Quake II saa uudelleenkäsittelyn – tältä peli näyttää moderneilla laitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Quake II saa uudelleenkäsittelyn – tältä peli näyttää moderneilla laitteilla

Legendaarinen vuonna 1997 ilmestynyt -räiskintäpeli on saamassa modernin käsittelyn kun julkaistaan kesäkuun 6. päivä. Niin kuin moni muukin peli hiljattain, myös tämä uudelleenkäsittely sisältää massiivisen määrän ray-tracing -efektiä eli säteenseurantaa.

Pelissä on säteenseurannan lisäksi myös moninpelituki, dynaaminen valaistus, uudet tekstuurit, päivitetty fysiikanmallinnus sekä efektit. Kaiken lisäksi koko tämän lystin saa ladattua ilmaiseksi.

Quake II RTX on osa Nvidian markkinointikikkaa ja suitsuttaa omien RTX-näytönohjaimien myyntiä. Pelissä pääsee pelaamaan alkuperäisestä versiosta tutut kolme ensimmäistä tasoa. Uudelleenkäsittely tekee pelistä paikoittain reilusti synkemmän.

Voit katsoa pelin trailerin tästä:

Boomer-räiskintäpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Boomer-räiskintäpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Turbo Overkill

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia 90-luvun räiskintäpelien hengenheimolaisia eli boomer shootereita. Mukana on mm. klassikko , sekä retroilevat ja -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 16,46 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Ultrakill
  • Turbo Overkill
  • Forgive Me Father 2
  • Deadlink
  • Prodeus
  • Quake II
  • POSTAL: Brain Damaged – Connoisseur Edition

Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 12. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä.

Nyt sitä saa! Ei kattilaa täynnä puuroa, vaan Counter-Strike 2, joka on vihdoin täällä Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt sitä saa! Ei kattilaa täynnä puuroa, vaan Counter-Strike 2, joka on vihdoin täällä

Counter-Strike 2

Kulttimainetta nauttivan Counter-Strike-räiskintäpelisarjan uusin osa Counter Strike 2 on vihdoin ja viimein julkaistu Steamissa. Kyseessä on pelisarjan viides versio, joka korvaa jo vuosikymmenen vanhan Counter-Strike: Global Offensiven.

on pelattavissa edeltäjiensä tavoin täysin ilmaiseksi, mutta eipäs unohdeta niitä kuuluisia mikromaksuja. Niitä kyllä tulee löytymään jatkossa edelleenkin.

CS2 on toteutettu Valven viimeisimmällä -pelimoottorilla. Päivitetyssä pelissä tulee olemaan parannellut kentät, pelimekaniikkaa mullistavia muutoksia kuten dynaamiset savukranaatit, sekä muita visuaalisia parannuksia sekä päivitetyt äänet.

Mikä parasta, kaikki -pelissä ansaitut tavarat siirtyvät automaattisesti uuteen peliin.