Quantum Error -kauhupelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Quantum Error -kauhupelistä saatiin uusi traileri

Quantum Error

on julkaisemassa uutta kosmista kauhupeliä nimeltään Quantum Error. Peli on saapumassa tänä vuonna ja Xbox -konsoleille. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Pelissä pelaajat omaksuvat palomies Jacob Thomasin roolin ja tehtävänä on pelastaa ihmisiä Monad Quantum Research laitoksesta, jonka on vallannut tuntematon olento. Pelastustehtävä muuttuu nopeasti synkäksi ja toismaailmalliseksi.

Quantum Error ilmestyy tänä vuonna 4, PlayStation 5 sekä Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle

Hogwarts Legacy

Kovasti odotettu Harry Potter -aiheinen avoimen maailman Hogwarts Legacy -peli piti ilmestyä tämän vuoden lopulla, mutta nyt julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Viivästyksestä kertoi peliä kehittävän Avalanche Studiosin yhteisön johtaja Chandler Wood.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin Harry Potter aloittaa koulunsa.

ilmestyy Playstation 5, Playstation 4, Series ja Xbox One -konsoleille sekä :lle helmikuun 10. päivä 2023. Switch -konsolin julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Kommentoi