PS4 etäpelaaminen saapuu nyt myös muille Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa PS4 etäpelaaminen saapuu nyt myös muille Android -laitteille 52

on paljastanut, että -konsolin uusi 7.00 -päivitys tuo mukanaan ominaisuuden, joka mahdollistaa toiminnallisuuden muillakin kuin vain Sonyn -laitteilla.

Yhteensopivina laitteita ovat kaikki Android -laitteet, joissa on uudempi kuin 5.0 käyttöjärjestelmä. Aiemmin ominaisuus on ollut mahdollinen vain Sonyn omissa Android -laitteissa. -laittet saivat saman ominaisuuden aiemmin tänä vuonna.

Muiden päivitysten joukossa ovat mm. Party ja chat -ominaisuuden tuplaaminen. Party tukee nyt siis 16 samanaikaista käyttäjää. Tulossa on myös Voice-to-text -ominaisuus, joka nimensä mukaan kääntää puhutun kielen tekstiksi ja näyttää sen PS4 Second Screen -mobiiliapplikaatiossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Farming Simulator 19 Platinum Edition sai uuden julkaisutrailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 Platinum Edition sai uuden julkaisutrailerin 19

Työhanskat käteen, sillä nyt viljellään maata kuin viimeistä päivää Farming Simulator 19 Platinum Edition -juhlaversion parissa. Lähes 400 erilaista kulkuneuvoa ja työkonetta tarjoavat runsaasti valinnanvaraa oman virtuaalisen maatilan kasvattamiseen ja viljelyyn. Useat erilaiset eläinlajit ja viljelykasvit takaavat tekemistä moneen lähtöön. Kulkuneuvojen lisäksi käytössä ovat myös hevoset, joilla oman lähialueen tutkiminen sujuu hauskasti ratsun selästä tiiraillen.

Pelata voi sekä yksin että porukalla, sillä monipuolisen yksinpelin lisäksi Farming Simulator 19 Platinum Edition sisältää kattavan moninpelitilan.

Farming Simulator 19 on suositun pelisarjan syvällisin ja monipuolisin osa. Sen entistä hiotummat pelimekaniikat tarjoavat ensiluokkaisen maanviljelys- ja maataloussimulaation. Samalla pelin graafista ilmettä on viety entistä realistisempaan ja yksityiskohtaisempaan suuntaan. Omaa maatilaa hoitaessa ovat apuna monet oikean maailman työkoneet, kulkuneuvot ja apuvälineet. Farming Simulator 19 tarjoaa pelattavaksi sekä amerikkalaista että eurooppalaista maaseutuympäristöä. Pelisarjan uusina lisäyksinä ovat muun muassa uudet työkoneet sekä viljeltävistä tuotteista puuvilla ja kaura. Kasvatettavista eläimistä mukana ovat porsaat, lehmät, lampaat ja kanat, sekä ensimmäistä kertaa hevoset.

Farming Simulator 19 Platinum Edition ilmestyy lokakuun 22. päivä ja Xbox One -konsolille, PC:lle, OSX:lle sekä marraskuussa Google Stadia -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

League of Legends saapuu vihdoin konsoleille ja mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends saapuu vihdoin konsoleille ja mobiililaitteille 31

League of Legends - Wild Rift

Kymmenen vuotta PC:llä suosituimpien pelien joukossa hallinnut League of Legends on vihdoin saamassa konsoli ja mobiiliversiot.

Peli ilmestyy kyseisille laitteille nimellä League of Legends: Wild Rift ja sisältää paljon päivityksiä PC-versioon verraten. Näistä ilmeisimpänä ovat käyttöliittymä, joka on tehty yhteensopivaksi peliohjaimille ja mobiilissa. Myös pelien pituus on pätkäisty 15-20 minuutin otteluihin.

Ensimmäiset versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella ja ensimmäisinä tulevat olemaan ja -laitteet. Ennakkorekisteröityminen on avattu jo Googlen Play Storessa.

Laitevaatimusten osalta Androidilla suositellaan vähintään Samsung Galaxy A7 puhelinta tai vastaavaa laittetta. iOS -laitteiden osalta suositellaan iPhone 5S tai uudempaa.

Voit tutustua League of Legends: Wild Rift -peliin tarkemmin täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Borderlands -pelisarjan juhlinta jatkuu uudella teemaviikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands -pelisarjan juhlinta jatkuu uudella teemaviikolla 30

Borderlands 3

Borderlands 3 -toimintapelissä vietetään Borderlands-pelisarjan kymmenvuotisjuhlia. Kahtena edellisenä viikkona on ollut kummallakin oma teemansa, jotka ovat palkinneet pelaajia erilaisin tavoin. Kolmannen juhlaviikon teemana on erikoismateriaali eridium, joka toimii pelissä harvinaisena erikoisvaluuttana.

Show Me the Eridium -nimellä kulkeva juhlaviikko palkitsee pelaajia eridiumlöydöksillä, joita löytyy saalina monilta eri vihollisilta. Mayhem-pelitilassa eridiumpalkintojen määrää on kasvatettu ja Moxxi’s Vault Linen peliautomaatit kuluttavat tilapäisesti vähemmän eridiumia. Lisäksi eridium käy maksuvälineenä Crazy Earlin kauppapaikassa.

Show Me the Eridium -viikkotapahtuma latautuu peliin mikropäivityksenä ja alkaa Suomessa keskiviikkoyönä 16.10. kello 1.00. Peli antaa ilmoituksen päivityksen latautumisesta, kunhan pelin verkkopeliominaisuudet ovat päällä. Tapahtuma kestää Suomessa 23. lokakuuta asti, jolloin alkaa neljäs juhlaviikko.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Borderlands 3 sisältää uuden kiehtovan tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 tarjoaa unohtumattoman elämyksen täynnä toimintaa, keräilyä ja pelihahmon virittelyä pelasipa peliä yksinpelinä tai kaverin kanssa kimpassa.

Borderlands 3 on saatavilla sekä - ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi