Rainbow Six Extraction -toimintapeli julkaistaan tammikuussa kaveripassin kera Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Extraction -toimintapeli julkaistaan tammikuussa kaveripassin kera

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six -pelisarjan uusin tulokas laajentaa taktisen ja ryhmävetoisen toimintapelin teemoja taisteluihin tuntematonta muukalaisuhkaa vastaan. Tom Clancy’s Extraction julkaistaan tammikuussa 2022 yhdessä ainutlaatuisen Buddy Pass -kaveritoiminnon kera. Lisäksi peli tukee eri alustojen välistä pelaamista ja etenemistä. Peli on nyt ennakkotilattavissa normaalia huokeampaan hintaan.

Kiivastempoista ja yhteistyöhenkistä toimintapelaamista tarjoava peli sisältää monipuolisen hahmonkehitysjärjestelmän eri pelihahmoille eli operaattoreille. Jokaisella näistä on omat erikoistaitonsa sekä varustuksensa ja aseensa, jotka näin tukevat erilaisia pelityylejä. Pelissä on neljä eri vaikeustasoa sekä 12 täysin uutta ja yllätyksellistä pelikarttaa. Jokainen näistä kentistä on jopa kolme kertaa Siege -pelin vastaavia isompia. Pelikentät sijoittuvat neljälle dynaamiselle alueelle ja tarjoavat vaihtelua pelin etenemisen myötä.

Eri operaattoreille on valittavissa jopa yli 60 erilaista asetta sekä Siegestä tuttuja varusteita sekä täysin uudenlaisia REACT-joukkojen varusteita. Pelille on myös luvassa julkaisun jälkeistä lisäsisältöä, joka tuo mukanaan uutta tekemistä ja erilaisia palkintoja.

Extraction-pelin mukana tulee kaksi Buddy Pass -kutsukorttia, joilla voi kutsua kavereitaan mukaan pelaamaan. Kutsun avulla kaveri voi pelata peliä ilmaiseksi jopa 14 päivän ajan useimmilla pelialustoilla. Tämän kutsuajan aikana kerätyt kokemuspisteet ja muu edistyminen tallentuvat pelaajakohtaisesti, joten mikäli pelaaja ostaa pelin, jo saavutetut edistysaskeleet siirtyvät automaattisesti pelaajaprofiilin mukana käyttöön. Lisäksi pelin ennakkotilaajat saavat käyttöönsä Orbital Decay Cosmetic Bundle -lisäpaketin. Se sisältää kosmeettisia lisävarusteita omille operaattoreille. Pelin perusversion lisäksi myynnissä on pelin Deluxe-versio, joka sisältää peruspelin ohella kolme lisäsisältöpakettia.

Erikoislisänä jokainen molemmat Siege- ja Rainbow Extraction -pelit omistava pelaava saa käyttöönsä United Front -lisäpaketin. Se sisältää neljä ainutlaatuista varustepakettia, joiden sisällön saa käyttöön kummassakin pelissä. Lisäksi pelaaja saa käyttöönsä kaikki Extraction-pelin operaattorit myös Siegen puolella.

Extraction julkaistaan sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä ja Xbox One -konsoleille että :lle tammikuun 20. päivä 2022. Peli tulee saataville myös Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin.

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen Ghost Ship Games kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn ja PlayStation 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu PlayStation 4 ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi

Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin

Icarus

Huomenna perjantaina ilmestyvän Icarus -avaruusselviytymispeli on saanut tyylikkään näytellyn 20-minuuttisen trailerin, jonka voit katsoa alta. Peli on suositun DayZ -pelin kehittäjän Dean Hallin ja tämän RocketWerkzin uusi projekti.

Pelin 1.0 versio tulee olemaan saatavilla Steam -palvelusta 10% alennuksella kahden viikon ajan julkaisusta eteenpäin. Julkaisun jälkeen peli tulee saamaan seitsemän beta-viikonloppua, jolloin peliin saadaan uusia ominaisuuksia sekä bugikorjauksia.

Pelin piti alunperin olla ilmaispelattava, mutta sittemmin siihen on tehty paljon muutoksia. Pelattavaa tulee olemaan julkaisun yhteydessä 64 neliökilometrin verran sekä 35 tehtävän verran. Tehtävien pituudet vaihtelevat päivistä viikkoihin.

Pelissä pelaaja joutuu selviytymään muukalaisplaneetalla rakentaen ja keräten resursseja. Tehtävään on ainoastaan rajallinen aika joka saattaa vaihdella pelin ajassa puolesta tunnista useampaan päivään. Ennen ajan loppumista sinun täytyy ehtiä kohtaamispaikalle. Mikäli et ehdi, menetät kaiken. Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa co-op tilassa.

Icarus ilmestyy PC:lle joulukuun 3. päivä.

Kommentoi