Puutarhasimulaatio Garden Life tarjoaa myös tarinavetoista pelattavaa Kommentit pois päältä artikkelissa Puutarhasimulaatio Garden Life tarjoaa myös tarinavetoista pelattavaa

Garden Life

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema tarjoaa mindfulness-henkisen pelaamisen rinnalle myös mukaansatempaavan tarinan.

Virtuaalinen puutarha ja sen ehostaminen on jo sellaisenaan oma rentouttava projektinsa. Kiireetön ja letkeä puuhailupelaaminen on täydellistä vastapainoa kaikenlaiselle suorittamiselle ja muiden kanssa kisaamiselle. Tämän rinnalle Garden Life tarjoaa oman tarinavetoisen kokonaisuuden, jonka myötä pelaaja pääsee nauttimaan ympäröivän pikkukylän elämästä ja seesteisyydestä.

Tarinatilassa pelaaja omaksuu roolikseen hahmon, joka on juuri nimitetty kyläyhteisön oman yhteispuutarhan hoitajaksi. Puutarhanhoitoa on kuitenkin laiminlyöty ja se onkin varsin rempallaan. Kaukana takana ovat hetket, jolloin puutarha kukki huolitellusti ja suorastaan huokui kukkaisuutta. Onneksi pelaajan ei tarvitse tehdä kaikkea yksin. Niinpä hän tutustuu muun muassa Jasmineen, paikalliseen kasveja rakastavaan valokuvaajaan, joka onkin toivottamassa pelaajahahmon tervetulleeksi.

Tarinan aikana pelaajan ohjaama puutarhuri tutustuu myös moniin kyläläisiin, jotka tarvitsevat usein apua erinäisissä askareissa. Tämä onkin oiva tapa tienata florin-rahaa, jolle tulee käyttöä esimerkiksi uusia kasveja ja koristeita ostaessa. Kauppias Leslie onkin mieluusti myymässä uusia tarvikkeita pelaajan tarpeisiin. Matkan varrella ostettavaksi tulee myös uusia rakennuksia, joilla puutarhaa voidaan koristella. Esimerkkinä tällaisista on vaikkapa paviljonki, jota voidaan koristella kyläläisten koristeilla.

Pelin tarinatila soveltuu sekä todellisille viherpeukaloille että satunnaispelaajille. Sen vaikeustaso on maltillinen ja keskittyy enemmän tarinasta nauttimiseen kuin haastavuuteen. Peli pyrkiikin ruokkimaan pelaajan omaa luovuutta suorituskeskeisyyden sijaan.

Garden Life julkaistaan 8. helmikuuta 2024 sekä -, -, ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Pelin Nintendo -versio julkaistaan myöhemmin samana vuonna. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Peli täydentää NACONin Life-pelisarjaa, josta myös helmikuussa 2024 julkaistaan taksimaailmaan sijoittuva ja aiemmin on julkaistu ravintolaelämään keskittyvä – A Restaurant Simulator sekä junamaailmaan uppoutuva .

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.