Pulmanratkontapeli The Witness ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pulmanratkontapeli The Witness ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Pulmanratkontapeli on viimeisin Epic Games Storen ilmaispeleistä. Vuonna 2016 ilmestynyt visuaalisesti näyttävä peli on kehittänyt Thekla Inc.

Pelissä heräät muistisi menettäneenä oudolta saarelta. Tehtävänäsi on tutkia saarta vihjeitä löytäen ja pulmia ratkoen saadaksesi muistisi takaisin ja päästäksesi kotiin.

Epic Games juhlistaa kauppansa avaamista julkaisemalla ilmaisia pelejä kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. , , , , , sekä .

Peli on ladattavissa PC:lle aina huhtikuun 18. päivään asti täältä.

Toiminnantäyteinen tasohyppelypeli Super Meat Boy Forever ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Toiminnantäyteinen tasohyppelypeli Super Meat Boy Forever ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Super Meat Boy Forever

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi toimintaa ja tasohyppelyä yhdistelevää -peliä.

Peli on jatkoa vuonna 2010 ilmestyneelle suositulle -pelille. Pelin kentät ovat ankaria ja kuolema tulee pelaajille taatusti tutuksi. Juokse, hypi, lyö ja potki tiesi tuttujen ja uusien maailmojen läpi.

Voit ladata Super Meat Boy Forever pelin ilmaiseksi täältä.

Aavikkorallipeli Dakar Desert Rally ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Aavikkorallipeli Dakar Desert Rally ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dakar Desert Rally

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi suosittuun oikean elämän erämaaralliin perustuvaa -peliä.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät kokemaan maailman rankimman rallin digitaalisena. Valitse haluamasi kulkuneuvo virallisesti lisensoitujen moottoripyörien, autojen tai kuorma-autojen joukosta ja suuntaa jollekkin ikonisesta rallipaikasta kuten Saudi Arabia tai Peru.

Pelata voi joko yksin tekoälyvastuksia vastaan tai yhdessä muoden pelaajien kanssa verkossa. Mukana on myös täysin avoin pelimaailma tutkittavaksi.