Pulmanratkontapeli The Witness ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pulmanratkontapeli The Witness ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 45

Pulmanratkontapeli on viimeisin Epic Games Storen ilmaispeleistä. Vuonna 2016 ilmestynyt visuaalisesti näyttävä peli on kehittänyt Thekla Inc.

Pelissä heräät muistisi menettäneenä oudolta saarelta. Tehtävänäsi on tutkia saarta vihjeitä löytäen ja pulmia ratkoen saadaksesi muistisi takaisin ja päästäksesi kotiin.

Epic Games juhlistaa kauppansa avaamista julkaisemalla ilmaisia pelejä kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. , , , , , sekä .

Peli on ladattavissa PC:lle aina huhtikuun 18. päivään asti täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Pikseliräiskintä Enter The Gungeon ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseliräiskintä Enter The Gungeon ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 62

tarjoilee nyt ilmaisladattavana pikseligrafiikkaista bullet hell -peliä Enter The Gungeon. Vuonna 2016 ilmestyneen pelin on kehittänyt Dodge Roll ja julkaissut Devolver Digital.

Nopeatempoisessa pelissä pelaaja valitsee yhden neljästä hahmosta, joilla kaikilla on omat erikoisvoimansa. Pelaaja laskeutuu gungeoniin löytääkseen aseen, jolla voi tuhota oman menneisyytensä. Nimensä mukaan pelin pääroolissa ovat aseet ja yhteensä niitä on yli 300 erilaista. Jokaisen tason lopussa on myös eeppinen loppuvastustaja. Pelissä on myös co-op mahdollisuus.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelejä ilmestyy aina kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. , , , , , , , Transistor ja Kingdom: New Lands. Yhtiö on hiljattain lyhentänyt ilmaispelien julkaisuvälin viikkoon.

Enter The Gungeon on ladattavissa PC:lle aina kesäkuun 20. päivään asti täältä. Seuraavana ilmaispelinä on vuorossa avaruusräiskintä Rebel Galaxy.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Rakennussimulaatio Kingdom: New Lands ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakennussimulaatio Kingdom: New Lands ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 35

Sivulta kuvattu valtakunnanrakennussimulaatio Kingdom: New Lands on seuraava Epic Games Storen ilmaispeli. Peli on Thomas van den Bergin ja Marco Bancalen kehittämä ja Raw Furyn julkaisema. New Lands ilmestyi vuonna 2016 ja sitä edeltävä Kingdom: Classic vuonna 2015.

Pikseligrafiikkaisessa pelissä on tarkoitus rakentaa oma minivaltakunta ja samalla selviytyä yön pimeydessä hiippailevien vihollisten hyökkäyksiltä. Pelissä liikutaan kuninkaalla ja tämän hevosella vasemmalle tai oikealle, samalla työntekijöitä värväten ja rahoja keräten. Rahoilla voi puolestaan rakentaa ja päivittää valtakunnan rakennelmia.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelejä ilmestyy aina kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. , , , , , , sekä Transistor. Nyt yhtiö on lyhentänyt ilmaispelien julkaisuvälin viikkoon.

Kingdom: New Lands on ladattavissa PC:lle aina kesäkuun 13. päivään asti täältä. Seuraavana ilmaispelinä on vuorossa räiskintäseikkailu Enter The Gungeon.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Toimintaseikkailu City Of Brass ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaseikkailu City Of Brass ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 38

Tuhat ja yksi yötä -aiheinen toimintaseikkailupeli City Of Brass on seuraava Epic Games Storen ilmaispeli. Peli on australialaisen Uppercut Gamesin kehittämä. Firman perustajat ovat työskennelleet aiemmin mm. Bioshock, Fallout: Tactics sekä XCOM -pelien parissa.

Vahvasti dungeon crawler -elementtejä hyödyntävässä pelissä kaikki käytävät ja huoneet ovat proseduraalisesti luotuja. Pelaaja omaksuu varkaan roolin ja joutuu taistelemaan tiensä piilotetun aarteen luoksi.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelejä ilmestyy aina kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. , , , , , , sekä Transistor. Nyt yhtiö on lyhentänyt ilmaispelien julkaisuvälin viikkoon.

City Of Brass on ladattavissa PC:lle aina kesäkuun 6. päivään asti täältä. Seuraavana ilmaispelinä on vuorossa sivulta kuvattu rakentelupeli Kingdom: New Lands.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi