PS Plus -tilaajat voivat ladata ilmaiseksi Capcom Arcade Stadium: Ghosts ’n Goblins -pelin Kommentit pois päältä artikkelissa PS Plus -tilaajat voivat ladata ilmaiseksi Capcom Arcade Stadium: Ghosts ’n Goblins -pelin

Capcom Arcade Stadium: Ghosts 'n Goblins

jakaa -tilaajille jälleen ilmaispeliä. Tällä kertaa vuorossa on Arcade Stadium -kokoelmaan kuuluva Ghosts 'n Goblins -peli.

Kyseessä on Capcomin alunperin vuonna 1985 pelihalleihin julkaisema tasohyppelyä ja räiskintää yhdistelevä peli. Peli on saanut ajansaatossa useita käännöksiä eri alustoille sekä jatko-osia ja spin-offeja. Pelisarjan viimeisin osa Ghosts 'n Goblins Resurrection ilmestyi PC:lle ja konsoleille helmikuussa.

: Ghosts 'n Goblins on ladatavissa ilmaiseksi PS Plus -jäsenille aina kesäkuun 2. päivään asti.

Sonyn kesäkuun PS Plus -ilmaispelit ovat vielä julkaisematta virallisesti, mutta huhujen mukaan tuloillaan saattaisi olla , sekä Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.