Raaka pikselitoiminta Blasphemous ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Raaka pikselitoiminta Blasphemous ilmestyy syyskuussa

Erittäin vaikuttavalla pikseligrafiikalla varustettu tuleva toimintatasohyppely Blasphemous on saanut julkaisupäivän. Peli ilmestyy 4, ja Switch -konsoleille sekä PC:lle syyskuun 10. päivä. Pelin on kehittäny ja julkaisijana toimii Team17 Digital.

Nopeatempoinen ja haastava peli yhdistelee hack-n-slash elementtejä, syvällistä kerrontaa ja valtavan universumin tutkittavaksi.

Pelin vaikuttavaa ja moniulotteista pikselimaailmaa

Taistelussa käytössäsi on erilaisia comboja ja julmia teloituksia joita voi käyttää vihollisia ja titaanisia loppuvastustajia vastaan. Löydettävänä on erilaisia reliktejä, rukoushelmiä ja -nauhoja, jotka mahdollistavat taivaallisia voimia.

Blasphemous ilmestyy 4, ja Switch -konsoleille sekä PC:lle syyskuun 10. päivä.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

Meet Your Maker ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi