Rainbow Six Extraction -toimintapelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Extraction -toimintapelistä saatiin uusi traileri

Rainbow Six Extraction

Jo vuosikymmenten ajan on erikoiskoulutetuista sotilaista koostettu Rainbow-tiimi torjunut monenlaisia uhkia kansalaisten suojelemiseksi. Niin panttivankitapaukset, terroriteot kuin ydinaseuhkatkin on pysäytetty etevien taktisten joukkojen toimesta.

Nyt Rainbow-sotilaat ovat vaaroista vaikeimman ja haastavimman edessä, sillä vastassa on tuntematon ja alati mutatoituva muukalaisuhka, jonka voimavarat ja potentiaali ovat tuntemattomia. Voiko edes huipputason sotilasjoukkio pysäyttää epäinhimilliset hirviöt?

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction -pelistä julkaistiin eilisillan Showcase 2021 -tapahtumassa uusi esittelyvideo, joka esittelee peligrafiikoita ja tiivistunnelmaista toimintaa upealla tavalla.

julkaistaan sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä ja Xbox One -konsoleille että PC:lle tammikuussa 2022. Peli tulee saataville myös Google Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin PC:llä ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy PC:lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi