Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rage 2 sai vaatimusmäärittelyt PC:lle

on valottanut tasan viikon päästä ilmestyvän post-apokalyptinen räiskintäpelin laitteistovaatimusmäärittelyitä.

-konsolilla peli toimii 1080p tarkkuudella ja rajoitetulla 30 fps ruudunpäivityksellä. puolestaan käyttää 900p tarkkuutta ja samaa rajoitettua 30 fps ruudunpäivitystä. Konsoleiden tehokkaammilla versioilla Playstation 4 Pro ja -laitteilla peli toimii 60 fps ruudunpäivityksellä.

:llä meininki on tietenkin vapaampaa. Ruudunpäivitystä ei ole rajattu ja peli tukee myös laajakuvanäyttöjä (21:9 ja 32:9). Grafiikoita voi myös säätää vapaammin. Pelissä voi säätää näkökentän laajuutta, HUD:in ja tähtäimen voi halutessa piilottaa, sekä Motion blur ja Depth of field -efektit voi ottaa pois päältä. Alta voit katsoa vielä tarkemmat vaatimukset PC-laitteistolle.

PC suositeltu kokoonpano:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8.1, tai 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel Core i7-4770 tai AMD Ryzen 5 1600X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 1070 8GB tai AMD Vega 56 8GB
 • Kovalevytila: 50 GB

PC minimivaatimus:

 • 64-bittinen prosessori ja käyttöjärjestelmä
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8.1, or 10 (64-bit)
 • Prosessori: Intel Core i5-3570 tai AMD Ryzen 3 1300X
 • Muisti: 8GB RAM
 • Näytönohjain: Nvidia GTX 780 3GB tai AMD R9 280 3GB
 • Kovalevytila: 50 GB

Rage 2 ilmestyy siis toukokuun 14. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Bethesdan Launcherin kautta. Steam versiota tästä pelistä ei tulla näkemään.

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä

Alkuvuodesta julkaistu -fantasiaurheilupeli on päivittynyt ja laajenee julkaisunsa jälkeen sekä uusilla ominaisuuksilla että uudenlaisilla joukkueilla. Nyt joukkuetäydennystä on tarjolla maanalaisista maailmoista, kun pahamaineinen Underworld Denizens valtaa kentät.

Kaaosta, hulluutta ja silkkaa ennakoimattomuutta on luvassa, kun kahdesta eri maanalaisrodusta koostuva tiimi syöksyy pelikentille kuljettamaan palloa ja taklaamaan kilpajoukkueen pelaajia. Tiimin muodostavat sekä vikkelät ja ketterät rottamaiset skavenit että sääntöjä usein kiertävät goblinit.

Kun kaksi näinkin epämääräistä ja hämäräperäistä pelaajaryhmittymää lyövät hynttyyt yhteen yhdessä tiimissä, on luvassa hauskoja ja arvaamattomia hetkiä fantasiapalloilun parissa!

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 on saatavilla , , ja S, -konsoleille että :lle.

Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri

Beast

Puolalaisen False Prophetin tulevassa vuoropohjaisessa taktisessa -roolipelissä pelaajat voivat hypätä pääpahiksen prinssi Nicolain rooliin. Katso uusi traileri alta.

Kuningas Luriuksen adoptoima Nicolai kasvoi kruunun perilliseksi ja tottui etuoikeutettuun asemaansa, kunnes hänelle selvisin kuninkaan synkkä menneisyys. Nicolai lähtee estämään päähahmo Anton Sabbadosin tehtävää.

Pelissä sukelletaan ruton riivaamaan pimeään keskiaikaan, jossa pelaaja tekee valinnan onko tämä sankari vai hirviö. Käytätkö sisäistä petoa vai peittoatko sen?

Tarinan päähahmo on Anton Sabbados, kovaksi taistelijaksi karaistunut sotaveteraani, joka palaa kotiin vuosien vankeuden jälkeen. Kuningas-profeetta Lurius värvää hänet tehtävään taistelemaan tappavaa ruttoa vastaan.

Anton ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle matkalle ruton saastuttamien Karpaattien vuoristojen halki, missä liittolaisten, aseiden ja varusteiden kerääminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

”Beastin kehittäminen on ollut meille suorastaan mullistava kokemus. Rikomme taktisten roolipelien rajoja tarjoamalla ennennäkemättömiä pelimekaniikkoja ja rikkaan, kypsän tarinan. Yli 30 omistautuneesta ammattilaisesta koostuva tiimimme on työstänyt tämän tunnelmallisen kokemuksen huolellisesti, emmekä malta odottaa, että pelaajat pääsevät astumaan tähän monimutkaiseen, moraalisesti monitulkintaiseen maailmaan.”

kertoo Piotr Pacynko, False Prophetin perustaja.

Beast ilmestyy :lle Steamin kautta ensi vuoden puolella. Peli on myös yhteensopiva Deck -laitteen kanssa.