PUBG: Battlegrounds muuttui ilmaispelattavaksi PC:llä ja konsoleilla Kommentit pois päältä artikkelissa PUBG: Battlegrounds muuttui ilmaispelattavaksi PC:llä ja konsoleilla

PUBG: Battlegrounds

Kuten kuluneen vuoden The Game Awardseilla paljastettiin PUBG: Battlegrounds peli muuttuu ilmaiseksi :llä, konsoleilla. Aiemmin peli on ollut ilmaispelattavana ainoastaan mobiililaitteilla.

Luonnollisesti pelistä löytyy kuitenkin kosmeettisia kilkkeitä ja muuta ostettavaa. Mikäli pelin on ostanut aiemmin, saanee sillä pääsyn parannettuun versioon, joka sisältää rankattuihin peleihin, muokattaviin pelimuotoihin sekä erityisiin tavaroihin pelissä. Lisäksi pelin ostaneet saavat erityisen loottipaketin.

Samalla kun peli muuttuu ilmaiseksi, saadaan siihen myös 15.2. version päivitys, joka tuo reippaasti uutta sisältöä peliin.

Peli ilmestyi alunperin Early Access -tilassa Steam -palvelussa vuonna 2017 ja keräsi nopeasti vankan pelaajakunnan. Se nousi nopeasti maailman suosituimmaksi battle royale -peliksi.

PUBG: Battlegrounds on saatavilla ilmaiseksi ja Xbox -konsoleille, :lle sekä mobiililaitteille.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin -julkaisija PLAYISM on paljastanut julkaisevansa uuden Rusted metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

Rusted ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Nightmare Reaper

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia 90-luvun räiskintäpelien hengenheimolaisia eli boomer shootereita. Mukana on mm. rogue-lite räiskintä Nightmare Reaper, cyberpunk-henkinen Deadlink sekä Lovecraftista ammentava Forgive Me Father.

Paketti maksaa yhteensä 16,94 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Peli ja lisäosat ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 19. päivä asti.

Kommentoi