Rainbow Six Siege -pelin seitsemäs vuosi käynnistyy ilmaisjaksolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -pelin seitsemäs vuosi käynnistyy ilmaisjaksolla

Rainbow Six Siege

Ubisoft tuo uudelle pelikaudelle uuden operaattorin ja pelimuodon sekä laajentaa peliä Emerald Plains -pelikartalla.

Demon Veil on Rainbow Six Siege -pelin seitsemännen pelivuoden ensimmäisen kauden nimi. Kausi tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja lisää sisältöä. Näistä keskeisin on japanilainen puolustusoperaattori Azumi, jonka erikoisvälineenä on Kiba Barrier. Azumin heitettävistä kanistereista purkautuu käytössä kuluvaa suojamateriaalia, joka tuo luodeilta suojaavan pinnan esimerkiksi lattioiden ja seinien reikien peittämiseen. Tämä toimii kätevänä ja monikäyttöisenä puolustusvarusteena hyökkääjiä vastaan.

Lisäksi Demon Veil -pelikausi tarjoaa pelaajille klassisen Deathmatch -pelimuodon sekä Irlantiin sijoittuvan Emerald Plains -kentän. Tämä onkin Rainbow Six Siege -pelin ensimmäinen täysin uusi pelikartta kolmeen vuoteen. Emerald Plains tulee pelattavaksi pian pelikauden avaamisen jälkeen.

Deathmatch -pelimuoto tarjoaa kokeneille pelaajille hyvän tavan lämmitellä itseään varsinaisia turnausotteluita varten. Samalla se on uusille pelaajille oiva tapa tutustua Rainbow Six Siegen maailmaan hieman helpommin lähestyttävän pelityylin kautta. Pelimuoto on pysyvä laajennus ja toimii näin myös kätevänä keinona harjoitella uusien operaattorien taito- ja varustevalikoimaa.

Lisäksi Demon Veil päivittää peliä pienemmillä muutoksilla, kuten tasapainottamalla hahmoluokkia ja tuomalla puhelinnumerovarmennuksen rankattuihin peleihin.

Uutta kautta juhlitaan myös ilmaispelaamisella, sillä sekä Deathmatch että peruspeli ovat koettavissa ilmaiseksi -tietokoneilla ja -pelikonsoleilla 17.-24. maaliskuuta välisen ajan.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Se on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi