Rainbow Six: Siege sai uuden pelikartan ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six: Siege sai uuden pelikartan ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen

Rainbow Six Siege

Ubisoft on julkistanut ’s Rainbow Six: Siege -toimintapeliin Pohjois-Irlannin vehreisiin ympäristöihin sijoittuvan Emerald Plains -kentän.

Emerald Plains on pelin ensimmäinen täysin uusi kenttä kolmeen vuoteen. Idyllisen maatilaympäristön ja golfklubin yhdistelmä tarjoaa monipuoliset etenemisreitit ja oleskelutilat sekä puolustavan että hyökkäävän tiimin kannalta. Kaksikerroksisen kartanorakennuksen arkkitehtuuri ja sisustus mahdollistavat monenlaiset piilo- ja väijytyspaikat kaikkine yksityiskohtineen ja maamerkkeineen.

Kartanoympäristön isot huoneet tarjoavat tilaa monenlaisille kahinoille keskisuuren kartan monissa tiloissa, jossa on lukemattomia vaihtoehtoja puolustuksen suojautumiselle tai hyökkäysjoukkueen taktiselle etenemiselle.
Pelaajille Emerald Plains -kartta avautuu seitsemännen pelivuoden ensimmäisen kauden myötä, joka tuo mukanaan myös Azami-operaattorin. Tämä uusi puolustajaoperaattori on varustettu seinien ja lattioiden reikiä korjaavalla Kiba Barrier -laitteella, mikä mahdollistaa uudenlaisia puolustustapoja.

Seitsemäs pelivuosi tuo mukanaan myös lisää karttoja sekä alustojen välisen ristiinpelaamisen ja pelissä edistymisen. Lisäksi mukana on myönteiseen pelaamiseen kannustava mainejärjestelmä ja uusia pelitiloja, kuten Deathmatch.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle. Se on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Far Cry 6

Tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä ilmaiseksi pelattavissa oleva Far Cry 6 -toimintapeli on kasvanut julkaisustaan lähtien kiehtovilla päivityksillä ja lisäyksillä. Näitä ovat muun muassa Stranger Things- ja Danny Trejo -teemaiset tehtävät omine minitarinoineen.

Ilmaisviikonlopun ajan pelin maailmaa ja sen tarinoita voi kokea omalla tavallaan, sillä Yaran eksoottinen saari tarjoaa paljon tekemistä, tutkittavaa ja löydettävää. Ilmaisviikonloppu alkaa jo torstaina 4. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 7. elokuuta.

on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä. Peli on saatavilla sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla sai uuden ilmaisen pelimuodon Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla sai uuden ilmaisen pelimuodon

Assassin's Creed Valhalla

Toimintaseikkailua, roolipelaamista ja aarteenetsintää toisiinsa yhdistävä Assassin’s Creed Valhalla on laajentunut uudella ilmaiseksi ladattavalla lisäosalla. Forgotten Saga -pelimuoto vie pelaajansa Nifelheimiin, viikinkitarinoiden kuolleiden valtakuntaan, jossa pelaajaa odottaa roguelite-pelityylin seikkailu. Se huipentuu itsensä Hel-jumalattaren kohtaamiseen.

Kuten roguelite-pelityyliin kuuluu, matka on tehtävä kuolematta eli yhdellä yrityksellä. Pelihahmon kuoleman myötä seikkailu alkaa uudestaan aloitusalueelta. Tämä onkin osa roguelite-pelien viehätystä, sillä jokainen pelikerta avaa pelimaailmaa ja sen salaisuuksia yhä enemmän. Näin tulevat pelikerrat helpottuvat, kun yllätyksiin ja haasteisiin osaa varautua aiempien pelikertojen perusteella.

Nifelheim on täynnä haarautuvia reittejä, jotka tekevät manalassa matkaamisen arvaamattomaksi ja vaaralliseksi. Polun valitsemisen jälkeen taakse jäänyt silta luhistuu eikä paluuta aiempaan voi tehdä. Nifelheimissa on kuitenkin muitakin kuin pelkkiä vihollisia, kuten aseita, riimuja ja erikoiskykyjä myyviä kauppiaita. Näille onkin hyvä kiikuttaa matkan varrella noukittuja kolikoita, joiden avulla voidaan tehostaa Odin-jumalan voimia. Osa näistä on kuitenkin vihollisten vartioimia tai vaativat jonkinlaisen tehtävän suorittamista. Myös aseita löytyy matkan varrelta, mutta uuden aseen poimiminen tuhoaa automaattisesti aiemman aseen.

Kuoleman myötä pelaajahahmo palaa eloon Forgotten Sagan keskusalueella, jossa voi myös vaihtaa ja kohentaa varusteita. Muutaman kuoleman jälkeen Odin tulee kohtaamaan myös muita asgardilaisia, jotka eivät ole ilahtuneita Odinin sodanjulkistuksesta.

Forgotten Saga on aloitettavissa niillä hahmoilla, jotka ovat saavuttaneet Asgardin itse Assassin’s Creed Valhallan tarinassa.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla 5, PlayStation 4 Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi