Rainbow Six Siege -pelin seitsemäs vuosi tuo mukanaan uuden operaattorin Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -pelin seitsemäs vuosi tuo mukanaan uuden operaattorin

Rainbow Six Siege

Siegen seitsemännen pelivuoden ensimmäinen kausi on nimeltään Demon Veil. Kausi tuo mukanaan uuden Azami-japanilaisoperaattorin, ensimmäisen uuden kartan kolmeen vuoteen, pysyvän Deathmatch -pelitilan ja paljon muita pelipäivityksiä.

Japanilainen keskinopea Azami on uusi, arvoituksellinen puolustusoperaattori. Hänen heitettävät Kiba Barrier -kapselit laajenevat ja jähmettyvät luodinkestäviksi suojiksi. Näin Azami voi nopeasti korjata reikiä seinissä ja lattioissa. Uuden operaattorin lisäksi tulevalla kaudella nähdään Irlantiin sijoittuva uusi Emerald Plains -kartta.

Demon Veil tuo myös mukanaan uuden Deathmatch -pelitilan, joka tarjoaa pelaajille täydellisen ympäristön lämmittelyyn ja harjoitteluun ennen kilpaotteluita. Se tuo myös rennomman pelikokemuksen Siegeen. Muita pelipäivityksiä ovat muun muassa Match Replay -katsojatila konsolipelaajille sekä operaattorien tasapainotuspäivitykset Goyolle ja Valkyrielle.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Se on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin Saints Row IV ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy 5, PlayStation 4,  ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi