PS Plus -tilaajat voivat ladata ilmaiseksi Capcom Arcade Stadium: Ghosts ’n Goblins -pelin Kommentit pois päältä artikkelissa PS Plus -tilaajat voivat ladata ilmaiseksi Capcom Arcade Stadium: Ghosts ’n Goblins -pelin

Capcom Arcade Stadium: Ghosts 'n Goblins

jakaa Plus -tilaajille jälleen ilmaispeliä. Tällä kertaa vuorossa on Capcom Stadium -kokoelmaan kuuluva Ghosts ’n Goblins -peli.

Kyseessä on Capcomin alunperin vuonna 1985 pelihalleihin julkaisema tasohyppelyä ja räiskintää yhdistelevä peli. Peli on saanut ajansaatossa useita käännöksiä eri alustoille sekä jatko-osia ja spin-offeja. Pelisarjan viimeisin osa Ghosts ’n Goblins Resurrection ilmestyi :lle ja konsoleille helmikuussa.

Capcom Stadium: Ghosts ’n Goblins on ladatavissa ilmaiseksi PS Plus -jäsenille aina kesäkuun 2. päivään asti.

Sonyn kesäkuun PS Plus -ilmaispelit ovat vielä julkaisematta virallisesti, mutta huhujen mukaan tuloillaan saattaisi olla Operation: Tango, sekä Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli on saapumassa PC:lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös PC-pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. Horizon Zero Dawn ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä 5 -konsolille.

God of War -pelin PC-versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki -resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin PC-version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

ilmestyy PC:lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa God of War: on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi