Psykologista kauhua ja paniikkia merellä: Layers of Fear 2 -pelin uusi traileri näyttää vilauksia tulevasta Kommentit pois päältä artikkelissa Psykologista kauhua ja paniikkia merellä: Layers of Fear 2 -pelin uusi traileri näyttää vilauksia tulevasta

Vuonna 2016 Median julkaisema psykologinen kauhupeli saa jatko-osan, jonka uusi traileri tarjoaa lisää painostavaa tunnelmaa. Layers of Fear 2 -peli luottaa edeltäjänsä tavoin tarinan voimaan, jonka edetessä psykologinen hiipii peliin mukaan. Tällä kertaa peli sijoittuu elokuvan teon ja sen lavastuksen ympärille.

2 -pelin päähenkilönä on 1950-luvun näyttelijä, joka näyttelee pääosaa matkustajalaivaan sijoittuvalla elokuvalla. Kuvauksista vastaava mysteerinen ohjaaja ja eristyksissä oleva tapahtumapaikka luovat hyvän pohjan tarinalle. Pelissä kohdataan ahtaita paikkoja, muuttuvia ympäristöjä sekä näyttelijän omaa hämmennystä, kun hän yrittää selvittää mikä hänessä on totta ja mikä kuviteltua.

2 ilmestyy kuluvan vuoden aikana, mutta alustoja ei ole vahvistettu. Oletettavasti se ilmestyy ainakin PC:lle, PlayStationille sekä Xbox Onelle.

Viime vuonna ilmestynyt ensimmäinen traileri

Aiemmin julkaistu video pelin toteutuksesta ja ideoista:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi