Rainbow Six Siege -pelin kahdeksas pelivuosi käynnistyy ilmaisviikolla ja uudella operaattorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -pelin kahdeksas pelivuosi käynnistyy ilmaisviikolla ja uudella operaattorilla

Rainbow Six Siege

on käynnistänyt Siegen kahdeksannen pelivuoden ensimmäisen kauden tuomalla peliin uuden operaattorin ja muita päivityksiä.

Operation Commanding Force -kausi käynnistää Siegen kahdeksannen pelivuoden. Se tuo mukanaan Brava-nimisen hyökkääjän, jonka Kludge-drooni voi hakkeroida puolustajien elektroniset laitteet. Brava on kotoisin Brasiliasta ja liittyy hyökkääjiin osana Viperstrike-ryhmää. Hän käyttää PARA-308-rynnäkkökivääriä ja tehokasta CAMRS-tarkkuuskivääriä ensisijaisina vaihtoehtoina. Sivuaseina on käytössä USP40-pistooli ja Super Shorty -haulikko.

Joitakin drooneja käytetään partioimiseen, toisia voidaan käyttää tuhoamiseen, mutta Bravan Kludge-droonia käytetään hakkerointiin. Se pystyy hakkeroimaan vihollisen elektronisia laitteita kaukaa, jolloin onnistunut hakkerointi joko tuhoaa laitteet tai muuttaa ne omiksi aseiksi ja muiksi välineiksi.

Uuden pelivuoden ensimmäinen kausi tuo mukanaan myös uudelleen lataamiseen liittyvän päivityksen ja huijauksen eston, joka keskittyy hiirtä ja näppäimistöä käyttäviin konsolipelaajiin. Mukana on myös aloittelijahaasteita, jotka auttavat pelaajia oppimaan Siegen perusteet.

Uuden pelivuoden kunniaksi Siege on pelattavissa ilmaiseksi viikon ajan 9.-16.3.2023. Lisätietoja ilmaispelaamisesta löytyy täältä.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Virtuaalista pöytäroolipeliä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalista pöytäroolipeliä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Humblewood

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää virtuaalista pöytäroolipelaamista One More Multiverseessä, jossa pelaajat voivat pelata, jakaa ja striimata roolipeliä kavereiden kanssa. Mukana on yhteensä neljä peliä.

Paketti maksaa yhteensä 23,69 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Pelit ovat koode koodeja alustalle. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 20. päivä asti.

Kommentoi

Rautalehmät kaahaavat kevätlaitumille Trackmania -ajopelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rautalehmät kaahaavat kevätlaitumille Trackmania -ajopelissä

Trackmania

Kevät on aluillaan, aurinko paistaa ja pian on lumi pelkkä muisto vain. Näin ainakin vauhdikkaassa ja mielikuvituksellisessa Trackmania-ajopelissä, jossa kevätkampanja aloitetaan 1. huhtikuuta alkavalla 12. pelikaudella.

Uusi kausi tuo mukanaan hulppeat 25 uutta kisarataa koluttavaksi ja peräti 100 palkintomitalia kerättäväksi. Uutta aikakautta symboloivana voimana kevätkausi keskittyy hauskanpitoon ja luovuuteen. Näinpä uudet radat onkin tehty myös konsolipelaajamyönteisiksi tulevaisuutta ajatellen.

Niin ikään uusi pelikausi tuo saataville myös uuden Prestige-pinnoitteen arvokkuutta kaipaaville kuljettajille. Käyttöön tämän pinnoitteen saa läpäisemällä kevätkampanjan ja keräämällä päivän radoista myönnettäviä mitaleja.

Uusi kausikampanja sisältää myös peliteknisiä uudistuksia, kuten pelihahmon muokkausvaihtoehtoja. Näihin pääsee käsiksi pelaajan autotallissa. Samalla oman ajoklubin perustamisen käyttöliittymä on rukattu kuntoon. Lisäksi peliä on täydennetty uudella raportointityökalulla. Kokonaisuus on myös täydentynyt yli 150 erilaisella rakennusosalla, joten omien ratojen rakentelua rakastavat pelaajat saavat paljon lisää tekemistä aiempien osien rinnalle.

Koska kevätkauden alkaminen tarkoittaa myös talvikauden loppumista, kaikki siihen osallistuneet pelaajat palkitaan lopullisen sijoituksensa perusteella talvikauden pysteillä. Lisäksi Trackmania World Tour -joukkueet palkitaan pisteillä, joita keräämällä on mahdollisuus päästä osallistumaan pelin maailmanmestaruuskisoihin.

Pelin kevätkampanja alkaa 1. huhtikuuta 2023 kello 18 Suomen aikaa. Luvassa on ratoja sekä pronssi- ja hopealuokituksen pelaajille että uusia Trackmania World Tour -ratoja kulta-, Master- ja Trackmaster-tason pelaajille.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Trackmania on saatavilla 4, PlayStation 5, ja S sekä Xbox One -konsoleille. :lle peli on saatavilla Store- ja Store -kauppapaikoista.

Kommentoi