Rainbow Six Siege -peliin saadaan uusi hahmo ja karttapäivityksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -peliin saadaan uusi hahmo ja karttapäivityksiä

Rainbow Six Siege Crystal Guard

Crystal Guard -pelikauden hahmolisäys on hyökkäysoperaattori Osa. Tämä kroatialaispioneeri on varustettu luodinkestävällä ja läpinäkyvällä Talon-8-taistelukilvellä, joka voidaan asettaa maahan, ovenkarmeihin tai ikkunoihin suojaksi. Kilpeä voidaan myös kantaa hahmon mukana, mutta aseetta ja juoksematta. Keskiraskaasti panssaroitu ja keskinopeasti liikkuva Osa käyttää pääaseenaan joko 556 Xl -rynnäkkökivääriä tai PDW9-konepistoolia. Käsiaseena Osalla on PMM-pistooli.

Crystal Guard -päivitys tuo myös merkittäviä uudistuksia pelikarttoihin. Bank-, Coastline- ja Clubhouse-kentät on rakennettu täysin alusta pelitasapainoa korjaten sekä kenttien toimivuutta hioen. Päivityksen myötä rakennusten hajoamisominaisuuksia sekä ääniä ja valaistusta on korjattu aiempaa paremmaksi. Samalla karttojen peliteknisiä ominaisuuksia on päivitetty ajan tasalle, mikä tekee näiden karttojen pelaamisesta entistä tasavertaisempaa ja siten myös hauskempaa.

Pelipäivitys tasapainottaa myös hahmojen ominaisuuksia sekä parantaa hahmojen räätälöintimahdollisuuksia. Lisäksi Resident Evil -pelisarjasta tutun Leon S. Kennedy -pelihahmon ulkoasu tulee mukaan valittavaksi osana pelin Elite-skinivaihtoehtoja.

Siege -pelistä julkaistaan myös uusi keräilyversio tulevan syksyn aikana. Store -kauppapaikasta saatavilla oleva keräilylaatikko sisältää Sledge-hahmon vasarajäljitelmän ja Sparkle Tachanka -chibikoristeen sekä valikoiman digitaalisia päivityksiä Rainbow Six: Siege -pelissä käytettäväksi.

Crystal Guard -laajennuksen testipalvelin käynnistyy tänään ja Osa-operaattori tulee valikoimaan 18. elokuuta. Siege on saatavana sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the Grid sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the Grid sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi