Rainbow Six Siege -pelin uudella trailerilla esitellään tuleva Thunderbird -operaattori Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -pelin uudella trailerilla esitellään tuleva Thunderbird -operaattori

Rainbow Six Siege: North Star

Ubisoftin taktinen räiskintäpeli Siege on saamassa uuden Operation North Star -kauden mukana myös uuden operaattorin nimeltään Mina ”Thunderbird” Sky.

Uudella trailerilla perehdytään juuri kyseiseen operaattorin ja saadaan osviittaa miltä tämän loadout näyttää. Tyypiltään operaattori on parantaja ja käytössään on erilaisia parantamiseen liittyviä ominaisuuksia.

Tapahtuma sijoittuu Outback kartan raunioihin, jossa tuhoutunut reaktori on saastuttanut ympäröivän alueen. Pelaajat taistelevat viimeisen elävän kasvin hallinnasta.

Pelitila noudattelee tavallista pommitilaa, jossa pommin sijaan pelaajat liikuttelevat kasvia ympäri karttaa. Rajoitetun ajan pelitilassa on käytössä ainoastaan rajallinen määrä operaattoreita, joilla on kaikilla uudet aiheeseen sopivat varustukset.

Siege: North Star ilmestyy alustavasti kesäkuun alussa. Peli on saatavana 5, PlayStation 4, Series X sekä S ja Xbox One -konsoleille että PC:lle. Se löytyy myös myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Drone Racing League Simulator

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi värikästä bilepeliä sekä droonikilpapeliä The Drone Racing League Simulator.

on värikäs tasohyppelypeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaa hauskoissa pelitiloissa. Pelata voi joko paikallisesti tai verkon välityksellä. Mukana on myös kattava yksinpelitila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

on puolestaan kilpasimulaatio, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan nopeilla drooneilla. Mukana on oikean elämän kuljettajia, useampia pelimuotoja sekä kattava opetustila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri

The Entropy Centre

Portal -pelien innoittama The Entropy Centre ilmestyy vihdoin :lle ja konsoleille marraskuun 3. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyy pulmanratkonta, ajan manipulointi sekä mielen taivuttaminen. Pelaajat voivat ajatella käänteisesti ja päihittää mahdottomalta tuntuvat esteet.

Pelissä pelaajat omaksuvat Arian roolin, joka herää valtavalta The Entropy Centre avaruusasemalta. Maapallo on tuhoutunut ja avaruusasema tuntuu hajoavan käsiin. Pelaajien tehtävänä on korjata avaruusasema ja selvittää mitä Maalle tapahtui.

The Entropy Centre ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 3. päivä.

Kommentoi