Rainbow Six Siege -pelin uudella trailerilla esitellään tuleva Thunderbird -operaattori Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -pelin uudella trailerilla esitellään tuleva Thunderbird -operaattori

Rainbow Six Siege: North Star

Ubisoftin taktinen räiskintäpeli on saamassa uuden Operation North Star -kauden mukana myös uuden operaattorin nimeltään Mina ”Thunderbird” Sky.

Uudella trailerilla perehdytään juuri kyseiseen operaattorin ja saadaan osviittaa miltä tämän loadout näyttää. Tyypiltään operaattori on parantaja ja käytössään on erilaisia parantamiseen liittyviä ominaisuuksia.

Tapahtuma sijoittuu Outback kartan raunioihin, jossa tuhoutunut reaktori on saastuttanut ympäröivän alueen. Pelaajat taistelevat viimeisen elävän kasvin hallinnasta.

Pelitila noudattelee tavallista pommitilaa, jossa pommin sijaan pelaajat liikuttelevat kasvia ympäri karttaa. Rajoitetun ajan pelitilassa on käytössä ainoastaan rajallinen määrä operaattoreita, joilla on kaikilla uudet aiheeseen sopivat varustukset.

Rainbow Six Siege: North Star ilmestyy alustavasti kesäkuun alussa. Peli on saatavana , , sekä S ja -konsoleille että :lle. Se löytyy myös myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja -konsolille.

Kommentoi