Rainbow Six Siege -toimintapeli laajentui uudella Operation Steel Wave -lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -toimintapeli laajentui uudella Operation Steel Wave -lisäosalla

Rainbow Six Siege

Operation Steel Wave on Tom Clancy’s -toimintapelin uusin lisäosa. Se sisältää kaksi uutta operaattorihahmoa, uudistetun House-kartan ja uuden puolustuslaitteen.

Pelin viidennen pelivuoden kausikortin omistajille uudet operaattorihahmot ovat heti käytettävissä. Muille pelaajille operaattorit tulevat ostettavaksi 23. kesäkuuta alkaen joko pelin Renown- tai R6 Credits -valuutalla. Täysin uudistettu House-pelikartta on kaikkien pelaajien pelattavissa saman tien.

Lisäosan uudet operaattorit ovat norjalainen hyökkäyshahmo Ace ja eteläafrikkalainen puolustaja Melusi. Acen erikoisuutena on heitettävä ja pintoihin kiinnittyvä S.E.L.M.A., jolla voidaan tuhota erilaisia seinäpintoja sekä erilaisia puolustuslaitteita. Melusin varusteena on Banshee-lisälaite, jolla on kaksi erilaista toimintoa. Laite hidastaa sen näköyhteydessä olevia vihollisia, jonka lisäksi Banshee ilmaisee tunnistettavalla varoitusäänellä näkökenttään ilmaantuvasta vihollisesta.

Kahden operaattoriluokan lisäksi House-kentän uudistus tarjoaa entistä kiehtovamman taistelukentän sekä puolustajille että hyökkääjille. Kenttäuudistus tekee kartasta aiempaa monipuolisemman tarjoten uudenlaisia taktisia mahdollisuuksia eri hahmoille.

Puolustusluokan uutena vaihtoehtoisena lisälaitteena on pintoihin tarttuva liikevaroitin. Se varoittaa puolustajia lähestyvästä vihollisesta kuuluvalla äänellä.

Rainbow Six Siege on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä ja -konsoleille sekä :lle, että Google Stadia -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi