Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle

Bethesda on valottanut tasan viikon päästä ilmestyvän post-apokalyptinen räiskintäpelin laitteistovaatimusmäärittelyitä.

Playstation 4 -konsolilla peli toimii 1080p tarkkuudella ja rajoitetulla 30 fps ruudunpäivityksellä. Xbox One puolestaan käyttää 900p tarkkuutta ja samaa rajoitettua 30 fps ruudunpäivitystä. Konsoleiden tehokkaammilla versioilla Playstation 4 Pro ja Xbox One X -laitteilla peli toimii 60 fps ruudunpäivityksellä.

PC:llä meininki on tietenkin vapaampaa. Ruudunpäivitystä ei ole rajattu ja peli tukee myös laajakuvanäyttöjä (21:9 ja 32:9). Grafiikoita voi myös säätää vapaammin. Pelissä voi säätää näkökentän laajuutta, HUD:in ja tähtäimen voi halutessa piilottaa, sekä Motion blur ja Depth of field -efektit voi ottaa pois päältä. Alta voit katsoa vielä tarkemmat vaatimukset PC-laitteistolle.

PC suositeltu kokoonpano:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8.1, tai 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel Core i7-4770 tai AMD Ryzen 5 1600X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 1070 8GB tai AMD Vega 56 8GB
 • Kovalevytila: 50 GB

PC minimivaatimus:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8.1, or 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel Core i5-3570 tai AMD Ryzen 3 1300X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 780 3GB tai AMD R9 280 3GB
 • Kovalevytila: 50 GB

ilmestyy siis toukokuun 14. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Bethesdan Launcherin kautta. Steam versiota tästä pelistä ei tulla näkemään.

Kommentoi

WRC Generations -rallipeli ilmestyi Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa WRC Generations -rallipeli ilmestyi Switchille

WRC Generations

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema ajopeli tarjoaa Nintendo Switch -pelikonsolille kaikkien aikojen laajimman rallikokemuksen.

Kansainvälisen autoliiton FIA:n virallisena ajopelinä WRC Generations on äärimmäisen monipuolinen, kattava ja kokonaisvaltainen rallikokemus. Se tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokea virtuaalisten rallikisojen huumaa runsaalla kattauksella kiehtovia etappeja ja erikoiskokeita niin yksin- kuin moninpelinäkin. Samalla WRC Generations on ensimmäinen rallipeli moderneilla hybridiautoilla, mikä tuo oman muutoksensa perinteiseen rallikokemukseen. Kiehtovien lisäysten ohella peli sisältää kaikkien pelisarjan aiempien pelien sisällön sekä joukon keskeisiä uudistuksia.

Moninpelin ytimessä sykkii sen tärkein uudistus eli monipuolinen liigapelimuoto. Siinä verkkopelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan sekä vaihtuvissa päivä- että viikkohaasteissa. Näissä menestyminen ratkoo pelaajan sijoituksen kansainvälisessä pistetaulukossa, joten kisailu on viikosta toiseen jännittävää. Toinen keskeinen uudistus kisaamiseen on omien ajotiimien luominen. Näin pelaajat voivat tunnustaa omaa väriä ja tuoda esille tiiminsä nimeä erilaisissa moninpelihaasteissa.

Tiimien ohella pelaajat voivat luoda upeita autotarroituksia eri kuvioineen, väreineen ja tunnuksineen. Erilaisia hauskoja ja tyylikkäitä yhdistelmiä on valtava määrä. Suunnittelutyökalun avulla jokainen voi tehdä omasta ajokistaan tunnistettavan ja persoonallisen luomuksen.

WRC Generations sisältää runsaasti ajettavaa ja koettavaa, kuten peräti 22 eri maata, 50 virallista ajotiimiä, 165 erikoiskoetta ja 37 legendaarista autoa vuosikymmenten varrelta. Kaikkiaan kisojen varrelle mahtuu jopa 750 kilometriä erilaisia rallireittejä.

WRC Generations on nyt saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli laajenee uuden lisäosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli laajenee uuden lisäosan myötä

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Suositun Far Cry 6 -toimintapelin päivitykset ja lisäosat ovat laajentaneet pelin perusluonnetta juonivetoisen tarinan ulkopuolelle. Nämä laajennukset ovat tarjonneet vaihtoehtoisia tapoja tutustua pelimaailman hahmoihin sekä tuoneet kiehtovia kierteitä pelimaailmaan, kuten Stranger Things -televisiosarjan vivahteet, Rambo-elokuvien vaikutteet tai näyttelijä Danny Trejon karisman lisätehtävineen.

Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa peliä entisestään tuomalla mukaan New Game Plus -pelimuodon ja uusia pelihaasteita sekä valikoiman pienempiä uudistuksia, kuten monipuolisemman ammusten käytön ja mahdollisuuden kuljettaa eläinapureita mukanaan.

Lisäosan tärkein sisältö on kuitenkin kokonaan uusi tarinatila, joka vie päähahmo Dani Rojasin yliluonnolliselta vaikuttavaan kokemukseen. Tavatessaan maan ulkopuolisen Fe-olennon Dani huomaa olevansa aivan uudenlaisten ongelmien edessä. Paetakseen luonnottomasta tilanteesta Dani joutuu suorittamaan tehtäviä ulottuvuuksia repineiden elementtien joukossa. Tämä tarkoittaa epätavallisten maailmojen ja näiden lainalaisuuksien parissa selviytymistä. Haasteena ovat eriskummalliset pulmatilanteet ja uudenlaiset vastukset. Vastaavasti apua on uudenlaisista aseista ja varusteista. Lisäksi Dani saa tarinan edetessä avukseen uudenlaisia voimia.

Lost Between Worlds tarjoaa ennennäkemättömän tavan kokea Far Cry 6 -pelin maailma ja nauttia sen hurjista ja luonnottomista tapahtumaketjuista tutulta tuntuvan pelimekaniikan avulla. Samalla pelin uudet haastetilat ja pelimuodot tarjoavat perinteisemmän Far Cry 6 -kokemuksen sekä yksinpelinä että yhdessä kaverin kanssa yhteistyömuodossa pelaten.

Uuden lisäosan kunniaksi Far Cry 6 tulee pelattavaksi ilmaiseksi rajoitetuksi ajaksi. Peliä testanneiden pelaajien edistyminen tallentuu, joten ostaessaan pelin pelaaja pääsee jatkamaan peliä alusta aloittamisen sijasta.

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Kommentoi