PUBG ja Apex Legends -mobiilipelien kehittäjältä tulossa uusi AAA-tason peli Kommentit pois päältä artikkelissa PUBG ja Apex Legends -mobiilipelien kehittäjältä tulossa uusi AAA-tason peli

Code: To Jin Yong

ja ovat parhaillaan kehittämässä uutta avoimen maailman taistelupeliä nimeltään Code: To Jin Yong.

Pelin ensimmäisellä trailerilla nähdään nopeatempoista taistelua sekä miekkailua. Mukana on myös magiaa. Peli perustuu legendaarisen kiinalaisen Jin Yongin kirjoituksiin.

PUBG Mobile ja Mobile -peleistä tuttu kehittää uutta peliä parhaillaan 5 -pelimoottorin avulla.

Vielä ei ole varmaa mille alustoille ja milloin Code: To Jin Yong -peli ilmestyy.

Kommentoi

The Boys -sarja saapuu osaksi PUBG Mobile -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa The Boys -sarja saapuu osaksi PUBG Mobile -peliä

The Boys x PUBG Mobile

Amazonin satiirinen The Boys -antisankarisarja on saapumassa osaksi Mobile battle royale -peliä kesäkuun 3. päivä. Samana päivänä alkaa myös kyseisen sarjan kolmas kausi Prime Video -palvelussa.

Pelaajat pääsevät pelaamaan tuttujen hahmojen kuten Homelander, Starlight sekä Soldier Boy -vaatetuksilla. Mukana on myös aseiden skinejä, reppuja sekä erityinen Supes -laskuvarjo.

Kesäkuun 8. päivä pelissä alkaa Supe Spree -tapahtuma, jolloin pelaajat pääsevät työskentelemään yhdessä Billy Butcherin kanssa ja perustamaan oman tutkintaryhmän.

ja Mobile yhteistyö tulee kestämään kesäkuun 3. päivästä aina heinäkuun 3. päivään asti.

Kommentoi

Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo

Apex Legends Mobile

Respawn Entertainment on julkaissut odotetun Apex Legends -pelin mobiiliversion. Samalla pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Kovasti odotettu mobiiliversio lanseerattiin alunperin viime vuoden huhtikuussa ja silloin varmistui, että peli on täysin erillinen pelin ja konsoliversioista.

Mobiiliversiossa on luonnollisesti kosketusnäytöille optimoitu ohjaus ja peliä on kevennetty soveltumaan paremmin mobiililaitteille. Koska peli tulee poikkeamaan sen konsoli ja -versioista, ei se tue ristiinpelaamista näiden kanssa.

on saatavilla Android ja iOS -laitteille. on saatavilla ilmaiseksi PlayStation 4, One ja Switch -konsoleilla sekä :llä.

Kommentoi