa tai suoristaa kohteita.
 • Edit Suggestion ehdottaa automaattisesti kuvamuokkauksia.
 • Instant Slow-mo luo lisää hidastettuja ruutuja.
 • AI-generoidut taustakuvat personoivat laitteita.

Kyseinen päivitys nostaa mobiiliälyn kokemuksia yhdistämällä laitteessa tapahtuvan ja pilviprosessoinnin, samalla tavalla kuin äskettäin julkaistu Galaxy S24 -sarja. Samsungin sitoutuminen tekoälyn saatavuuteen avaa tien yksilöllisemmälle ja tuottavammalle mobiilikokemukselle miljoonille käyttäjille.

Lähde: Samsung