Rainbow Six Siege -moninpelin maailmanmestaruuskisojen pudotuspelit alkoivat Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin maailmanmestaruuskisojen pudotuspelit alkoivat

Rainbow Six Siege Invitational

Huippusuositun Siege -verkkopelin maailmanmestaruuskisojen pudotuspelit ovat alkaneet tänään Pariisissa. Invitational -peliturnaus koostuu maailman huippujoukkueista, jotka ottavat mittaa toisistaan ensin karsintaotteluissa ja lopulta näistä parhaat varsinaisissa mestaruusotteluissa. Mukana turnauksessa nähdään myös suomalaispelaajia.

Pelitapahtuman ikoniksi on noussut kuuluisa Invitational -vasara, jonka nostavat ilmaan tapahtuman mestarit. Mikä joukkue saa ensi sunnuntaina kunnian kohottaa vasaran?

Pudotuspelit ja finaalit esitetään suoratoistona paikan päältä. Tapahtuman aikataulut, palkinnot ja muut keskeiset tiedot löytyvät Ubisoftin sivustolta.

Tom Clancy’s Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä PlayStation 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi