PUBG Mobile päivitys tuo mukanaan uusia aseita sekä Karakin -pelikartan Kommentit pois päältä artikkelissa PUBG Mobile päivitys tuo mukanaan uusia aseita sekä Karakin -pelikartan

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Mobile on esitellyt pitkään odotetun Karakin -pelikartan tällä viikolla ilmestyneessä päivityksessä. Karakin korvaa vanhan Vikendi -kartan ainakin hetkellisesti Classic Moden puolella, mutta pelaajien onneksi kartan voi silti ottaa käyttöön kustomoiduissa peliauloissa. Karakinin taistelukentille mahtuu yhtäaikaisesti 64 pelaajaa ja kartta yhdisteleekin elementtejä Sanhok ja Miramar -kartoista. Uuden kartan lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä Panzerfaust -raketinheittiminen sekä ”Sticky Bomb” -kranaatteja tuomaan uutta toimintaa taisteluihin.

Pelimekaniikka kokee myös pienoisia muutoksia, kun päivitys tuo tullessaan lisäyksiä kuten tietyillä alueilla luodit lävistävät nyt ohuita seiniä mahdollisesti vahingoittaen suojautuneita pelaajia sekä uusi ”Demolition Zone”, joka on tietynlainen turva-alue.

Mobile on ladattavissa ja iOS -alustoille

Kommentoi

PlayStation 5 sai vihdoin tuen Discordille Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 sai vihdoin tuen Discordille

Sonyn 5 -konsoli on saanut vihdoin tuen Discordille ja mahdollistaa pelaajien välisen keskustelun alustallaan.

Pelikonsolin viimeisin firmware-päivitys tuo mukanaan odotetun Discord-äänikeskustelun, sekä muita fanien toivomia ominaisuuksia. Päivityksen myötä pelaajat voivat linkittää Discord- ja PSN-tilinsä keskustellakseen muiden pelaajien kanssa. sai saman tuen viime kesänä.

Lisäksi päivitys tuo vaihtelevan virkistystaajuuden tuen 1440p:lle, mikä mahdollistaa VRR-yhteensopivien HDMI 2.1 -näytöille paremmat grafiikat. Pelikirjastosta voi nyt suodattaa PSVR- ja 2 -pelit. Tietojen siirto eri PS5-konsolien välillä on myös lisätty, ja PS4:stä PS5:een tallennettujen tietojen siirto on huomattavasti nopeampaa. Voit katsoa kaikki päivityksen mukana tuomat ominaisuudet täältä.

Kommentoi

Just Dance 2023 Edition -tanssipeli laajenee liikuttavin kappalein Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance 2023 Edition -tanssipeli laajenee liikuttavin kappalein

Just Dance 2023

Ubisoft tarjoaa suositulle Edition -tanssipelille tuoreita kappaleita että vanhoja kaivattuja hittejä.

Edition -tanssipelin ensimmäinen tanssikausi on täynnä rakkautta. Lover Coaster -kausi on nyt käynnissä ja voimassa aina 9. toukokuuta saakka. Sen ajan pelissä on saatavilla kaksi uutta teemallista soittolistaa ilman lisäkuluja. Pelikauden jälkeen kappaleet ovat saatavilla vain Just Dance+ -tilauksen kautta.

Uuden pelikauden myötä tarjolle tulee myös uusi kausikohtainen edistymisjärjestelmä. Mitä enemmän kappaleita pelaaja soittaa, sitä enemmän on myös palkintoja luvassa. Yhteensä erilaisia palkintoja on 40 erilaista ja näihin lukeutuvat erilaiset avatar-hahmot, pelitaustat, tarrat, reunakoristeet ja muut kosmeettiset lisät.

Kausikohtaiset kappaleet tulevat esille eri viikkoina. Heti julkaisussa mukana ovat Gaylen ”abc (nicer)” ja Carly Rae Jepsenin ”Call Me Maybe”, jotka ovat ilmaisena kymmenen päivän ajan, sekä Just Dance+ -palveluun Game of Love -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 9. maaliskuuta saakka.

Maaliskuun 9. päivä mukaan tulevat sekä P!nkin ”So What” että vielä julkaisematon yllätysraita. 16. maaliskuuta lisäystä tulee Sofi Tukkerin “Wet Tennis” -kappaleella. 30. maaliskuuta lisäosa laajenee Karol G:n ”Provenza” -hitillä ja Supergrass ”Alright” -kipaleella. Molemmat näistä ovat saatavilla ilmaiseksi viikon ajan. Samalla julkaistaan Cosy Couples -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 6. huhtikuuta saakka.

Huhtikuun 6. päivä vuorossa ovat Lizzon ”About Damn Time” ja Marvin Gayen & Tammi Terrellin ikivihreä hitti ”Ain’t No Mountain High Enough”. Kauden viimeisinä julkaisuina tarjolle tulee 13. huhtikuuta Ricky Martinin superhitti ”Livin’ La Vida Loca” ja Just Dance+ tilaajille julkaistaan Lover Coaster -soittolista päivämäärällä 17. huhtikuuta.

Edition on maailman suosituimman tanssipelisarjan uusin osa täynnä uusia tanssittavia kappaleita ja ikivihreitä hittejä monessa eri pelimuodossa. Yksinpelisisällön ohella pelistä voi nauttia myös hauskoissa moninpelitiloissa. Tanssiliikkeitä peli seuraa älypuhelimen avulla, johon voidaan ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus. Se on saatavilla iOS- ja -versioina.

Edition on saatavilla Switch, ja Xbox Series X sekä S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Kommentoi