Psykologinen kauhupeli Ad Infinitum ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Psykologinen kauhupeli Ad Infinitum ilmestyi – katso julkaisuvideo

Ad Infinitum

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema tulkitsee sodan kauhuja ja mielen järkkymistä jännittävän pelikokemuksen kautta. Katso julkaisutraileri alta.

Pelissä sukelletaan ensimmäisen maailmansodan kauhuihin, jonka tapahtumien ja seuraamusten traumoja käsitellään nuoren saksalaissotilaan silmin. Painajaismaiset kokemukset tulevat mieleen monella eri tavoin, jossa todellisuus, unet ja mielikuvitus sekoittuvat toisiinsa kauhealla tavalla. Sotilaan kokemuksissa yhtyvät yhtäältä oma koti ja juoksuhaudat, kuolemisen pelko, ystävien kokemukset, kärsimys ja järkyttävät sodan tapahtumat.

Pelihahmon traumatisoitunutta maailmankuvaa käsitellään arpeutuneen mielen kautta, joka ei osaa aina hahmottaa, mikä on totta ja mikä kuvitelmaa. Toisinaan ongelmia ja pulmatilanteita selvitetään pakenemalla, toisinaan aivopähkinöitä ratkoen. Joskus pelkkä hiljaa paikoillaan oleminen on paras ratkaisu tapahtumien kulkua ajatellen.

Ainutlaatuisen pelin tyylilajia onkin vaikea niputtaa vain yhteen lokeroon, sillä kauhuvetoisen pelin tapahtumat yhdistävät toisiinsa toimintaa, ongelmanratkontaa ja painajaismaista seikkailua.

Ad Inifinitum ilmestyy 14. syyskuuta , ja S -konsoleille sekä :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla

Turtle Beach REACT-R

Turtle Beachin uudet värikkäät REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla. Alkuperäisten mustat ja valko/laventeliset ohjaimet saavat siis rinnalleen uudet punaisen, violetin sekä vihreän mallin. Värien lisäksi ohjaimissa on kaksi uutta värinämoottoria, jotka parantavat immersiota.

REACT-R-ohjain on saavuttanut kiitosta niin pelaajilta kuin asiantuntijoilta, kuten GamesRadar+, joka kuvaili sitä ”erinomaiseksi hinta-laatusuhteeltaan” ja The Verge, joka suositteli sitä helppona valintana. Lisäksi alkuperäistä ohjainta on päivitetty ulkoisesti ja takaliipaisimia on parannettu, mikä takaa sekä houkuttelevan ulkonäön että erinomaisen suorituskyvyn.

”REACT-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja :n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla. Olemme innoissamme, että voimme päivittää REACT-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

sanoo Cris Keirn, Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja

Ohjaimessa on myös ääniominaisuuksia parantavia pikanäppäimiä, alla kaksi lisäpainiketta sekä ergonomiset gripit.

Uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R Controller -ohjaimet ovat nyt saatavilla hintaan 49,99 euroa.

Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Moonring

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi avoimen maailman vuoropohjaista roolipeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Klassisten Ultima -pelien henkeen toteutun retroilevan Moonring -pelin taustalla on Xboxin tunnetun -pelisarjan luoja.

Pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan laajaan käsin suunniteltuun maailmaan sekä tutkimaan maanalaisia tyrmiä, jotka ovat sattuman varaan luotuja. Seikkailun ja taistelun lisäksi pelistä löytyy hiippailua, kaupankäyntiä sekä paikallisten kanssa keskustelua.

Voit ladata Moonring -pelin ilmaiseksi täältä.