PUBG Mobile päivitys tuo mukanaan uusia aseita sekä Karakin -pelikartan Kommentit pois päältä artikkelissa PUBG Mobile päivitys tuo mukanaan uusia aseita sekä Karakin -pelikartan

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Mobile on esitellyt pitkään odotetun Karakin -pelikartan tällä viikolla ilmestyneessä päivityksessä. Karakin korvaa vanhan Vikendi -kartan ainakin hetkellisesti Classic Moden puolella, mutta pelaajien onneksi kartan voi silti ottaa käyttöön kustomoiduissa peliauloissa. Karakinin taistelukentille mahtuu yhtäaikaisesti 64 pelaajaa ja kartta yhdisteleekin elementtejä Sanhok ja Miramar -kartoista. Uuden kartan lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä Panzerfaust -raketinheittiminen sekä ”Sticky Bomb” -kranaatteja tuomaan uutta toimintaa taisteluihin.

Pelimekaniikka kokee myös pienoisia muutoksia, kun päivitys tuo tullessaan lisäyksiä kuten tietyillä alueilla luodit lävistävät nyt ohuita seiniä mahdollisesti vahingoittaen suojautuneita pelaajia sekä uusi ”Demolition Zone”, joka on tietynlainen turva-alue.

PUBG Mobile on ladattavissa ja -alustoille

Kommentoi

Microsoft lisää tuen kosketusnäyttöohjaukselle Xbox Cloud peleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft lisää tuen kosketusnäyttöohjaukselle Xbox Cloud peleissä

8Bitdo Sn30 Pro for Xbox cloud gaming

Microsoft on julkistanut lisäävänsä mahdollisuuden kosketusnäyttöohjaukseen tietyissä Xbox Cloud Gaming -palvelun peleissä. Yli 50 peliä on nyt pelattavissa -puhelimella. Listassa on pelejä kuten: Sea of Thieves, Gears 5, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Celeste ja Hello Neighbor. Kosketusnäyttöohjaus esiteltiin alustalla ensimmäisen kerran Minecraft Dungeons -pelin saralla ja yhtiön mukaan kyseessä on ollut yksi palvelun pyydetyimpiä ominaisuuksia. Lista kaikkiin ohjausta tukeviin peleihin löytyy täältä.

Xbox Cloud Gaming on tällä hetkellä saatavilla vain Android -laitteille, mutta odotetut ja PC -versiot ovat tulossa kevään aikana ainakin Pohjois-Amerikan markkinoille. Microsoftin tavoitteena on tuoda Xbox Game Pass palveluita myös Applen laitteille, vaikka Apple on pyrkinyt estämään sitä.

Kommentoi

Final Fantasy -luojan uusi peli Fantasian saatavilla nyt Apple Arcadessa Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy -luojan uusi peli Fantasian saatavilla nyt Apple Arcadessa

Suurta suosiota nauttivan Final Fantasy -pelisarjan luoja Hironobu Sakaguchi on kehittänyt uuden pelin nimeltään Fantasian. Kyseinen peli on nyt julkaistu ja saatavilla Apple Arcadesta , Mac sekä Apple TV -alustoille.

Peli julkaistiin Sakaguchin vuonna 2004 perustaman Mistwalker -yhtiön kautta. Fantasianin ideana on tarjota konsoleilta tuttua pelikokemusta mobiililaitteille.

Fantasianissa seurataan muistinsa menettänyttä protagonistia, joka etsii kadonneita muistojaan.

Kommentoi