Psykologista kauhua ja paniikkia merellä: Layers of Fear 2 -pelin uusi traileri näyttää vilauksia tulevasta Kommentit pois päältä artikkelissa Psykologista kauhua ja paniikkia merellä: Layers of Fear 2 -pelin uusi traileri näyttää vilauksia tulevasta

Vuonna 2016 Gun Median julkaisema psykologinen kauhupeli Layers of Fear saa jatko-osan, jonka uusi traileri tarjoaa lisää painostavaa tunnelmaa. -peli luottaa edeltäjänsä tavoin tarinan voimaan, jonka edetessä psykologinen kauhu hiipii peliin mukaan. Tällä kertaa peli sijoittuu elokuvan teon ja sen lavastuksen ympärille.

Layers of Fear 2 -pelin päähenkilönä on 1950-luvun näyttelijä, joka näyttelee pääosaa matkustajalaivaan sijoittuvalla elokuvalla. Kuvauksista vastaava mysteerinen ohjaaja ja eristyksissä oleva tapahtumapaikka luovat hyvän pohjan tarinalle. Pelissä kohdataan ahtaita paikkoja, muuttuvia ympäristöjä sekä näyttelijän omaa hämmennystä, kun hän yrittää selvittää mikä hänessä on totta ja mikä kuviteltua.

Layers of Fear 2 ilmestyy kuluvan vuoden aikana, mutta alustoja ei ole vahvistettu. Oletettavasti se ilmestyy ainakin :lle, PlayStationille sekä Xbox Onelle.

Viime vuonna ilmestynyt ensimmäinen traileri

Aiemmin julkaistu video pelin toteutuksesta ja ideoista:

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä 5, ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.