Rainbow Six Siege -toimintapelin kansainvälinen jättiturnaus käynnistyy tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -toimintapelin kansainvälinen jättiturnaus käynnistyy tänään

Rainbow Six Siege Mexico

Mexico Major -nimellä kulkevassa kansainvälisessä peliturnauksessa ottavat mittaa toisistaan pelin 15 maailman parhaaksi sijoitettua Rainbow Six Siege -pelijoukkuetta. Joukkueet edustavat maantieteellisesti eri alueita ympäri maailmaa ja ne on jaettu neljään eri lohkoon. Näitä ovat Euroopan, Pohjois-Amerikan, latinalaisen Amerikan ja Aasia-Tyynenmeren alueen lohkot.

Joukkueet kohtaavat toisensa 16.-23. elokuuta välisenä aikana Mexico Cityssä, Meksikossa, pelattavassa lähiverkkotapahtumassa, jossa noudatetaan tarkasti kaikkia terveys- ja hygieniaohjeistuksia. Puolen miljoonan dollarin arvoinen palkintopotti jaetaan kaikkien osallistuvien joukkueiden kesken. Lisäksi joukkueet saavat kisamenestyksen mukaisesti pisteitä. Näillä pisteillä on merkitystä Invitational 2022 -mestaruuskisoissa, sillä sinne pääsevät vain joukkueista parhaimmat.

Tapahtuman alkupuolella, 16.-18. elokuuta, pelataan lohkojen karsintaottelut. Tästä edetään 20.-21. elokuuta pelattaviin pudotuspeleihin ja lopulta kisatapahtuma huipentuu 23. elokuuta pelattavaan mestaruusotteluun. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä pelin Twitch- ja YouTube-kanavilta usealla eri kielellä selostettuna.

Tapahtuman juontavat Christopher ”MonteCristo” Mykles ja Jack “Jacky” Peters. Lisäksi mukana analyytikkoina ovat Parker ”Interro” MacKay, Jessica ”JessGOAT” Bolden ja Alex ”Skys” Magor.

Pelitapahtuman tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Lisätietoja Tom Clancy’s Rainbow Six -pelin elektronisen urheilun toiminnasta löytyy täältä.

Tom Clancy’s Rainbow Siege on saatavana sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi