Rainbow Six Siege -pelin Containment -tapahtuma antaa esimakua tulevasta Extraction -pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -pelin Containment -tapahtuma antaa esimakua tulevasta Extraction -pelistä

Rainbow Six Siege

aloittaa tänään uuden Siege -pelin Containment-tapahtuman, joka kestää 24. elokuuta asti. Sen aikana pelaajat voivat pelata uutta Nest Destruction -pelitilaa, joka on tulevan Rainbow Six Extraction -pelin innoittama.

Pelissä on uusittu konsulaattikartta, joka tarjoaa pelaajille ensituntuman Extraction -pelin kammottavasta ilmapiiristä ja tappavista vihollisista. Nest Destruction -tilassa pelaajat jaetaan kahteen joukkueeseen taistelemaan kotipesästä. Hyökkääjät pelaavat REACT (Rainbow Exogenous Analysis & Containment Team) -agentteina. Heidän on tuhottava pesä lopullisen tavoitteen avaamiseksi ja kierroksen voittamiseksi. Loinen on turmellut puolustajat, jotka liikkuvat nopeammin ja ovat kestävämpiä, mutta ovat aseettomia ja voivat käyttää vain lähitaisteluja hyväkseen.

Siege on pelattavissa ilmaiseksi 13.-15. elokuuta ja silloin voi ansaita kaksi kertaa enemmän Battle Pass -pisteitä. Silloin peli on myös 70 prosentin alennusmyynnissä.

Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle 16. syyskuuta 2021. Peli tulee saataville myös Google Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin.

Tom Clancy’s Siege on saatavana sekä ja Xbox One -konsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+
-tilauspalvelussa.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

on julkaissut uusimman FIFA 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

FIFA 22 on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle että Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös PlayStation 4 Pro- ja Xbox Series S -pelikonsoleilla.

Vampyr-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. Vampyr onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

Vampyr on saatavilla sekä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on yhteensopiva PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi