Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle

Bethesda on valottanut tasan viikon päästä ilmestyvän post-apokalyptinen räiskintäpelin Rage 2 laitteistovaatimusmäärittelyitä.

Playstation 4 -konsolilla peli toimii 1080p tarkkuudella ja rajoitetulla 30 fps ruudunpäivityksellä. One puolestaan käyttää 900p tarkkuutta ja samaa rajoitettua 30 fps ruudunpäivitystä. Konsoleiden tehokkaammilla versioilla Playstation 4 Pro ja X -laitteilla peli toimii 60 fps ruudunpäivityksellä.

PC:llä meininki on tietenkin vapaampaa. Ruudunpäivitystä ei ole rajattu ja peli tukee myös laajakuvanäyttöjä (21:9 ja 32:9). Grafiikoita voi myös säätää vapaammin. Pelissä voi säätää näkökentän laajuutta, HUD:in ja tähtäimen voi halutessa piilottaa, sekä Motion blur ja Depth of field -efektit voi ottaa pois päältä. Alta voit katsoa vielä tarkemmat vaatimukset PC-laitteistolle.

PC suositeltu kokoonpano:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: 7, 8.1, tai 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel i7-4770 tai AMD Ryzen 5 1600X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 1070 8GB tai AMD Vega 56 8GB
 • Kovalevytila: 50 GB

PC minimivaatimus:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: 7, 8.1, or 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel Core i5-3570 tai AMD Ryzen 3 1300X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 780 3GB tai AMD R9 280 3GB
 • Kovalevytila: 50 GB

Rage 2 ilmestyy siis toukokuun 14. päivä Playstation 4 ja One -konsoleille sekä PC:lle Bethesdan Launcherin kautta. Steam versiota tästä pelistä ei tulla näkemään.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi