Rainbow Six: Siegen mobiilikopio vedettiin myynnistä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six: Siegen mobiilikopio vedettiin myynnistä

Rainbow Six Siege

Errori uutisoi viime viikolla, että Ubisof haastoi Applen ja Googlen oikeuteen -pelin vuoksi. Peli oli pitkälti suora kopio Ubisoftin Rainbow Six: Siegestä. päätyi tämän erän voittajaksi: suljettiin eilen. Peliin rahaa käyttäneet voivat hakea rahojen palauttamista älylaitteiden sovelluskauppojen kautta. Tarkemmat ohjeet hyvityksen hakemiseen löytyvät :n Facebook-päivityksestä, jossa ilmoitettiin myös pelin sulkemisesta.

Peliä kehittänyt studio Ejoy julkaisi kuitenkin eilen Facebook-päivityksen, jossa jätetään varaa Area F2:n paluulle. Päivityksen mukaan studio pyrkii tekemään peliin parannuksia, jotta pelaajat saisivat tulevaisuudessa paremman pelikokemuksen.

Kommentoi

Trackmania -uusinto jaossa ilmaiseksi – ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania -uusinto jaossa ilmaiseksi – ilmestyy heinäkuussa

Trackmania

Suositun Trackmania Nations -pelin uusinto Trackmania piti ilmestyä alunperin jo toukokuun 5. päivä, mutta sen julkaisua jouduttiin viivästyttämään heinäkuun 1. päivään.

Nyt pelin voi jo lisätä omalle pelilistalle ilmaiseksi ja ladata kun se tulee saataville heinäkuun alussa. Kyseessä on pelin ilmainen Starter Access -versio, jossa voit ajaa yksin tai muiden pelaajien kanssa 25 eri radalla. Voit myös kokeilla tehdä omia ratoja tai pelata muiden tekemiä ratoja.

Pelistä on saatavilla myös maksulliset Standard ja Club Access -versiot, jotka tarjoavat enemmän sisältöä. Näihin sisältyvät mm. täysi pääsy rataeditoreihin, oman klubin luonti ja pääsyjä yksinomaisiin kisoihin kuten Trackmania Grand League.

Voit varata Trackmanian ilmaiseksi täältä. Peli ilmestyy heinäkuun 1. päivä PC:lle.

Kommentoi

The Crew 2 -ajopelin Inner Drive -lisäosa saa uusia ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew 2 -ajopelin Inner Drive -lisäosa saa uusia ominaisuuksia

The Crew 2 - Inner Drive

laajentaa avoimen pelimaailman The Crew 2 -ajopeliä uudella ilmaisella Inner Drive -lisäosan toisella osalla. Se tuo peliin mukanaan uuden harrasteominaisuuden ja sen myötä valtavasti lisää pelattavaa sekä runsaasti uusia keräilykohteita.

Harrastusominaisuus palkitsee pelaajia kolmen erilaisen pelityylivalinnan mukaan. Palkintoina on muun muassa uusia ainutlaatuisia ajoneuvoja ja hahmojen asukokonaisuuksia. Harrastepolut jakaantuvat kolmeen eri tyyliin: keräilijöihin, tutkimusmatkailijoihin ja kisaajiin. Kerääjä keskittyy nimensä mukaisesti eri ajoneuvojen ja osien keräämiseen. Tutkimusmatkailijan polku vie pelaajan näköalakohteisiin, piilopaikkoihin ja rannikolta rannikolle. Kisaajan haasteena ovat täydelliset ohitukset, parhaat ajoreitit ja kisalistojen ykköseksi pääseminen.

Olipa pelityyli mikä tahansa, kaikista suoritusetapeista palkitaan erilaisin palkinnoin. Lisäksi lisäosa tuo mukanaan valikoiman matkamoottoripyöriä. Näiden myötä pelaajille avautuukin uusia mahdollisuuksia suorittaa erilaisia ajotapahtumia matkapyörien satulasta.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, että PC:lle.

Kommentoi