Raaka pikselitoiminta Blasphemous ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Raaka pikselitoiminta Blasphemous ilmestyy syyskuussa

Erittäin vaikuttavalla pikseligrafiikalla varustettu tuleva indie toimintatasohyppely Blasphemous on saanut julkaisupäivän. Peli ilmestyy 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle syyskuun 10. päivä. Pelin on kehittäny The Game Kitchen ja julkaisijana toimii Team17 Digital.

Nopeatempoinen ja haastava peli yhdistelee hack-n-slash elementtejä, syvällistä kerrontaa ja valtavan universumin tutkittavaksi.

Pelin vaikuttavaa ja moniulotteista pikselimaailmaa

Taistelussa käytössäsi on erilaisia comboja ja julmia teloituksia joita voi käyttää vihollisia ja titaanisia loppuvastustajia vastaan. Löydettävänä on erilaisia reliktejä, rukoushelmiä ja -nauhoja, jotka mahdollistavat taivaallisia voimia.

Blasphemous ilmestyy 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle syyskuun 10. päivä.

Kommentoi

Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin

ja Piccolo Studios ovat julkaisseet Game Awards -tapahtuman yhteydessä ensimmäisen trailerin tulevasta After Us -seikkailupelistä.

Pelissä pelaajat omaksuvat Gaian roolin, jonka toivona on herättää ihmisten jäljiltä tuhoutunut planeetta henkiin. Tutki uskomattomia maisemia, herätä henkiin sukupuuttoon kuolleita eläimiä sekä taistele vaaroja vastaan.

Pelin kehittäjä Piccolo Studios tunnetaan mm. palkitusta pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevästä Arise: A Simple Story -pelistä.

After Us ilmestyy keväällä 2023 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

ja Electronic Arts ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

Immortals of Aveum on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Dead Space ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa EA Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi