PS4 etäpelaaminen saapuu nyt myös muille Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa PS4 etäpelaaminen saapuu nyt myös muille Android -laitteille

on paljastanut, että Playstation 4 -konsolin uusi 7.00 -päivitys tuo mukanaan ominaisuuden, joka mahdollistaa toiminnallisuuden muillakin kuin vain Sonyn Android -laitteilla.

Yhteensopivina laitteita ovat kaikki Android -laitteet, joissa on uudempi kuin 5.0 käyttöjärjestelmä. Aiemmin ominaisuus on ollut mahdollinen vain Sonyn omissa Android -laitteissa. iOS -laittet saivat saman ominaisuuden aiemmin tänä vuonna.

Muiden päivitysten joukossa ovat mm. Party ja chat -ominaisuuden tuplaaminen. Party tukee nyt siis 16 samanaikaista käyttäjää. Tulossa on myös Voice-to-text -ominaisuus, joka nimensä mukaan kääntää puhutun kielen tekstiksi ja näyttää sen PS4 Second Screen -mobiiliapplikaatiossa.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi