Pyöräilypelien ystäville herkkua tarjolla – Tour de France 2019 ja Pro Cycling Manager 2019 julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Pyöräilypelien ystäville herkkua tarjolla – Tour de France 2019 ja Pro Cycling Manager 2019 julkaistu

Tour de France 2019

asettaa pelaajan legendaarisen pyöräilykisan kilpapyöräilijän asemaan. Edessä on 21 virallisesta etapista koostuva haastava ja mammuttimainen kisakokonaisuus, jossa mitataan pyöräilijän kuntoa ja strategista ajattelua. Muista kisaajista irtautumiset sekä spurtit ja pyöräilijän jaksamisen säännöstely ovat avainasemassa vuoristoisessa maastossa kisailussa.

Yksinpelin lisäksi mukana on ensimmäistä kertaa jopa neljän pelaajan verkkomoninpeli. Valtavan kisakokonaisuuden lisäksi Tour de France 2019 sisältää tiiviimpiä haastekokonaisuuksia, kuten nopeita laskuosuuksia ja intensiivisiä spurtteja. Lisäksi vaihtelua tarjotaan Pro Team- ja Pro Leader -mestaruustiloissa, joissa reitit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.

Uusina kisavaihtoehtoina ovat mukana myös ikoniset Tour of Flandersin, Paris-Roubaix'n, Paris-Nicen ja Critérium du Dauphinén kisat. Kokonaisuuden viimeistelee kehittynyt tekoäly, joka osaa haastaa pelaajan monin eri tavoin.

Pro Cycling Manager 2019

tarjoaa realistisen pyöräkisasimulaation sen taktisemmalta puolelta. Pelaajan roolina on kokonaisen pyöräilyjoukkueen johtajan työ, johon kuuluu kisataktiikoiden laatiminen ja niistä päättäminen sekä vastuu joukkueen kunnosta. Entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi paisunut Pro Cycling Manager 2019 sisältää peräti 200 erilaista kisaa ja huikeat 600 etappia.

Urapelitilassa haastetta riittää oman joukkueen hallinnan ohella myös erilaisten sponsorien ja sopimusten tekemisen muodossa. Nämä osaltaan vaikuttavat joukkueen menestykseen ja mahdollisuuksiin pärjätä kisoissa.

Moninpeli tarjoaa kiehtovan kokemuksen jopa 16 pelaajalle. Uusia ominaisuuksia pelissä ovat myös entistä monipuolisempi pyöräilijäkohtainen taitorakenne sekä entistä realistisempi tekoäly.