Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle

on valottanut tasan viikon päästä ilmestyvän post-apokalyptinen räiskintäpelin laitteistovaatimusmäärittelyitä.

-konsolilla peli toimii 1080p tarkkuudella ja rajoitetulla 30 fps ruudunpäivityksellä. puolestaan käyttää 900p tarkkuutta ja samaa rajoitettua 30 fps ruudunpäivitystä. Konsoleiden tehokkaammilla versioilla Playstation 4 Pro ja -laitteilla peli toimii 60 fps ruudunpäivityksellä.

:llä meininki on tietenkin vapaampaa. Ruudunpäivitystä ei ole rajattu ja peli tukee myös laajakuvanäyttöjä (21:9 ja 32:9). Grafiikoita voi myös säätää vapaammin. Pelissä voi säätää näkökentän laajuutta, HUD:in ja tähtäimen voi halutessa piilottaa, sekä Motion blur ja Depth of field -efektit voi ottaa pois päältä. Alta voit katsoa vielä tarkemmat vaatimukset PC-laitteistolle.

PC suositeltu kokoonpano:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8.1, tai 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel Core i7-4770 tai AMD Ryzen 5 1600X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 1070 8GB tai AMD Vega 56 8GB
 • Kovalevytila: 50 GB

PC minimivaatimus:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8.1, or 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel Core i5-3570 tai AMD Ryzen 3 1300X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 780 3GB tai AMD R9 280 3GB
 • Kovalevytila: 50 GB

Rage 2 ilmestyy siis toukokuun 14. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Bethesdan Launcherin kautta. Steam versiota tästä pelistä ei tulla näkemään.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.