PUBG ja Apex Legends -mobiilipelien kehittäjältä tulossa uusi AAA-tason peli Kommentit pois päältä artikkelissa PUBG ja Apex Legends -mobiilipelien kehittäjältä tulossa uusi AAA-tason peli

Code: To Jin Yong

ja ovat parhaillaan kehittämässä uutta avoimen maailman taistelupeliä nimeltään .

Pelin ensimmäisellä trailerilla nähdään nopeatempoista taistelua sekä miekkailua. Mukana on myös magiaa. Peli perustuu legendaarisen kiinalaisen Jin Yongin kirjoituksiin.

ja -peleistä tuttu Lightspeed Studios kehittää uutta peliä parhaillaan Unreal Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Vielä ei ole varmaa mille alustoille ja milloin Code: To Jin Yong -peli ilmestyy.

The Boys -sarja saapuu osaksi PUBG Mobile -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa The Boys -sarja saapuu osaksi PUBG Mobile -peliä

The Boys x PUBG Mobile

Amazonin satiirinen -antisankarisarja on saapumassa osaksi battle royale -peliä kesäkuun 3. päivä. Samana päivänä alkaa myös kyseisen sarjan kolmas kausi -palvelussa.

Pelaajat pääsevät pelaamaan tuttujen hahmojen kuten Homelander, Starlight sekä Soldier Boy -vaatetuksilla. Mukana on myös aseiden skinejä, reppuja sekä erityinen Supes -laskuvarjo.

Kesäkuun 8. päivä pelissä alkaa Supe Spree -tapahtuma, jolloin pelaajat pääsevät työskentelemään yhdessä Billy Butcherin kanssa ja perustamaan oman tutkintaryhmän.

The Boys ja PUBG Mobile yhteistyö tulee kestämään kesäkuun 3. päivästä aina heinäkuun 3. päivään asti.

Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo

Apex Legends Mobile

on julkaissut odotetun -pelin mobiiliversion. Samalla pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Kovasti odotettu mobiiliversio lanseerattiin alunperin viime vuoden huhtikuussa ja silloin varmistui, että peli on täysin erillinen pelin ja konsoliversioista.

Mobiiliversiossa on luonnollisesti kosketusnäytöille optimoitu ohjaus ja peliä on kevennetty soveltumaan paremmin mobiililaitteille. Koska peli tulee poikkeamaan sen konsoli ja PC-versioista, ei se tue ristiinpelaamista näiden kanssa.

on saatavilla Android ja iOS -laitteille. Apex Legends on saatavilla ilmaiseksi , ja Nintendo -konsoleilla sekä PC:llä.